This version of the page http://www.tmlider.com/ua/garantija (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-30. The original page over time could change.
Гарантія
Укр Рус

Адреси магазинів

Контакти

Моє замовлення

Товарів: 0

Сума: 0 грн.

Каталог
  • Жіноче взуття
  • Чоловіче взуття
  • Дитяче взуття
Як замовити?

Для того, щоб оформити замовлення, Ви можете вибрати потрібний Вам товар зі списку і оформити за допомогою форми замовлення, або звернеться за наступними телефонам:
(067) 970-46-05 (Київстар)
(095) 644-34-88 (МТС)
(096) 46-32-555 (Київстар)

Також рекомендуємо ознайомитися з нашими:

- умовами гарантії
- умовами оплати і доставки

Мінімальне замовлення взуття оптом - одна розтовка.

Новости
09.06.2011 - ВІДКРИТО ВАКАНСІЮ У МІСТІ ОДЕСА!

Компанія "Лідер" шукає торгового представника у м. Одеса на постійну роботу. Умови роботи обговорюються індивідуально.

03.06.2011 - LEATHER AND SHOES 2011 ‘2

З 19 по 22 липня 2011 року наша компанія "Лідер" буде брати участь у XXIІ Міжнародній спеціалізованій виставці взуття, шкіри та хутра під назвою "LEATHER AND SHOES 2011 '2". Організатор виставки: Національна шкіряно-взуттєва спілка України. Запрошуємо всіх бажаючих!

27.05.2011 - Нова осіння та зимова колекція взуття

Наша компанія вже почала розробку нової осінньої та зимової колекції взуття. Запрошуємо до співпраці всіх кого цікавить взуття оптом від виробника.

Гарантія

Шановні покупці!

Будь ласка уважно ознайомтесь з умовами гарантії на взуття.

При покупці нашого взуття Ви отримуєте гарантійний талон, який дає право на безкоштовний ремонт протягом дії гарантійного терміну.

Без гарантійного талону ми будемо вимушені відмовити Вам у виконанні Ваших вимог щодо ремонту взуття.

Взуття, яке було у використанні, поверненню та обміну не підлягає.

Гарантійний термін складає 60 днів, згідно із статтею 8 Закону України «Про захист прав Споживачів».

Згідно наказу Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України, Міністерства промислової політики України від 17.02.2002р. №291/457 магазин:

  • Приймає зауваження по якості взуття, при наявності касового чеку, гарантійного талону, зберігання упаковки, в термін 60 календарних днів з дня продажу в вигляді заяви з переліченими дефектами;
  • Залишає за собою право проведення експертизи в термін 14 днів з дня прийому товару по заяві;
  • Обмінює неношене взуття належної якості в термін 14 днів з дня покупки при наявності касового чеку, гарантійного талону, зберігання упаковки і товарного виду продукції;
  • Гарантійний термін на сезонне взуття наступає з моменту початку сезону. При використанні сезонного взуття з недотриманням сезонності претензії по якості не приймаються. Претензії по якості не приймаються по вживаному взуттю, з яскраво вираженими дефектами (непрокрас, явний брак шкіри і т.д.), які були при продажі;
  • Зауваження по якості також не приймаються при невиконанні правил експлуатації, транспортуванню і зберіганню взуття, якщо взуття носиться покупцем з нестандартною формою розміру ноги. Можливе фарбування устілки або підкладки не являється браком.
  • На деталі, які потребують дрібного ремонту: устілка, шнурки, набійки, фурнітура (так як вони являються змінними деталями) гарантія не поширюється.

Просимо зберігати талон до закінчення терміну гарантії.