This version of the page http://uakat.net/?a=cat&id=11 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-06-02. The original page over time could change.
Компютер - Білий український каталог сайтів, додати свій сайт
UaKat    Компютер
1-10 з 199 Сайтів на сторінку    10  20  50  100  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 20 

Ноутбуки харків ціни
Мобільні телефони харків. Ноутбуки харків ціни. Ми пропонуємо широкий асортимент ноутбуків і мобільних телефонів. Вся продукція має гарантію від виробника і відповідає всім критеріям якості. До того ж, у нас доступні ціни.
Переглядів: 94 Докладніше >>

Сучасний процесор для комп'ютера - основні поняття і класифікація.
Маса цікавої і корисної інформації про різні мікропроцесорах і мікроконтролерах. На нашому веб-ресурсі Ви маєте можливість розібратися в принципах роботи мікроконтролерів та мікропроцесорів, їх проектуванні і програмуванні.
Переглядів: 125 Докладніше >>

Софтлайн Інтернешнл, ТОВ
Компанія Softline International працює в області інформаційних технологій з 2002 року і на сьогоднішній день пропонує своїм клієнтам більше десятка тисяч найменувань програмних продуктів, повний спектр послуг у сфері ліцензування, сертифікованого нав...
Переглядів: 108 Докладніше >>

Диски з іграми - ігри та диски для xbox, nintendo
У магазині ігрових приставок GAMAZIN Ви завжди знайдете те, що Вам потрібно, будь то повноцінна консоль, диск із грою. Якщо у вас вже є приставка X-Box 360, PlayStation 3, то вам напевно будуть регулярно турбуватися ігрові диски для цього шедевру ...
Переглядів: 111 Докладніше >>

Подчеркнутое внимание - японская посуда na-do
Построение решения, где прежде всего мастерство - японская посуда na-do
Переглядів: 99 Докладніше >>

Заходите блог о мировой экономике.
Представляем Вашему вниманию блог о финансах. А также на нашем сайте Вы сможете найти последние новости о мире IT технологиях. Добро пожаловать на наш блог!
Переглядів: 108 Докладніше >>

Bluetooth маркетинг,мобильный маркетинг,интерактивная реклама
Компания Kodisoft создает специализированное, высококачественное программное обеспечение, используя передовые технологии и опираясь на опыт, основанный на профессионализме и энтузиазме нашей команды.
Переглядів: 120 Докладніше >>

На данном интернет-сайте можно бесплатные ролики онлайн бесплатно.
Мы создали для вас уникальный интернет-проект, где можно бесплатное смотреть онлайн фильмы и смотреть онлайн видео . На сайте подобрана большая коллекция разных жанров, поэтому любой найдёт для себя что-нибудь интересное.
Переглядів: 131 Докладніше >>

Портал Downloadworld.ru - скачать фильмы, музыку и программы
На страницах развлекательного портала Downloadworld.ru вы сможете скачать популярные игры, фильмы и темы для компьютера. А так же вашему вниманию представлен большой выбор музыки, книг и полезного софта.
Переглядів: 119 Докладніше >>

PSP купить
Game-zona - это интернет-магазин, в котором можно купить все для видео игр. Мы функционируем весьма оперативно, и наши возможности позволяют нам доставлять товары в максимально сжатые сроки.
Переглядів: 125 Докладніше >>

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 20 
Друзі та спонсори: | index +

статті


Цікаві статті