This version of the page http://zenter.stel.sebastopol.ua/?do=1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-02. The original page over time could change.
Севастопольський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації - ПРО ЦЕНТР
           

Севастопольський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій

Ліцензія Міністерства освіти та науки України, Серія АГ № 508016 дата видачі ліцензії 06.12.2010 р.
           


СЬОГОДНI,

02 липня 2011 року, комплектуються групи для навчання за програмами:

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Про Центр

    Комунальний заклад «Севастопольський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій» (далі - Центр) є закладом післядипломної освіти, який надає послуги піcлядипломної освіти державним службовцям, посадовим особам місцевого самоврядування і працівникам підприємств, установ та організацій, здійснює науково-методичну, інформаційну і консультаційну допомогу органам державної влади та органам місцевого самоврядування Севастопольського регіону.
    Центр створений розпорядженням Севастопольської міської державної адміністрації № 1586-р від 17 липня 1996 року відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 19 лютого 1996 р. № 224 «Про центри підвищення кваліфікації державних службовців і керівників державних підприємств, установ та організацій».
    У 1999 році за результатами ліцензійної експертизи Державної акредитаційної комісії Центр отримав першу ліцензію на провадження освітньої діяльності з підвищення кваліфікації з напряму 1501 «Державне управління». Річний обсяг ліцензованого прийому складав 1,5 тис. осіб.
    У теперішній час Центр підтвердив право здійснювати діяльність за цим напрямом з річним обсягом ліцензованого прийому 2 тис. осіб.
    Першим директором Центру у 1996 році став Міненко Микола Пилипович, який очолював його до 2002 року. Під його керівництвом була створена система роботи, структура Центру, пройшло формування матеріально-технічної бази, закладені засади організаційного та методичного забезпечення проведення підвищення кваліфікації працівників органів влади та державних підприємств, установ та організацій у місті Севастополі. У 1997 році пройшли навчання перші 187 слухачів, а у 2002 році у Центрі підвищили кваліфікацію вже 1646 осіб.
    З 2002 року по жовтень 2010 року директором була Клімова Любов Анатоліївна. Протягом восьми років під її керівництвом зміцнювалась та модернізувалась матеріально-технічна база Центру, розроблялись нові програми, впроваджувалися передові форми та методи навчального процесу, розширювалися міжнародні та міжрегіональні зв’язки з питань підвищення кваліфікації працівників органів влади.
    З лютого 2011 року Центр очолює Муравська Світлана Вікторівна, яка має богаторічний досвід роботи в органах державної влади на керівниїх посадах. Магістр державного управління.
    За роки існування створено дієздатний, високопрофесійний колектив, який якісно виконує завдання та функції Центру.
    Центр у своєму складі має: навчально-організаційний відділ, навчально-методичний відділ, бібліотеку, бухгалтерію.
    За штатним розписом Центр включає 15 штатних одиниць: директора, заступника директора, керівників навчально-організаційного та навчально-методичного відділів, які є державними службовцями, фахівців (5 осіб), головного бухгалтера, бухгалтера-касира, завідувача лабораторії технічних засобів навчання, завідувача канцелярії, завідувача господарством, бібліотекаря першої категорії.
    Основними споживачами освітніх послуг Центру є державні службовці місцевих органів влади та посадові особи місцевого самоврядування V-VII категорії посад, частка яких складає 95% від загальної кількості працівників органів влади.
    За роки існування Центру загальна чисельність слухачів склала біля 20 тисяч осіб. Це свідчить про необхідність надання навчальних послуг Центром у регіоні.
    З огляду на специфіку Севастопольського регіону та з метою задоволення освітніх потреб потенційних споживачів особливо актуально, щоб тематика навчання була максимально різноманітною. Для цього кожного року розробляються нові навчальні програми, значно оновлюються та доповнюються програми семінарів, особливо короткотермінових, та модулі професійних програм.
    В основу організації навчального процесу у Центрі покладені прогресивні професійні та педагогічні технології, досягнення науки і практики, які стимулюють зацікавлене ставлення слухачів до теоретичних знань та передового досвіду, формують цілісний зміст їх професійної діяльності, сприяють засвоєнню ефективних способів розв'язання фахових проблем.
    Якість та відповідність послуг у галузі підвищення кваліфікації за напрямом 1501 «Державне управління» вимогам ДСТУ ISO 9001:2009 «Системи управління якістю. Вимоги» підтверджується отриманням сертифікату. Документ виданий на підставі результатів перевірки та оцінки системи управління якістю. .

    Гарантуючи виконання ліцензійних умов, Центр проводить навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування згідно з чинним законодавством відповідно до потреб замовників та вимог Головдержслужби; поєднує різні види підвищення кваліфікації, впроваджує сучасні освітні технології; постійно оновлює зміст і форми навчання в контексті адаптації інституту державної служби в України до стандартів Європейського Союзу, розширює співпрацю з провідними навчальними та науковими закладами України та міста.

Ліцензія

Додаток до ліцензії