This version of the page http://www.outcry.com.ua/news.php?id=97 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-13. The original page over time could change.
:: Outcry :: Офіційний веб-сайт На головну сторінку На головну сторінку На головну сторінку Написати лист




















29 травня 2009 року
АКТУАЛЬНЕ
Привіт народ!
Поспішаємо поставити Вас до відому про наступні події! Гурт OUTCRY нещодавно повернувся з Польщі. Метою поїздки було відвідання всіма вами знаного та улюбленого давнього містечка Хелм, заснованого доречі нашим українським князем Данилом Галицьким . Відвідання окрім туристичної мети та дегустації місцевих сортів пива з нашими польськими друзями з ACUTE MIND , насправді мало цілком конкретну мету - це запис декількох свіжих треків на студії звукозапису "SQUAT" http://studiosquat.pl/ по запрошенню Хелмського Дому Культури. Цей матеріал ще не мав жодних презентацій і показів, і це буде дещо новеньке для вас! Наголошуємо: ви будете чути це вперше, і саме в нас на сайті ми незабаром викладемо цей матеріал, тому не пропустіть, і заходьте на сайт найближчим часом!
Яким же чином відбувався процес запису? Це було дві доби напруженої і продуктивної роботи як нашої, так і працівників студії, оскільки 48 годин – це насправді дуже обмежений проміжок часу для запису чотирьох композицій.

Нам це вдалдось, недивлячись на втому і, вибачте за банальність, недоспані ночі. Процес відбувався інтенсивно. В перший день було прописано барабани та бас. Наступного дня писали гітари, клавішні і вокал. І це все тривало з одинадцятої години ранку до четвертої години наступного ранку ))) Насамкінець записувались вокальні партії. Враховуючи, що це вже була пізня пора, з тривіальної причини фізичної втоми дуже складно було проспівати та записати вокальні партії нашому басисто-вокалісту Юрчану Кльоцу, але все ж таки він це зробив!

Незабаром цей матеріал буде розміщено в нас на веб-сторінці, тому чекайте на сюрпризик! ))) Є також плани видати міні-альбом та зробити презентацію цього диска, а от коли, де і як це буде відбуватися ви зможете дізнатися з новин на нашому сайті. А поки ми їх викладемо, можете переглянути декілька світлин з цього творчого процесу в розділі галерея! http://www.outcry.com.ua/newgallery.php?view=44

І ще, - як казав Висоцький – «Позвольте пару слов без протокола»
Хочеться декілька слів сказати щодо студії, оскільки це наш перший досвід співпраці з іноземною студією. По-перше – студія у невеличкому польському 70-тисячному Хелмі має таке обладнання, якому позаздрять навіть наші київські студії. Крім того, ставлення до музикантів, увага та професійність працівників студії створює бажання творити щось нове та нести слухачам позитив своєю музикою. Зізнаюсь чесно – українським студіям дуже часто цього не вистачає, нам є чому вчитись у наших сусідів! А персонально студії "SQUAT" – респект та уважуха!





12 червня 2011 року
18 червня, м.Луцьк, "Майдан"
01 червня 2011 року
5 червня, м.Луцьк, "Корабель"
23 квітня 2011 року
ПРОЛЕТАРІЇ УСЕХ КРАЙОВ - ЛЯПІСЬ ДО КУПИ !!!
23 квітня 2011 року
29.04.11р. "Стадіо паб" м.Рівне
08 квітня 2011 року
Оновлення у фотогалереї



З питань співпраці з групою та організації концертів прохання звертатись:
Ромыч
+380663330751
outcry@ua.fm
ICQ 482-980-373

















Новини   ::   Про групу   ::   Медіа   ::   Райдер   ::   Галерея   ::   Гостьова книга

© 2006-2011 "Ауткрай"
Розробка та супровід: "Геліос"