This version of the page http://auction.korrespondent.net/rules (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-26. The original page over time could change.
Правила » Аукцион » Корреспондент
  Текстовая версия   iPhone приложение   Язык:  рус укр 
зарегистрироватьсяВходlogin
 
 
 

Правила

  • Загальні положення
  • Суть Аукціону
  • Порядок проведення Аукціону
  • Інше
1.  Загальні положення

1.1. Ці Правила проведення благодійного аукціону на сайті Aukro.ua (далі – Правила) розроблені з метою визначення умов, порядку, строків та місця проведення благодійного аукціону фонду «АНТИСНІД» (далі – Аукціон).

1.2. Організатором Аукціону є користувач піддоменного імені http://auction.korrespondent.net БО «Фонд Олени Франчук «АНТИСНІД» (далі – Організатор), що розташований за адресою: м. Київ, вул. Мечникова, 2 Тел.:044 490 48 05.

1.3. Аукціон проводиться з метою залучення додаткових ресурсів до програм боротьби з ВІЛ/СНІДом в Україні.

1.4. Місце проведення Аукціону: Інтернет-сторінка Сайту Aukro.ua. Строк проведення Аукціону: з 10 березня 2011 року по 30 вересня 2011 року включно.

1.5. Учасниками Аукціону (далі – Учасники Аукціону або Учасники) є громадяни віком від 18 років.

1.6. Участь в Аукціоні означає, що Учасник ознайомився з Правилами та згоден з їх умовами.

2.  Суть Аукціону

2.1 Учасники Аукціону, у період з 10 березня 2011 року по 30 вересня 2011 року включно, можуть ознайомитися з лотами на Інтернет-сторінці сайту Aukro.ua та викупити лот або вступити в торги, які будуть відбуватися на торговій площадці ТОВ «Аукро Україна».

2.2 Переможцем Аукціону щодо окремого лота є особа, яка перша викупила лот за ціною «Купити одразу» або запропонувала найбільшу суму (максимальну ставку) в процесі торгів.

2.3 Переможець Аукціону сплачує суму лоту на рахунок Організатора Аукціону як благодійний внесок, взамін чого отримує можливість зустрітися із видатними діячами культури, політики, спорту тощо (визначається зі змісту кожного окремого лоту).

2.4. Учасник Аукціону може придбати необмежену кількість лотів.

3.  Порядок проведення Аукціону

3.1. Кожного тижня, протягом строку зазначеного у п. 2.1. Правил, на Інтернет сторінці сайту Aukro.ua проводяться торги за три лоти, зміст яких наводиться у описі лота.

3.2. Учасник Аукціону ознайомлюється із запропонованими лотами та добровільно погоджується на участь у Аукціоні щодо лоту або лотів, які його зацікавили.

3.3. Учасник Аукціону може викупити його, зобов’язавшись сплатити суму, яка названа як ціна лоту або вступити в торги за лот. Торги тривають протягом 7 (семи) днів від дати початку торгів, що визначається на сайті www.Aukro.ua.
Датою початку торгів є момент появи лота на торгах на сторінці Aukro.ua

3.4. Про придбання лоту або виграш в торгах переможця буде поінформовано електронним листом, після чого з переможцем зв’яжеться представник Організатора.

3.5. Додатково буде визначена дата зустрічі переможця з відомими людьми за умови попередньої оплати лоту.

4.  Інше

4.1. Організатор залишає за собою право публікувати додаткову інформацію про Аукціон, збільшувати або зменшувати строки проведення Аукціону та змінювати умови Аукціону за умови повідомлення Учасників про такі зміни. Повідомлення здійснюється шляхом розміщення інформації на Інтернет сторінці Aukro.ua.

4.2. Усі Учасники погоджуються, що надані відомості про них можуть бути в подальшому використані Організатором без будь-яких часових обмежень, для надсилання інформації тощо. Факт участі в Аукціоні означає, що Учасник погоджується, що його фотографуватимуть і зніматимуть на відео камеру та фотографії і відео можуть бути використані Організатором у інформаційних матеріалах. Всі права інтелектуальної власності, що виникають у зв’язку з виконанням цього пункту Правил належать Організаторові Аукціону.

4.3. Організатор не несе відповідальності за неспроможність переможця Аукціону скористатися лотом у зв`язку з відсутністю в нього можливості зустрітися із відомими людьми (відповідно до змісту лоту) чи з інших підстав.

4.4. У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення Правил, будь-яких спірних питань та/або питань, не врегульованих Правилами, остаточне рішення приймає Організатор.

 
 
 

Правила участия в торгах:

  Скачать (PDF, 589 Кб)
  Скачать (MS Word, 245 Кб)
 

Мультимедиа

Звезды на продажу: Велосипедная прогулка с Екатериной Серебрянской  (5:41 мин)  Просмотров: 269
 
 
 
 

О проекте

Все собранные средства будут направлены на приобретение уникального оборудования для обеззараживания компонентов крови в Киевский областной центр крови. Выбирайте заветный лот от знаменитых украинцев, назначайте свою цену и выигрывайте торги... подробнее
 
 

Партнеры проекта

 
 

Связаться с нами

Фонд Елены Пинчук "АНТИСПИД"
телефон: +380 44 490 4805
e-mail: auction@antiaids.org
сайт: www.antiaids.org