This version of the page http://www.informjust.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-26. The original page over time could change.
ДП Iнформацiйний Центр Мiнiстерства юстицiї України

На нашому сайті

В рубрицi "Реєстри" можна знайти тексти нормативно-правових актiв, якi регламентують функцiонування Єдиних та Державних реєстрiв, а також органiзацiйно-технологiчнi iнструкцiї по користуванню реєстрами, адмiнiстратором яких є державне пiдприємство "Інформацiйний центр" Мiнiстерства юстицiї України. Також у рубрицi надається можливiсть безкоштовно отримати iнформацiю з деяких реєстрiв, до яких органiзовано on-line доступ. Крiм того, Ви маєте можливiсть ознайомитись iз зразками договорiв про iнформацiйно-технiчнi послуги.

В рубрицi "Фiлiї" - представлена контактна iнформацiя (адреси, номери телефонiв) державного пiдприємства "Інформацiйний центр" Мiнiстерства юстицiї України та його регiональних фiлiй.

Рубрика "Публiкацiї" - це добiрка цiкавих, корисних для Вас та пiзнавальних з юридичної точки зору статей, пiдготовлених спiвробiтниками державного пiдприємства "Інформацiйний центр" Мiнiстерства юстицiї України й опублiкованих у засобах масової iнформацiї. Рубрика постiйно поповнюється новими статтями.

"Новини" - це роздiл, завдяки якому Ви маєте можливiсть переглянути яка нова iнформацiя з'явилась в рубриках нашого сайту.

"Зв'язок" - за допомогою даної рубрики, Ви можете скористатись нагодою надiслати пропозицiї щодо полiпшення i вдосконалення нашого сайту.

Новини

24.05.2011

В Україні, за період останніх двох років, було відмічено загальне покращення інвестиційного клімату. Згідно зі звітами, у країні, протягом зазначеного періоду, приділялося багато уваги покращенню регуляторної та податкової політики…

Детальніше >>
18.05.2011

Головування України у Комітеті міністрів Ради Європи

Україна почала головувати у Комітеті міністрів Ради Європи (РЄ). Це сталося вперше за період 16-річного членства країни у Раді Європи. Термін головування визначений з травня до листопада 2011 року, після чого усі повноваження будуть передані Великій Британії. Ротація країн-голів РЄ відбувається у алфавітному порядку...

Детальніше >>
18.04.2011

Отримання інформації з веб-сайту з питань реалізації конфіскованого та арештованого майна стало ще доступнішим

З метою розширення кола осіб, які можуть отримати доступ до інформації про прилюдні торги, що проводяться у різних містах України, було реалізовано декілька важливих кроків. Зокрема, запроваджено та у подальшому розширено функціональні можливості веб-сайту з питань реалізації конфіскованого та арештованого майна (далі – веб-сайт), який ведеться адміністратором Єдиного державного реєстру виконавчих проваджень і знаходиться за адресою https://trade.informjust.ua

Детальніше >>
25.03.2011

Тепер Єдиний державний реєстр виконавчих проваджень став ще доступнішим

Після набрання чинності 9 березня 2011 року Законом України "Про внесення змін до Закону України "Про виконавче провадження" та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення процедури примусового виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб)" Єдиний державний реєстр виконавчих проваджень (надалі - Реєстр), де здійснюється збирання, зберігання, захист, облік, пошук, узагальнення та надання відомостей про виконавчі дії, став доступнішим для громадян, а саме для фізичних та юридичних осіб-сторін виконавчого провадження. Для того, щоб швидко отримати інформацію з Реєстру, необхідно зайти до нього через головну сторінку даного сайту або за адресою https://trade.informjust.ua/VPDOC/GetDoc.aspx...

Детальніше >>
09.02.2011

Державна реєстрація прав

У розділ додано нову статтю.

04.02.2011

Виконавче провадження

Нова публікація щодо звернення стягнень на заробітну платню.

01.02.2011

Державна реєстрація прав

У новій статті інформація про нововведення під час реєстрації прав власності у ПАР.

21.01.2011

Нова стаття

Нова стаття у рубриці "Виконавче Провадження".

14.01.2011

Новий матеріал

У публікації на сайті інформація про реформи під час реєстрації прав власності у 2010 році

10.01.2011

Зміни у реєстрі нерухомого майна країн світу

Нова стаття.


  Архів новин