This version of the page http://www.toss.org.ua/2011/03/run.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-15. The original page over time could change.
Toss: Я бігаю. Run

8.3.11

Я бігаю. Run

Я бігаю. Замість того, щоб ходити. Загалом це значно швидше і зручніше, ніж їздити міським транспортом. Взагалі бігати можна в радіусі до 5 кілометрів. Якщо брати місто з діаметром 10 кілометрів і жити в центрі, то взагалі можна тільки бігати. Час одної пробіжки з точки А в точку Б, в залежності від світлофорів і кількості пішоходів до 35 хвилин.
Велосипед це ще кращий варіант пересування по місту. Якщо порівнювати з бігом - в два рази швидше і майже в два рази легше. Велосипед - середня швидкість 20 км/год, біг - 10 км/год, ходьба 5 км/год. На велосипеді без проблем можна їздити в радіусі 10 кілометрів, тобто можна їздити в місті з діаметром до 20 кілометрів. В більших містах також можна обійтися велосипедом, якщо витрачати трошки більше від 30 хвилин.
Переваг в велосипеда безліч, а єдиний недолік - ціна. Нормальний коштує 4000-6000 грн. Тобто обійдеться в 2000 проїздів транспортом. Якщо брати, що на місяць без пересадки доведеться викласти 20•4=80 грн, то окуповуватиметься велосипед десь 2 роки.
Але, велосипедом добиратися швидше, здоровіше і якісніше. В будь-якому випадку дорога займе чіткий проміжок часу, не залежно від пробок і ситуації з транспортом.
Третій варіант - таки автомобіль, але тільки якщо жити в передмісті від 10 кілометрів. Можна собі купити машину і доїжджати.

2 коментарі:

Назарій Бардюк сказав...

Як ти борешся з потом?

Остап Toss Гетьман сказав...

поки зима - бігаю в футболці. Влітку - голий. Після кожної пробіжки завжди дома миюся там де спотів.

Дописати коментар

Новіша публікація Головна сторінка