This version of the page http://www.ukrswift.org/index.php?lang_id=2&menu_id=28 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-22. The original page over time could change.
Партнери УкрСВІФТ
  Головна     Офіційні документи     Навчання     Партнери     Стандарти     Підключення до СВІФТ     Новини     Конференції    

Партнери УкрСВІФТ


Офіційний партнер по рішенням та продуктам SWIFT - компанія Профікс

Сервіс Бюро (http://www.profix.com.ua/swift.php?s=2) організовано на базі Компанії ProFIX (http://www.profix.com.ua) у 2002 році за рішенням Ради Директорів S.W.I.F.T. та діє під безпосереднім контролем і аудитом S.W.I.F.T., підпорядковуючись усім вимогам з питань технології роботи та безпеки мережі. ProFIX - єдина компанія в Україні, яка є учасником партнерської програми S.W.I.F.T. Partner Solutions.

Компанія ProFIX створює програмні продукти для вирішення різноманітних задач автоматизації банків та корпорацій, надає послуги інформаційного та маркетингового консалтингу з 1996 року. Компанією реалізовано понад 90 проектів різного масштабу, клієнтами Компанії є 12 корпорацій і понад 160 банківських установ.

Сервіс Бюро надає послуги по підключенню та міграції банків і фінансових установ до платіжної системи S.W.I.F.T., консультаційно-технічні послуги самостійним користувачам системи.


Сервіс Бюро спрощує процедуру підключення до SWIFTNet для банків і фінансових установ, які ще не є користувачами мережі, вирішуючи технічні та організаційні проблеми. Робота через Сервіс Бюро передбачає суттєве зменшення витрат на підключення, щорічних та інших витрат, забезпечує надання послуг по супроводженню рішень та ін.

Партнерами Сервiс Бюро є 109 банків та інших фінансових установ (станом на 08.10.07). Кількість партнерів та спектр послуг постійно збільшується. З появою програмно-апаратного комплексу SWIFTAlliance Gateway, Сервіс Бюро пропонує банкам та фінансовим установам доступ до нових сервісів SWIFTNet, таких як, InterAct, Cash Reporting та ін.

Всю додаткову інформацію Ви можете отримати у спеціалістів Сервіс Бюро, зателефонувавши за номерами +380 44 538-1020,41 або надіславши листа ssb@profix.kiev.ua

ProFix

Україна, 03057, м.Київ,
вул. Смоленська, 31/33, 3-й поверх,
тел/факс: +380 (44) 538-1020

URL: www.profix.com.ua


Головна
Офіційні документи
Навчання
Партнери
 
Офіційні бізнес-партнери СВІФТ
Офіційні нетворк-партнери СВІФТ
Партнери УкрСВІФТ
Стандарти; Робочі групи
Підключення до СВІФТ
Конференції
IBAN Validation !NEW!
Новини
Схема проїзду
Контакти
Реєстрація
SSI (Standard Settlement Instructions) of Ukrainian banks


Асоціація "УкрСВІФТ"

Україна, 04053, м. Київ
вул. Обсерваторна, 21-А
тел: (044) 536 96 66
факс: (044) 536 96 65

e-mail: ukrswift(at)ukrswift.org


  Головна     Офіційні документи     Навчання     Партнери     Стандарти     Підключення до СВІФТ     Новини     Конференції    
© Асоціація "УкрСВІФТ" 1998-2011. Всі права застереженоFGS_Studio