This version of the page http://zenter.stel.sebastopol.ua/?pgn=6 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-02. The original page over time could change.
Севастопольський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації - Новини
           

Севастопольський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій

Ліцензія Міністерства освіти та науки України, Серія АГ № 508016 дата видачі ліцензії 06.12.2010 р.
           


СЬОГОДНI,

02 липня 2011 року, комплектуються групи для навчання за програмами:

 

 

 

 

 

 

 

 

 



27.10.2010

Відбувся випуск групи слухачів тематичного постійно діючого семінару «Самоменеджмент державного службовця як одна із складових успішної діяльності». За результатами навчання державні службовці одержали свідоцтва про підвищення кваліфікації.


27.10.2010

27 жовтня розпочалось навчання групи слухачів, які перебувають на обліку у Севастопольському міському центрі зайнятості, за програмою «Державне та муніципальне управління», розрахованою на 450 академічних годин.

Слухачі отримають спеціальні знання, навички та уміння у сфері державного та муніципального управління, розглянуть сутність взаємовідносин між територіальними одиницями різних рівнів, оволодіють технологією адміністративно-управлінської роботи, управлінською культурою, розвинуть навички здійснення організаційної та інформаційно-аналітичної роботи з орієнтацією на регіон.

Навчально-тематичним планом передбачено проведення лекцій, тематичних зустрічей, практичних занять, тренінгів. За модулем «Управління регіоном» заплановано проведення екзамену.

На заняттях за темою «Культура мови як складова адміністративної культури»


22.10.2010

З 18 жовтня проходить навчання за програмою постійно діючого семінару «Самоменеджмент державного службовця як одна із складових успішної діяльності». Програмою передбачається вивчення інтроспекції як основи самоуправління, застосування принципів тайм-менеджменту, оволодіння базовими навичками психологічної саморегуляції, формування особистого іміджу.


22.10.2010

Продовжується навчальний процес у рамках професійної програми підвищення кваліфікації державних службовців міської та районних державних адміністрацій

Під час тренінгів слухачі удосконалювали свої уміння та поповнювали знання з питань психології адміністративної роботи.

На практичному занятті виконували завдання з формування культури ділового спілкування.


22.10.2010

22 жовтня для посадових осіб місцевого самоврядування - слухачів професійної програми підвищення кваліфікації, пройшов семінар – тренінг з навчального модулю «Аспекти управлінської діяльності». Тренер семінару - проректор з наукової діяльності Севастопольського міського гуманітарного університету, доцент кафедри загальної психології, кандидат психологічних наук Авдєєва І.М. У ході інтерактивних вправ слухачам були запропоновані методики на формування необхідних навиків для розвитку лідерських якостей, умінь для оптимізації психологічного впливу на співбесідників під час управлінського спілкування.


15.10.2010

15 жовтня в рамках професійної програми підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування V – VІІ категорії проведені тематичні зустрічі. Начальник сектору ВДСБЕП України в м. Севастополі Котельников Д.В. розкрив слухачам причини та умови, що призводять до порушення антикорупційного законодавства.

Начальник управління інвестицій та зовнішньоекономічної діяльності Севастопольської міської державної адміністрації Корчмит О.Ю. розповів про роль інвестицій в розвитку економіки держави та регіону, познайомив слухачів з інвестиційними проектами м. Севастополя.


15.10.2010

Протягом тижня слухачі професійної програми-державні службовці місцевих адміністрацій практично формували і розвивали навички комунікативної культури, інформаційно-аналітичної роботи; закріплювали уміння оформлювати управлінські документи; розглядали соціальні проблеми суспільства під ґендерним кутом та можливості їх вирішення через управлінську діяльність. Під час занять викладачі-практики ознайомили слухачів із соціально-гуманітарними пріоритетами розвитку України та регіону.


13.10.2010

З 13 жовтня почалася професійна програма підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування V – VІІ категорії. Відкриття програми відбулося з тематичної зустрічі слухачів з начальником відділу реалізації державної політики у сфері державної служби і місцевого самоврядування Управління державної служби в АРК та м. Севастополі Айрапетяном В.В.

Проблемні лекції за модулем «Державне управління» веде професор кафедри політичних наук і міжнародних відносин Таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського, доктор наук з державного управління Сенюшкіна Т.О.


08.10.2010

З 05 по 08 жовтня пройшло чергове навчання членів тендерних комітетів у сфері здійснення державних закупівель. Семінар проводився спільно з Інститутом економічних досліджень (м. Київ) за програмою «Здійснення закупівель за державні кошти». Слухачами семінару були: державні службовці районних державних адміністрацій, керівники і працівники державних підприємств, установ та організацій міста.

У процесі навчання слухачі опрацювали широке коло тем, зокрема: повноваження та функції тендерного комітету; державна політика у сфері закупівель; порядок та організація проведення тендерних процедур; тендерне законодавство, документація та договори; методики оцінки тендерних пропозицій; відповідальність за порушення законодавства про державні закупівлі та контроль при їх здійсненні тощо.

Спеціалісти у сфері державних закупівель завершили підвищення кваліфікації тестуванням.

Під час тестування


05.10.2010

5 жовтня відбулося відкриття професійної програми підвищення кваліфікації державних службовців V-VII категорії посад, які підвищують свою кваліфікацію повторно. Протягом 144 аудиторних годин державні службовці міської та районних державних адміністрацій поглиблюватимуть та здобуватимуть додаткові знання з питань державного управління і державної служби, соціально-гуманітарної політики, регулювання економіки, інноваційної діяльності, соціальних та психологічних аспектів державної служби та ін. У перший день занять слухачі пригадали історію державного будівництва в Україні, розглянули проблеми становлення та розвитку вітчизняної державної служби та актуалізували свої знання з питань адміністративно-територіального устрою.


Сторiнки:← попередня наступна →
123456789101112