This version of the page http://svit.ukrinform.ua/worldwide.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-24. The original page over time could change.
Країни світу — Міжнародне життя

СВІТ КРІЗЬ ОБ'ЄКТИВ










ПОДІЄВИЙ МОНІТОР


НАШІ ПАРТНЕРИ

Горящие путевки






ВИБРАНЕ





ЛІЧИЛЬНИКИ







 




- Стрічка новин
- Новини від ПАНІА
- Фотоновини "Світ"
- Аналітика і коментарі
- Мистецтво дипломатії

Сторінки: 1 2 3 4 Наступна

Глава ЄБРР вважає, що Україна може увійти до числа 20-ти найбільших економік світу
Президент ЄБРР Томас Міров висловив думку, що Україна може стати членом Великої двадцятки - групи найбільших економік світу. На засіданні Ради вітчизняних та іноземних інвесторів він зазначив, що це можливо в тому разі, якщо систематично проводитимуться проголошені нинішньою владою реформи. "Україна може наблизитися і ввійти в G-20, що ви взяли собі за мету, а це передбачає зростання ВВП в середньому на 11% щорічно в..



Дамаск назвав санкції ЄС проти Сирії оголошенням війни
Міністр закордонних справ Сирії Валід Муаллем заявив, що його уряд розглядає санкції, запроваджені проти нього країнами ЄС як оголошення війни. Про це повідомляє РИА «Новости» з посиланням на Agence France-Presse. Що саме у рамках цієї «війни» має намір зробити керівництво Сирії, дипломат не уточнив. Раніше Євросоюз оголосив санкції проти низки ..



Пан Гі Муна затверджено генсеком ООН на другий термін
Генеральна асамблея ООН 21 червня затвердила кандидатуру нинішнього генерального секретаря організації Пан Гі Муна на другий термін. Перший термін Пан Гі Муна закінчується 31 грудня. Інших кандидатур на пост генсека ООН висунуто не було. Таким чином, 67-річний Пан Гі Мун продовжить очолювати ООН до 31 грудня 2016 року. Рішення про підтримку кандидатури Пан Гі Муна ..



Сенат США затвердив кандидатуру нового голови Пентагону
Сенат конгресу США одноголосно проголосував за призначення голови ЦРУ Леона Панетти міністром оборони США, передає кореспондент РІА Новости. Новина сюрпризом не стала: на підтримку Панетти не раз висловлювалися лідери обох партій в сенаті. Примітно те, що за Панетту проголосували всі сто сенаторів. Така одностайність для законодавців - велика рідкість.



Вануату скасувала визнання незалежності Абхазії
Новий глава уряду республіки Вануату - острівної держави у Тихому океані - підтвердив, що скасовує рішення колишнього керівництва країни про визнання незалежності Абхазії. Едвард Натапеі, який очолив уряд Вануату в середині червня, заявив, що в оцінці статусу Абхазії він солідарний з основною частиною міжнародного співтовариства (яке не визнає незалежність Абхазії від Грузії).



Україна запросила фінський бізнес інвестувати в економіку країни
Україна зацікавлена ​​у залученні фінського капіталу в різні сфери економіки. Про це повідомив заступник міністра економічного розвитку і торгівлі, голова української частини міжурядової українсько-фінської комісії з питань торгівлі та економічного розвитку Анатолій Максюта. Як повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку, участь фінського капіталу в українській економіці ..



Україна готова допомогти Китаю побудувати газопровід з Росії
Україна готова постачати необхідне устаткування для будівництва газопроводу з Російської Федерації в Китай, а при необхідності взяти участь в його будівництві. Про це заявив президент України Віктор Янукович в ході зустрічі з головою КНР Ху Цзиньтао в понеділок (фото). «Знаючи про плани Росії і Китаю щодо будівництва газопроводу для транспортування російського газу в Китай, Україна могла б ..



Китай подарує Україні 12 мільйонів доларів
Китай надасть Україні допомогу у 12,3 мільйона доларів, повідомили у прес-служба президента Віктора Януковича. Згідно з повідомленням, у присутності глави держави і голови КНР Ху Цзіньтао було підписано міжурядову угоду про надання уряду України безвідплатної допомоги. Крім того, був підписані протокол між Міністерством економічного розвитку і торгівлі України і Міністерством комерції КНР ..



У торговельну суперечку України з Молдовою втрутилися експерти СОТ
Україна вперше скористалася правом врегулювання торгового спору за допомогою створення групи експертів при Світовій організації торгівлі (СОТ). Про це повідомило джерело в Мінекономіці України. За наявною інформацією, у п'ятницю орган з вирішення суперечок СОТ створив групу експертів для вирішення спору України з Молдовою. На попередньому засіданні цього ..



Президент Аргентини звинуватила Британію у зарозумілості
Президент Аргентини Крістіна Фернандес де Кіршнер звинуватила Великобританію в "зарозумілості" через відмову Лондона проводити переговори з питання про статус Фолклендських островів. Президент Аргентини зробила цю заяву через день після того, як британський прем'єр-міністр Девід Кемерон заявив, що питання про суверенітет островів не підлягає обговоренню, поки Фолкленди самі хоча бути в складі..



Експерти: Україна не отримає безвізовий режим з ЄС до початку Євро-2012
Експерти переконані, що Україні не варто сподіватися на отримання безвізового режиму з ЄС до 2012 року. За їхніми прогнозами, до цього часу Києву вдасться тільки закінчити виконання першої фази Плану дій щодо лібералізації візового режиму, повідомляє Deutsche welle. "Для того, щоб запровадити безвізовий режим, Україна повинна виконати набір критеріїв.







  На головну сторінку | Зробити стартовою сторінкою | Додати до вибраного | Наші банери | Форум | Зворотний зв'язок | RSS  | Про Укрінформ 

Всі права застережені. © Ukrinform 2010.
При використанні матеріалів посилання на Країни світу є обов'язковим.
З усіх питань звертайтесь за тел.: (044) 594-28-05
E-mail: mov@ukrinform.com