This version of the page http://www.outcry.com.ua/about.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-12. The original page over time could change.
:: Outcry :: Офіційний веб-сайт На головну сторінку На головну сторінку На головну сторінку Написати лист






















Гурт „OUTCRY” було створено 30 травня 1998 року в місті Луцьку за ініціативою Романа Мойсеюка. Ця назва в перекладі з англійської означає протест, відчайдушний крик, крик назовні. На початковому етапі творчості гурт жив важкою рок-музикою та творив у тому ж стилі, що був на той момент доволі незвичним у нашому місті. Майже всі пісні з тодішнього репертуару були написані Тетяною Любасюк. В основі її текстів – соціальні мотиви: боротьба за справедливість, духовність, відданість своїй справі. Отже, перший склад „OUTCRY”:

  • Любасюк Тетяна ( бас-гітара)
  • Мойсеюк Роман ( барабани)
  • Ганчо Олександр ( гітара)
  • Козін Макс ( вокал)


  • Згодом Сашко залишив колектив і повернувся на малу батьківщину – у місто Сокаль. На заміну йому прийшов лучанин Вадим Захарченко.



    Один із перших
    складів гурту
    (2001 р.)
    Практично за місяць ми відновили свою програму, що складалася з понад дванадцять пісень.

    Потім поїхав у Німеччину Макс. Без вокаліста ми працювали над новим матеріалом, остаточно змінивши напрямок своєї творчості на hard-rock, rock-n-roll. Одного разу Вадим прийшов на репетицію зі своїм другом - Олександром Сабардаком, і той заспівав! З ним ми брали участь у фестивалях „Обереги ” (Луцьк, 2000 р.), „Нівроку” (Луцьк, 2001 р.), „Майдан” (с. Млинок Рівненської області, 2001р.) Втім, Сашко у колективі теж довго не затримався і невдовзі поступився своїм місцем Олегу Дмитруку - колишньому вокалісту Луцького гурту „King Size”. Тоді ж ми почали записувати перший альбом – „ЧОТИРИ СТИХІЇ”, але він так і не був розтиражований.

    У березні 2002 року гурт презентував нову програму у пивному клубі „Оболонь”, власник якого – Леонід Цимбалюк – всіляко підтримував нашу творчість.



    Т. Любасюк на фестивалі
    "Тарас Бульба"
    (2002 р.)
    Після презентації нового матеріалу „Оutcry” невдовзі взяв участь у фестифалі „Тарас Бульба – 2002”, шо традиційно проходив у місті Дубно Рівненської області, де зіграв у заключному гала-концерті. А вже наступного року ми стали дипломантами цього найдавнішого в Україні рок-фесту.

    Зимою 2005 Тетяна Любасюк отримала запрошення від київського гурту „Есперанза” і запропунувала заміну – басиста з гурту „ТАМ” Юрія Кльоца. Влітку того ж року він дебютував на черговому фестивалі у Дубно.

    Незабром лідер колись відомого у Луцьку гурту „Всім за Борт” Олександр Бортніков запропонував зробити спільну програму під умовною назвою „День закритих брам”.



    Виступ на фестивалі
    у м. Люблін, Польща
    (січень 2006 р.)
    Ми радо пристали на пропозицію.

    Прем’єра відбулася наприкінці осені 2005 року у клубі „Оболонь” і пройшла з величезним успіхом. Але ми не зупинялися лише на співробітництві із Сашком і паралельно „накатували” ще один проект - з Юлею Маліборською. Саме з нею гурт виступав у Любліні (Республіка Польща) на благодійному фестивалі «Wielka orkiestra swiatecznei pomocy» 07.01.06. р. та на відкритті байкерського зльоту у м. Луцьку в травні того ж року.

    На регіональний тур „Червоної Рути - 2006”, що проходив у Луцьку, „Outcry” заявив обох своїх вокалістів, і з Юлією Маліборською гурт переміг!



