This version of the page http://www.vetra.net.ua/ua/manual_okna.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-26. The original page over time could change.
Инструкции по уходу за металлопластиковыми окнами, дверьми - информация и статьи про металлопластиковые, пластиковые и ПВХ окна, балконы и двери, Жалюзі, ролеты, противомоскитные сетки. Инструкции по уходу. Киев
  ще?
Замовлення Корисне Контакты
Безкоштовний
замір
Які
ціни?


Головна     Корисне     Металопластикові вікна та двері: інструкції по догляду за металопластиковими вікнами, дверима

Інструкції по догляду за металопластиковими вікнами, дверима

Перед Вами нове металопластикове вікно...

Ви повертаєте ручку вниз, замикаючи його (якщо ручка Вам здається тугий, це нормально, фурнітура тільки почала притиратися, але все-таки, якщо для Вас це незручно, телефонуйте, ми трохи ослабимо притиск) і в кімнаті одразу стає тихіше і затишніше ...

Догляд за вікном нескладний. Мийте вікна теплою (до 30 * С) водою, м'якою ганчіркою, уникаючи застосування абразивних і кислотовмісних чистячих речовин. Для стекол добре використовувати засіб для миття скла, але намагайтеся оберігати гумовий ущільнювач від попадання яких би то не було хімічних засобів - чим менше він буде з ними контактувати, тим довше збереже свою еластичність.

Провітрюйте кімнату частіше. Ваші нові металопластикові вікна герметичні, і це добре, тому що у Вас немає протягів, але це ж гідність може стати недоліком, якщо регулярно не провітрювати кімнату (в дерев'яних, старих вікнах газообмін відбувався переважно через нещільність стулок) - в приміщенні може накопичуватися надмірна волога ... Потіють вікна, в крайніх випадках - грибок на стінах ... Намагайтеся не доводити до такого:)

До речі кажучи, не полінуйтеся перевірити витяжну вентиляцію у Вашій квартирі - зі старими вікнами Ви могли не помічати її несправність, тому що кімната провітрювалася автоматично, через нещільні стулки вікна, а тепер до неї пред'являються підвищені вимоги - особливо це стосується сируваті спочатку приміщень (перша або протікають останні поверхи, кухні, де часто і багато готують і довго працюють пральні машини)

Захищайте вікна перед початком ремонтних робіт у квартирі, обклеювати з плівкою зі всіх сторін ... Чим менше будівельного сміття, клею та розчинів потрапить в фурнітуру під час переклеювання, наприклад, шпалер, тим буде краще.

У загальному і цілому доглядати за металопластиковими вікнами Вам буде нескладно, впевнені, що вони принесуть Вам набагато більше радості і задоволення, ніж клопоту.



Корисні статті з будівництва:

Корисні посилання по будівництву: Компания Эверест предлагает металлопластиковые окна высочайшего класса

Наші партнери: металопластикові вікна Київ | квартира подобово в Києві | натяжні стелі

Київ Створення та просування сайту SandTower Group