This version of the page http://www.tourism-carpathian.com.ua/ua/news/news_14.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-07-02. The original page over time could change.
Українсько-польський туристичний портал
  На головну  
   
 
сайт в контакте добро пожаловать
Рада з туризму
  списки членів Ради
  статут Ради
  заявка на членство
  переваги членства у Раді
Карпатський регіон
  міста регіону
  клімат
  гори, хребти
  скелі
  флора та фауна
Культура регіону
  етнографія
  звичаї та обряди
  дерев'яні церкви
  печери
  Центр Європи
  озера
  водоспади
  ріки
  замки
  Долина нарцисів
  обсерваторія Піп-Іван
  зимова інфраструктура
  карпатський трамвай
  пішохідний туризм
  водний туризм
  велотуризм
  кінний туризм
  зелений туризм
  мінеральні води

SABIT

Спеціальна Американська Програма Ділових Стажувань в США

Програму спонсорує Міністерство Торгівлі США

Управління готелями

13 травня – 10 червня 2006 р.

Спеціальною американською програмою ділових стажувань „САБІТ” за підтримки Міністерства торгівлі США буде організоване стажування для 18-ти спеціалістів в галузі управління готелями за проектом „Управління готелями” з 13 травня по 10 червня 2006 р.

Мета програми – знайомство делегатів із спеціалістами галузі, вивчення методів експлуатації, здійснення фінансової та рекламної діяльності та принципів організації діяльності готелів, а також сприяння професійній співпраці між спеціалістами цієї галузі в США та СНД.

Групове стажування включатиме один тиждень теоретичних занять по бізнесу, три тижні практичного та теоретичного навчання, включаючи візити до відповідних профільних асоціацій, компаній та організацій на території США.

Кандидати, які подають заявки на участь, повинні займати посаду із значним рівнем відповідальності та мати не менше трьох років досвіду керівництва. Перевага надається претендентам з освітою, працюючим на керівних посадах в готелях чи в організаціях, що займаються стимулюванням та розвитком готельного бізнесу.

Знання англійської мови бажане, але необов`язкове, оскільки «САБІТ» забезпечує синхронний переклад на російську мову. Відбір кандидатів на участь у програмі проводить Міністерство торгівлі США виходячи з рівня освіти, професійних досягнень та досвіду роботи в галузі готельного господарства.

Уряд США оплачує переліт, проживання, програму навчальних занять, послуги перекладачів в робочий час, медичне страхування у випадку екстренної необхідності та добові на харчування. Всі учасники програми «САБІТ» їдуть по діловій візі В-1/В-2.

Анкети (два екземпляри) на конкурс приймаються до 27 січня 2006 р.

Додаткова інформація про програму, аплікаційні форми (бланк заявки на участь) та перелік документів, які слід надати разом із анкетою, розміщені на сайті в Інтернеті http://www.sabitprogram.org/index.php?option=calendar&Itemid=73

Програма САБІТ

Комерційний відділ Посольства США
Україна, 04050, Київ, вул. Глибочицька, 4
Артем Бізнес-центр
Тел.: (044) 490-4077
Факс: (044) 490-4046

[назад]


   
 

• Агентство регіонального розвитку "АРЕС", Сувалки

• Польська Туристична Організація

• Підляська Туристична Організація

• Сувальський туристичний портал

• Сувальська Агро-Туристична Палата

 
     
     
     
   
     
   
     
   
 

 

Цей портал створено за підтримки Польсько-Американсько-Української Ініціативи про Співпрацю (ПАУСІ), яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (АМР США) відповідно до Договору про співпрацю № 121-A-00-00-00822-00.

Погляди, викладені у цьому порталі авторами, є думками його авторів і не обов'язково співпадають з позиціями АМР США, Freedom House чи ПАУСІ.

 
віртуальні тури
фотозйомка
розробка сайтів