    "Перлини Сезону" (Київ,
    майдан Незалежності),
    (червень 2006 р.)
    А от на „Перлини сeзону” поїхав лише О. Бортніков. Ми пройшли відбір, зіграли на столичному майдані Незалежності і виступили у фіналі, який проходив у славному місті Запоріжжі, за що й отримали звання дипломантів. Після чого нас у якості гостей запросили на щорічий фестиваль „Володимир”.

    Концертна діяльність чергувалася зі студійною. Свій альбом, записаний спільно з Олександром Бортніковим, ми назвали „Крила”. До нього увійшли дванадцять пісень Сашка, які неодноразово звучали в ефірі провідних українських радіостанцій.

    Оскільки Юлія Маліборська з ряду особистих причин відійшла від активної музичної діяльності, подальша робота нашого гурту була пов'язана з такими вокалістами, як



    Outcry сьогодні
    (2008 р.)
    Олександр Бортніков та Олег Дмитрук. З Сашком ми записали нове музичне бачення його поезії. В період нашої творчої співпраці з Бортом ми відвідали багато міст України та не тільки. Окрім нагород ми здобули не лише неоціненний сценічний досвід, але й величезну кількість шанувальників та однодумців.

    Щодо співпраці із знаним у луцькому андерграунді вокалістом Олегом Дмитруком, палким прихильником справжнього невмирущого рок-н-ролллу, то з ним ми даруємо нашим слухачам живе та осмислене нами виконання класичних рок-н-рольних хітів, що витримали перевірку часом!

    Сучасному звучанню "Ауткрай" завдячує також і нашому клавішніку Халамейді Максиму (або просто Максу). Це той музикант, що додав нашій музиці смачного колориту!

    На даний момент гурт працює над новим матеріалом, що має звучання, дещо відмінне від попередніх етапів нашої творчості. Ми плануємо записати новий альбом, який раді будемо показати слухачам!

    Наш гурт творить свою історію щодня, і ми постійно про це інформуємо Вас на нашому сайті. Слідкуйте за нашими новинами та фотогалереями!






    На басу грає – Юрчан, він же є наш філософ, митець, та текстовий монстр. Фанат своєї гри на басу, по натурі є справжній романтик, енергійний, компанейський хлопак.

    +380667713510
    pamorok@inbox.ru




    За барабанами – Ромыч – ідейний двигун, душа колективу, який працює від самого початку творчості команди, обожнює музику, любить весело проводи час з друзями, по натурі дуже жаркий хлопак.

    +380663330751
    outcry@ua.fm
    ICQ 482-980-373





    За клавішами - Макс. Хлопака, який дуже подобається дівчатам, старанний та відповідальний! Фізико-математичний монстр-музикант. Вміє тиснути на білі та чорні клавіші.

    +380994248358


    Гітарні ріфи та соло виконує – Zахара, палкий фанат драйвової музики, любить із свого Gibsona витягати неймовірні звуки, що придає доброго, жирного смаку.

    +380934846575
    outcry2@rambler.ru














    12 червня 2011 року
    18 червня, м.Луцьк, "Майдан"
    01 червня 2011 року
    5 червня, м.Луцьк, "Корабель"
    23 квітня 2011 року
    ПРОЛЕТАРІЇ УСЕХ КРАЙОВ - ЛЯПІСЬ ДО КУПИ !!!
    23 квітня 2011 року
    29.04.11р. "Стадіо паб" м.Рівне
    08 квітня 2011 року
    Оновлення у фотогалереї



    З питань співпраці з групою та організації концертів прохання звертатись:
    Ромыч
    +380663330751
    outcry@ua.fm
    ICQ 482-980-373

















    Новини   ::   Про групу   ::   Медіа   ::   Райдер   ::   Галерея   ::   Гостьова книга

    © 2006-2011 "Ауткрай"
    Розробка та супровід: "Геліос"

    интернет магазин . мне очень нравятся автобусные туры по европе из киева на неделю