This version of the page http://www.nokiantyres.ua/hakka-credit-ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-21. The original page over time could change.
Nokian Tyres: Акція 50/50 від VIANOR
Друк
Розділ: Продукція / Безпека / Акція 50/50 від VIANOR
« Назад
Акція 50/50 від VIANOR
  • Вплив шини на безпеку руху
  • Чим небезпечний дорожній рух
  • Шуга й аквапланування
  • Шиповані чи фрикційні шини
  • Розширена гарантія Hakka
  • Стандартні гарантійні правила Nokian

 

ПРАВИЛА АКЦІЇ «VIANOR CARD BONUS»

  • I. Організатор і Виконавець проведення Акції

Товариство з обмеженою відповідальністю «Віанор Клаб» (надалі - «Організатор Акції») та Шинні Центри Vianor (надалі - «Виконавці Акції» або «Шинні Центр Vianor») проводять спільну рекламно-маркетингову акцію  (надалі - «Акція»), спрямовану на просування своїх товарів і послуг на ринок і розширення клієнтської мережі. Акція «Vianor Card Bonus» - це додаткова перевага для шанувальників зимових шин Nokian, що надає можливість отримати Vianor Card, на яку зараховуються 20% від вартості придбаних шин Nokian.

  • II. Період і територія проведення Акції

Акція діє з 1 жовтня до 31 грудня 2010 року («Строк проведення Акції»). Територія проведення Акції: Україна.

  • III. Учасники Акції

В Акції можуть брати участь повнолітні фізичні особи, що виконали викладені в цих Правилах Умови участі в Акції (надалі - «Учасники Акції»).

  • IV. Умови участі в Акції

Для участі в Акції потрібно:

  • 1. Придбати протягом Строку проведення Акції у Виконавця Акції в Vianor зимову шину Nokian у будь-якому асортименті та кількості. Асортимент зимових шин Nokian, придбання яких надає право участі в Акції, та їх вартість наведені в чинному Прайс-листі Шинного Центру Vianor.
  • 2. Надати паспорт та довідку про присвоєння ідентифікаційного номера (картка фізичної особи - платника податків). Співробітник Шинного Центру Vianor може зробити ксерокопію цих документів.
  • 3. Одночасно з придбанням зимових шин Nokian (п.V.2 вище) укласти з Організатором Акції Договір купівлі-продажу з використанням Віанор-картки (зразок додається до Правил Акції). За умовами вказаного Договору купівлі-продажу, 20% від вартості придбаних зимових шин Nokian за чинними цінами Шинного Центру Vianor (тобто еквівалент отриманої за цією Акцією суми Знижки за придбані шини Nokian) перераховується Організатору Акції як аванс за паливо з подальшим зарахуванням суми авансу на баланс паливної смарт-картки Учасника Акції. Укладення Договору купівлі-продажу з використанням Віанор-картки від імені Організатора Акції здійснює безпосередньо в Шинному Центрі Vianor Виконавець Акції, що діє як повірений Організатора Акції, згідно Договору доручення.
  • V. Предмет Акції

Виконавець Акції надає усім без винятку споживачам, які вирішили стати Учасниками Акції, знижку на придбані зимові шини Nokian (п. V.2 вище) в розмірі 20% від чинної ціни Шинного Центру Vianor («Знижка»).

Таким чином, сплативши еквівалент 100% чинної ціни зимових шин Nokian, Учасник Акції отримує шини Nokian за 80% їх вартості, а на решту 20% зможе за допомогою своєї паливної картки Vianor Card отримати паливо в мережі партнерських АЗС (див. п. VI нижче).

  • VI. Отримання паливної картки Vianor Card та відпуск палива Учасникам Акції

Організатор Акції надсилає Учаснику Акції паливну картку Vianor Card кур'єрською поштою на поштову адресу Учасника Акції, вказану в Договорі купівлі-продажу з використанням Віанор-картки. Учасник Акції несе відповідальність за правильність своїх вказаних контактних даних і вчасне повідомлення Організатора Акції про їх зміну.

Картка надсилається Учаснику Акції активованою, з інформацією про ПІН-код, та балансом рахунку в розмірі 20% від вартості придбаних зимових шин Nokian («Баланс»). Учасник Акції зможе одразу скористатися карткою, отримавши в межах суми Балансу пальне на найближчій АЗС мереж «Shell», «ОККО» або «КЛО». З метою безпеки строк активованого стану картки дорівнює 6 (шести) місяцям з дати її активації (форматування) або з дати останньої транзакції на АЗС. Після закінчення цього строку картка автоматично блокується і для її розблокування потрібно звернутися до Організатора Акції.

Відпуск палива за Договором купівлі-продажу з використанням Віанор-картки здійснюється у відповідності з умовами вказаного Договору та чинного законодавства, на більш ніж 470 АЗС мереж «Shell», «ОККО» та «КЛО» по всій території України. Адреси цих АЗС можна дізнатися на сайті www.vianor.ua або за телефоном Гарячої лінії Vianor 0 800 50 11 22.

Карткою можна скористатися до 31 грудня 2011 року, після настання цього терміну Баланс анулюється.

Всі решта умов користування паливною карткою Vianor Card і отримання пального визначаються умовами Договору купівлі-продажу з використанням Віанор-картки та чинним законодавством.

Претензії за Договором купівлі-продажу з використанням Віанор-картки адресуються Організатору Акції за вказаними контактними даними.

  • VII. Інформування про умови Акції

Інформування щодо умов Акції (інформаційно-маркетингова підтримка Акції) здійснюється:

Організатором Акції - через рекламу на телебаченні, Інтернет сайті www.vianor.ua та за телефоном Гарячої лінії Vianor 0 800 50 11 22. Дзвінки зі стаціонарних телефонних номерів є безкоштовними. Дзвінки з мобільних телефонів оплачуються згідно з тарифами відповідного оператора.

Виконавцем Акції - шляхом розміщення цих Правил Акції в пункті роздрібної торгівлі - Шинному Центрі Vianor, і надання необхідної інформації у пункті роздрібної торгівлі.

  • VIII. Інші умови

Учасники Акції надають свою згоду на використання Організатором наданої особистої інформації з маркетинговою та/або будь-якою іншою метою, методами, що не суперечать чинному законодавству України (у тому числі шляхом передачі третім особам). Учасники Акції погоджуються на обробку своїх особистих даних Організатором Акції для цілей реклами та отримання повідомлень про послуги, новини та рекламні пропозиції Організатора Акції шляхом СМС-повідомлень, електронних повідомлень, MMS, поштою тощо.

Організатор і Виконавець Акції гарантують, що під час збору і подальшого використання отриманої інформації, вони будуть дотримуватись всіх положень чинного законодавства України щодо особистої інформації, а також застосовувати всі доцільні запобіжні заходи збереження стосовно особистої інформації.

У випадку виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення Правил Акції, і/або питань, не урегульованих цими Правилами, остаточне рішення щодо них приймається Організатором Акції відповідно до вимог чинного законодавства України.

Участь в Акції означає ознайомлення та повну згоду Учасників Акції з цими правилами Акції.