This version of the page http://www.vetra.net.ua/ua/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-26. The original page over time could change.
Металлопластиковые окна, балконы и двери, REHAU, KBE, SCHUCO, комплексное обустройство балконов пластиковыми и ПВХ конструкциями, установка Жалюзі.
  ще?
Замовлення Корисне Контакты
Безкоштовний
замір
Які
ціни?


Продукція нашої компанії

Наша компанія пропонує Вам металопластикові вікна (так само їх називають пластикові вікна або ПВХ вікна), балкони, Двері, підвіконня, відливи, протимоскитні сітки рамкової і ролетного типу на пластикові вікна, вертикальні жалюзі і горизонтальні жалюзі на вікна ПВХ всіх типів, а також захисні ролети і тканинні ролети на металопластикові вікна, які стануть чудовим доповненням вашого будинку, офісу або дачі.

Як замовити? Знижки!

Сподіваємося, Вам сподобається наша пропозиція і вибір. Якщо Вам необхідна якась особлива конфігурація ПВХ вікна, балкона або пластикового профілю, не сумнівайтеся - просто зателефонуйте до нашого офісу, і Вас проконсультують з усіх питань грамотні фахівці.

Так само зверніть увагу на нашу дисконтну програму - При замовленні нашої продукції з сайту Ви отримуєте знижку в 5%, А оформлення адреси, телефону та іншої інформації в формі замовлення виключають помилку, можливу при записі по телефону

Наш офіс у Києві до Ваших послуг c 9:00 до 17:00, в п'ятницю - до 16:00. Ви зможете переглянути зразки вікон або вибрати колір і тип жалюзі прямо на місці. Будемо раді Вас бачити!



Корисні статті з будівництва:

Корисні посилання по будівництву:

Наші партнери: металопластикові вікна Київ | квартира подобово в Києві | натяжні стелі

Київ Створення та просування сайту SandTower Group