This version of the page http://brand.20minut.ua/?target=brand2008&event=vidguk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-26. The original page over time could change.
Народный бренд
  • Вінниця
  • Тернопіль
  • Житомир
  • Хмельницький
  • Козятин
Ти обираєш,
«RIA» нагороджує

Відгуки переможців акції “Народний бренд 2009”

Що для Вашої компанії означає нагорода “Народний Бренд-2009”?

Директор будівельної компанії "Креаторбуд" Ігор Гуда:
– Надзвичайно приємно перебувати серед переможців і отримувати нагороду. Від імені нашої компанії вітаю переможців. Підприємець, який знає свою справу, має чітку мету і знає куди йти, рано чи пізно досягне позитивних результатів. Ми чесні зі своїми клієнтами, це - головне. Нових звершень усім вам і нам!


Комерційний директор СП "Етрус" (ТМ "Фрутелла") Андрій Кравець:
– Наша компанія на ринку – 15 років. Причому ми постійно намагаємося забезпечувати покупців таким продуктом, який їм подобається. Тож його якість ми стараємося підтримувати на високому рівні. Перемога в цьому дійсно народному конкурсі – це швидше не визнання бренду як такого, навіть не самого продукту, а того проекту, який ми нині підтримуємо. Це плоди цілого комплексу зусиль і процесів - сумлінного виробництва, творчості, здобутків.




Регіональний представник компанії "Максус-Україна" Олег Сенюсь:
– Дуже приємно, що тернополяни обрали нас. Наша роль – просвітницька. Тернополяни і жителі області мають користуватися досягненнями науки та цивілізації, а також застосовувати інноваційні технології, – переконує пан Сенюсь. – Ми пропагуємо продукт, за яким – майбутнє.


Генеральний директор підприємства “Акант” Василь Рудий:
– Умови для бізнесу нині диктує ринок. Наша фірма на ринку вже 15 років. Пропонуємо меблі, віконні металопластикові конструкції. Окрім того, займаємось готельним бізнесом. Нині ми можемо сказати, що завдячуємо своїм успіхом колективу, своїм людям.


Парнер ПП "Консалтингова компанія "Капітал“ Ігор Гайдамаха:
– Приємно, що тернополяни вибрали саме нас. Спасибі вам усім, а також організаторам свята.

органiзатори