This version of the page http://www.sai.gov.ua/info.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-09. The original page over time could change.
Корисна інформація | Управління ДАІ МВС України
Укр
Написати листа Гаряча лінія
38(044) 272 4659
Історія ДАІ Законодавча база Від першої особи Технічний нагляд Адмінпрактика Реєстраційна робота Організація дорожнього руху Корисна інформація Державні закупівлі Правозахисні організації Проекти нормативних та законодавчих актів
ДТП

7.06.2011 У Києві в ДТП травмовано дев’ятеро людей

1.06.2011 У Севастополі в ДТП загинули двоє людей

30.05.2011 У Києві 29 травня у ДТП загинуло двоє мотоциклістів
Всі ДТП »
Архів новин





Поштова розсилка





Корисна інформація

ГРАФIК прийому громадян керiвним складом Управління ДАI МВС України
Телефони "гарячої лінії ДАІ" та поштові адреси управлiнь (відділів) ДАI областей
Телефонні номери для отримання SMS-повідомлень Державтоінспекції
Порядок отримання бланків довідок-рахунків, актів приймання-передачі ТЗ та номерних знаків для разових поїздок.

Для отримання бланків довідок-рахунків необхідно мати:

Порядок отримання бланків свідоцтв про закінчення навчального закладу з підготовки водіїв транспортних засобів.

 Для отримання бланків свідоцтв про закінчення закладу з підготовки водіїв транспортних засобів необхідно мати:

Порядок отримання сертифікату про державну акредитацію закладів, які проводять підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів, та атестацію їх спеціалістів

   Для отримання сертифікату про державну акредитацію закладу, який проводить підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів та атестацію їх спеціалістів, необхідно мати:
 

Порядок отримання Висновку (Дозволу) на переобладнання транспортного засобу.

   Прийом документів та видача Висновків (Дозволів) на переобладнання транспортних засобів здійснюється в ЦБДРтаАС при МВС України у вівторок та четвер з 10:00 до 17:00 години, крім вихідних та святкових днів (з обідньою перервою з 13:00 до 14:00) за адресою: м. Київ, вул. Інститутська, 29-а.

Порядок розгляду (погодження) технічної документації в частині її відповідності вимогам норм і стандартів у сфері безпеки дорожнього руху під час постановки на виробництво дорожніх транспортних засобів...

  Прийом документів здійснюється в ЦБДРтаАС при МВС України у вівторок та четвер з 10:00 до 17:00 години, крім вихідних та святкових днів (з обідньою перервою з 13:00 до 14:00) за адресою: м. Київ, вул. Інститутська, 29-а.

Порядок видачі бланків Свідоцтва про погодження конструкції транспортного засобу щодо забезпечення безпеки дорожнього руху

   Прийом документів здійснюється в ЦБДР та АС при МВС України у вівторок та четверг з 10:00 до 17:00 години, крім вихідних та святкових днів (з обідньою перервою з 13:00 до 14:00) за адресою: м.Київ, вул. Інтитутська, 29-а.

Порядок продовження терміну дії Свідоцтва про погодження конструкції транспортного засобу щодо забезпечення безпеки дорожнього руху (крім переобладнання транспортних засобів для роботи на газовому паливі)

 Прийом документів здійснюється в ЦБДРтаАС при МВС України у вівторок та четверг з 10:00 до 17:00 години, крім вихідних та святкових днів (з обідньою перервою з 13:00 до 14:00) за адресою: м.Київ, вул. Інтитутська, 29-а.

1 2 Наступна
Актуальні ресурси
Завантаження блоку...