This version of the page http://svit.ukrinform.ua/sport.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-23. The original page over time could change.
Країни світу — Спорт у світі

СВІТ КРІЗЬ ОБ'ЄКТИВ










ПОДІЄВИЙ МОНІТОР


НАШІ ПАРТНЕРИ

Горящие путевки






ВИБРАНЕ





ЛІЧИЛЬНИКИ







 




- Олімпійський рух
- Чемпіонати світу
- Континентальні турніри
- Євро-2012
- Національні футбольні асоціації
- Спорт різних народів


Олімпійський рух


Сторінки: 1 2 3 4 Наступна

На НСК «Олімпійський» встановили найбільше в Україні табло
Над північною трибуною НСК «Олімпійський» установили перше відеотабло площею 103,36 м2, яке є одним з найбільших в Європі. Друге відеотабло буде встановлено в найближчі дні над південною трибуною стадіону, передає Online.ua. Таке положення, як повідомляє прес-служба НСК «Олімпійський», забезпечить гарний огляд панелей з усіх кутів глядацьких трибун.



У Барселоні відкрили Музей Олімпіади
У барселонському парку Монжуїк, що поблизу олімпійського стадіону «Льюїс Компаніс», відкрито музей Олімпійських Ігор і спорту. Відвідувачі музею ознайомляться із різними видами спортивних дисциплін, дізнаються про історію та побачать фотографії Олімпіад, що проходили починаючи від Барселони 1992 року до Лондона 2012. А щоб відчути себе спортсменом, є можливість використати симулятор.



У суботу в Києві відбудеться акція «Олімпійський день 2011»
У суботу, 18 червня, в Києві відбудеться всеукраїнська спортивна акція «Олімпійський день 2011». Свято спорту завітає в центр міста – на Хрещатик та Майдан Незалежності. Про це повідомили в прес-службі КМДА. Разом із пересічними громадянами взяти участь у акції планують й уславлені спортсмени, Олімпійські чемпіони та призери, організатори свята. Привітають учасників спортивної акції представники Міністерства освіти і науки ..



Стартувало голосування за логотип НСК
На сайті НСК «Олімпійський» розпочалося голосування за найкращий логотип київського стадіону. Конкурс викликав жвавий інтерес. Станом на 15:30 до організаторів надійшло 239 робіт. Їх прийом продовжено до 18:00 21 квітня 2011 року. Для участі у обранні лого головної спортивної арени України потрібно з 21 по 27 квітня відвідати сайт «Олімпійського» та віддати свій голос за один або кілька логотипів.



Президент: Мрію про 5-зірковий Львів, 5-зіркову Україну
«Олімпійська надія-2022» напряму пов’язана з Євро-2012. Якщо ми пройдемо цей іспит і підготуємо інфраструктуру, дотримаємо свого слова і проведемо успішно Євро-2012, тоді «Олімпійська надія-2022» стане реальністю». Про це 11 квітня заявив Президент України Віктор Янукович у своєму вступному слові на відкритті розширеного засідання Регіонального комітету з економічних реформ щодо розвитку спортивної та туристичної..



"Олімпійський" відкриють у серпні або жовтні
Відкриття Національного спортивного комплексу (НСК) "Олімпійський" (Київ) може відбутися в середині-наприкінці жовтня 2011 року через відставаня по термінах монтування даху стадіону, повідомив віце-прем'єр-міністр інфраструктури Борис Колесніков. "Олімпійський стадіон, ви знаєте, у нас є дві дати відкриття - це кінець серпня і середина-кінець жовтня. Це пов'язано виключно з однією обставиною - західнонімецької компанією, яка..



НСК "Олімпійський" стане легкоатлетичною ареною світового рівня
НСК "Олімпійський" після реконструкції в рамках підготовки до чемпіонату Європи з футболу 2012 року стане універсальною спортивною ареною. Як повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням на офіційний сайт НСК "Олімпійський", за проектом, на стадіоні передбачено облаштування легкоатлетичних доріжок і секторів, що відповідають усім вимогам Міжнародної федерації..



Чемпіонат світу з "Формули-1" на воді у Вишгороді транслюватиметься на 100 країн світу
Чемпіонат світу з "Формули-1" на воді транслюватиметься на 100 країн світу. Про це повідомив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк на нараді, присвяченій підготовці до змагань у Вишгороді. За словами А.Присяжнюка, очікується, що на чемпіонат світу, який відбудеться 30-31 липня, до Вишгорода приїде 100 тисяч гостей.



На Трафальгарській площі почав відлік часу до Ігор-2012 великий олімпійський годинник
На центральній історичній площі Лондона - Трафальгарській - з клубів диму в понеділок ввечері постав масивний олімпійський годинник заввишки 6,5 метра і вагою в чотири тонни. Величезний хронометр у північно-східному кутку площі постав перед тисячами глядачів і представниками преси, які вели пряму трансляцію з місця події на весь світ, після того, як олімпійські чемпіони з веслування Піт Рід..



Російські захисники природи засумнівались у родоводі Леопарда - талісмана Олімпіади-2014
Всесвітній фонд дикої природи (WWF) Росії пред'явив претензії до одного із талісманів, обраних росіянами з подачі Оргкомітету "Сочі-2014". До ведмежати Мішки та Зайчика у російського WWF претензій немає, зате леопард Барсик опинився під знаком питання, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на РІА Новини. Спеціалісти уточнюють, що на емблемі зображено не леопарда, а снігового барса, який на Кавказі ніколи не мешкав.



Талісманами Ігор-2014 в Сочі стали Леопард, "Зайка" і Ведмежатко
Талісмани Ігор-2014 в Сочі вперше в історії олімпійського руху обиралися шляхом всенародного голосування. Про це у понеділок, 28 лютого, на прес-конференції в Москві, підбиваючи підсумки голосування в Росії щодо обрання талісманів зимових Ігор, заявив президент "Оргкомітету "Сочі-2014" Дмитро Чернишенко. Він назвав точні цифри учасників голосування.







  На головну сторінку | Зробити стартовою сторінкою | Додати до вибраного | Наші банери | Форум | Зворотний зв'язок | RSS  | Про Укрінформ 

Всі права застережені. © Ukrinform 2010.
При використанні матеріалів посилання на Країни світу є обов'язковим.
З усіх питань звертайтесь за тел.: (044) 594-28-05
E-mail: mov@ukrinform.com