This version of the page http://law.autoua.net/documents/dai/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-28. The original page over time could change.
ДАІ / Каталог документів / АвтоЗакон @ Autoua.net — законодавство України для водія. Закони та статті. Правила дорожнього руху. Закон України «Про дорожній рух»
 

Автоновости

Новинки, Formula 1

Тест-драйвы

Народный, особый

Маркет

Новые автомобили

Базар

Б/У автомобили

Форум

Проблемы, выбор

еще...

Закон, радио, блоги

Дорожній рух (6)
Транспортний податок (2)
Реєстрація авто (17)
Посвідчення водія (11)
ДАІ (16)
Порушення (10)
Експлуатація (31)
Страхування (13)
Автодороги (6)
Інше (4)
АвтоЗакон @ Autoua.net / Каталог документів /
ДАІ
Закон України «Про міліцію»
Міліція в Україні — державний озброєний орган виконавчої влади, який захищає життя, здоров'я, права і свободи громадян, власність, природне середовище, інтереси суспільства і держави від протиправних посягань. Закон визначає права й обов'язки міліції.
Закон України «Про оперативно-розшукову діяльність»
Оперативно-розшукова діяльність - це система гласних і негласних пошукових, розвідувальних та контррозвідувальних заходів, що здійснюються із застосуванням оперативних та оперативно-технічних засобів. Правову основу оперативно-розшукової діяльності становлять Конституція України, цей Закон, Кримінальний та Кримінально-процесуальний кодекси України, закони України про прокуратуру, міліцію, Службу безпеки, Державну прикордонну службу України, державну охорону органів державної влади України та посадових осіб, статус суддів, забезпечення безпеки осіб, які беруть участь у кримінальному судочинстві, державний захист працівників суду і правоохоронних органів.
Положення про Державну автомобільну інспекцію Міністерства внутрішніх справПоложення про Державну автомобільну інспекцію Міністерства внутрішніх справ
Державна автомобільна інспекція (Державтоінспекція) є головним органом, на який покладається забезпечення безпеки дорожнього руху в Україні, що входить до системи органів Міністерства внутрішніх справ України. Документ встановлює завдання ДАІ, її основні права й обов'язки.Державна автомобільна інспекція (Державтоінспекція) є головним органом, на який покладається забезпечення безпеки дорожнього руху в Україні, що входить до системи органів Міністерства внутрішніх справ України. Документ встановлює завдання ДАІ, її основні права й обов'язки.
Дисциплінарний статут органів внутрішніх справ
Статут визначає сутність службової дисципліни, обов'язки осіб рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ України стосовно її дотримання, види заохочень та дисциплінарних стягнень, порядок і права начальників щодо їх застосування, а також порядок оскарження дисциплінарних стягнень.
Перелік платних послуг, що надаються підрозділами Державної автомобільної інспекції
За що Даі може брати гроші? Читайте Перелік...
Розміри плати за надання послуг органами МВС
Скільки коштує оформлення техпаспорту? Як пройти техогляд? Наказ МВС встановлює вартість послуг ДАІ та інших міліцейських підрозділів Наказ. Розміри плати за надання послуг органами та підрозділами Міністерства внутрішніх справ та Порядку їх справляння
Інструкції про порядок обліку викрадених або втрачених номерних знаків, реєстраційних документів на транспортні засоби та документів водія
Інструкція про порядок огляду водіїв на стан сп'яніння
Інструкція визначає порядок направлення громадян для огляду на стан сп'яніння в заклади охорони здоров'я та проведення огляду з використанням технічних засобів
Вказівка МВС «Про заходи щодо підвищення безпеки дорожнього руху в нічний час доби»
Вказівка МВС Про заходи щодо підвищення безпеки дорожнього руху в нічний час доби
Методичні рекомендації ІДПС щодо виявлення нештатних світлових приладів
Цими методичними рекомендациями узагальнюються досвід і навички роботи працівників Державтоінспекції МВС України з виявлення фактів застосування водіями зовнішніх світлових приладів, які не відповідають вимогам конструкції транспортного засобу, та інформація про нормативно-правове забезпечення контролю даного напрямку діяльності ДАІ
Методрекомендації щодо виявлення незаконного перевезення іноземців
Цими методичними рекомендациями узагальнюється досвід з механізму виявлення працівниками Державтоінспекції МВС України фактів незаконного перевезення іноземців та осіб без громадянства через територію України
Лист ДДАІ щодо документів на вантаж
Лист ДДАІ щодо права інспектора перевіряти документи
Лист Департамента ДАІ про вимоги до роботи ІДПС
Виявлення працівниками Державної автомобільної інспекції Міністерства внутрішніх справ України фактів застосування водіями зовнішніх світлових приладів, які не відповідають вимогам конструкції транспортного засобу
Цими методичними рекомендациями узагальнюються досвід і навички роботи працівників Державтоінспекції МВС України з виявлення фактів застосування водіями зовнішніх світлових приладів, які не відповідають вимогам конструкції транспортного засобу, та інформація про нормативно-правове забезпечення контролю даного напрямку діяльності ДАІ.
Інструкція про спільну діяльність щодо виявлення викраденого автомототранспорту та порядок контролю транспортних засобів, які перетинають державний кордон України
Документ визначає порядок здійснення Прикордонними військами України контролю за транспортними засобами, які перетинають державний кордон, організації їх перевірки під час перетинання державного кордону, затримання викрадених транспортних засобів та їх передачі органам Міністерства внутрішніх справ України, взаємодії підрозділів Міністерства внутрішніх справ та Прикордонних військ України під час пошуку викраденого автомототранспорту.
Пряма мова
infomax Re: Товарищи!!! Подскажите срочно!!!
Спасибо за ответы!
А по поводу
В ответ на:

1) ...от стоимости без ПДВ, но как-то так не совсем, а чуть больше, примерно заплаченная сумма -18%...


, то все верно получается, что почти -18% от полной стоимости, так оно и есть - чтобы получить исходную стоимомость до ПДВ, то от большей суммы нельзя просто так отнять 20% (напр., на калькуляторе), а надо поделить на 1,2.
SkyLanSe Повреждение бампера при каско
День добрый всем!

А не подскажете ли, вот такая ситуация:

парковался возле склона, передний бампер лег немного на грунт, сдал назад. Итог - две трещины в бампере (снизу, посему не сильно заметны). Позвонил в ассистанс страховой. Говорят - вызывать ГАИ для получения справки. Пока что ГАИ не звонил. Перезвонил аварийный комиссар с вопросом, ехать ли ему, стал рассказывать что ГАИ может вывести через суд или на штраф 340 грн. или лишение от 3 до 6 мес. (по формулировке "наезд на препятствие"). Страховая УСГ. Собственно, на распутье, как дальше действовать:
1) забить на все и так и ездить, т.к. трещины не сильно видны
2) заехать в какой-то "ремонт бамперов" и закрепить трещины, чтобы гарантированно они не стали больше
3) вызвать ГАИ и пойти в страховую - но насколько пугалка выше действительна? Опять же, в этом случае будет франшиза. А если делать на официальной станции, то бампер надо будет менять - что чертовски дорого.

Кто что может посоветовать?
Пока склоняюсь к "ремонту бампера" и, может быть, что-то типа "ChipsAway".
Ponch Re: Повреждение бампера при каско
если трещины не расползаются, то п.1
если расползаются (понаблюдать), то п.2
п.3 - никому не нужный геморой по всем статьям, что суд, что время, что деньги, что негарантированное кач-во работ при замене и перекраске бампера.

ЗЫ. я бы забил
Читати форум «Законодавство, страхування…»