This version of the page http://ua.prostirzmin.org/contest/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-07. The original page over time could change.
Про конкурс : Конкурс : Простір змін
 
 
Головна Конкурс Про конкурс

Конкурс

  • Новини
  • Просування проектів
  • Про конкурс
  • Форум переможців 2009
  • Фонд Open Ukraine
  • Правила участі
  • Партнери
  • Контакти

Авторизація

  Реєстрація      Забули пароль?
Користувачі

Про конкурсin english


 
Програма «ПРОСТІР ЗМІН» створена Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» для ідентифікації, підтримки, суспільного визнання активної молоді, що досягає успіху в різних сферах діяльності, пропонує та втілює в життя інноваційні та яскраві рішення. Цього року ми шукаємо небайдужих молодих жінок, чия успішна робота скерована на покращення життя громади.

Програма "Простір Змін" - це сприяння таким людям - вона надає можливості для навчання а відтак - для розвитку їх проектів.

Портал "Простір Змін" - це можливість обміну досвідом, адже ідеї переможців відкриті, і їх успіх можна повторювати в різних регіонах країни.

Номінувати жінок до участі в програмі може якнайширше коло організацій з усіх регіонів України: підприємства, неурядові організації, об’єднання громадян, наукові та освітні інституції, медіа, органи влади та місцевого самоврядування. Звичайно, подаватися можна й самостійно. Наглядова рада програми «Простір Змін» відбере 30 переможниць віком до 35 років. Переможниці визначатимуться серед тих номінантів, які:

а) досягнули найпомітніших результатів під час впровадження проектів та інноваційних ідей;
б) реалізовують проекти, що приносять реальну користь місцевій громаді;
в) готові взяти безпосередню участь у розробці та втіленні інформаційної кампанії.


    • Кінцева дата подання номінацій – 21 жовтня 2010 року.

• Усі додаткові запитання можна адресувати менеджеру програми «Простір Змін» Євгену Матвієнку (em@openukraine.org, (044) 235-52-98).

Проект здійснюється за підтримки Офісу Держсекретаря з глобальних жіночих питань, ініціатива малих грантів.
 

СКАЧАТИ НОМІНАЦІЙНУ ФОРМУ


МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ПЕРЕМОЖЦІВ ПРОГРАМИ:

1 Тренінгова програма

Фонд «Відкрий Україну» в рамках програми організовує серію спеціальних тренінгів для учасників проекту. Фонд не пропонує переможцям «готових» рішень, а втілить, у співпраці з партнерськими організаціями, відомими експертами та тренерами, спеціальну практичну тренінгову програму на основі аналізу потреб переможниць.

2 Інформаційна кампанія

Фонд «Відкрий Україну» забезпечуватиме фінансування видатків на професійні послуги, необхідні для практичного втілення розробленої переможцями інформаційної кампанії: створення радіо- або телевізійних роликів, забезпечення прес-конференцій, тощо.

3 Розробка проектів рішень та залучення широкої громадськості

Наглядова рада програми відбере самі актуальні та перспективні проекти, розробниці яких мають чітке бачення вирішення суспільної проблеми. На їх основі переможниці за участю фахових експертів створять пропозиції для центральних та місцевих органів влади, які б сприяли зміні державної політики на користь громади. Вся інформація про проекти буде розміщена на сайті програми http://prostirzmin.org. Також Фонд з допомогою партнерів сприятиме розміщенню інформації про проекти в ЗМІ.


Часові рамки проекту: жовтень 2010 - серпень 2011. Переможниці візьмуть участь у Форумі переможців, трьох етапах тренінгів у Києві та регіонах, за підтримки Фонду розроблять та втілять спільну інформаційну кампанію.

 

 

Версія для друку
Преса про програму

розширений пошук