This version of the page http://www.interfax.com.ua/ukr/info/conferences/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-09. The original page over time could change.
Прес-конференції

Прес-конференції

Агентство "Iнтерфакс-Україна" пропонує проведення прес-конференцiй у прес-центрi агентства

До послуг учасникiв прес-конференцiй i представникiв ЗМI зала площею близько 80 квадратних метрiв на 50 мiсць, обладнана для пишучих i знiмаючих журналiстiв.

Зала обладнана мiкрофонами, радiомiкрофоном, плазменою панеллю, професiйним свiтлом, звуком, кондицiонерами, є можливiсть безпровiдного доступу до iнтернет або до локально-корпоративної мережi за технологiєю Wi-Fi.

Екран дає можливiсть оперативно розмiщувати рекламну iнформацiю, вiдеоролики, клiпи, презентацiї. По закінчення прес-конференції може надаватися аудіозапис прес-конференції у цифровому форматі.

Додатково до базових послуг прес-центру пропонується відеозвіт із прес-конференції (відео звіт включає: запис вступної промови, зйомки зали (перебивши), відповіді на резонансні запитання, необхідність запису яких визначає замовник). Якість відзнятого матеріалу дозволяє використовувати його як робоче відео для подальшого виготовлення сюжетів на інших телеканалах. Термін виконання замовлення – до 4 годин. Додатково можливий перегін відзнятого матеріалу на інші носії та тиражування.

"Iнтерфакс-Україна" пiдходить до органiзацiї прес-конференцiй на своєму "майданчику" за традицiйним принципом - запрошувати провiдних ньюс-мейкерiв з найактуальнiших проблем i тем сучасностi. Тому проведення прес-конференцiї в агентствi дасть можливiсть актуалiзувати думку, подiю, компанiю, привернути до нього увагу цiльової аудиторiї.

Iнформацiя з прес-конференцiї оперативно розмiщується в iнформацiйних випусках "Iнтерфакс-Україна", а також на сайтi агентства в iнтернетi за адресою www.interfax.kiev.ua. Агентство також розмiщує анонси всiх заходiв, якi проводяться в прес-центрi.

Генеральний директор агентства "Iнтерфакс-Україна" Олександр Мартиненко висловив сподiвання, що вiдкритий прес-центр стане популярним мiсцем спiлкування журналiстiв з полiтиками i бiзнесменами. "Ми готовi зробити все для того, щоб прес-конференцiї в нашiй залi були максимально ефективними для всiх учасникiв", - сказав вiн.

З питань проведенння прес-конференцiй звертайтеся за телефоном 270-74-65 або за адресою pr@interfax.kiev.ua


Натисніть для збільшення