This version of the page http://www.vetra.net.ua/ua/laminirovannye_pvh_okna.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-25. The original page over time could change.
Нова мода: ламіновані ПВХ вікна. Вартість, переваги, відмінності.
  ще?
Замовлення Корисне Контакты
Безкоштовний
замір
Які
ціни?


Главная     Полезное     Новая мода: ламинированные ПВХ окна

Нова мода: ламіновані ПВХ вікна

При словосполученні «металопластикове вікно" уява відразу ж малює вікно з профілем білого кольору. Воно й не дивно, адже саме такі металопластикові вікна найбільш популярні і зустрічаються найчастіше. Проте останнім часом в моду почали входити кольорові віконні профілі, або, як їх ще називають, ламіновані пластикові вікна.

Чим відрізняються ламіновані металопластикові вікна від звичайних?

Практично нічим. На профіль наклеюється спеціальна плівка, обраного вами кольору. Важливо, щоб ця плівка була якісною, тому для виконання робіт з ламінування ПВХ вікон звертайтеся тільки до професіоналів.

У чому перевага ламінованих ПВХ вікон?

У першу чергу, в тому, що такі металопластикові вікна можна підібрати під будь-який стиль інтер'єру і колір стін. Варіантів квітів безліч. Також ви можете вибрати забарвлення «під дерево» і заощадити на дерев'яних віконних профілях. До того ж, завдяки ламинации вікна не тільки набувають гарний колір, а й стають менш схильні до появи подряпин. ПВХ вікно може бути ламінований з однієї або двох сторін, за вашим бажанням. Такі пластикові вікна служитимуть вам довго, при цьому їх колір не тьмяніє і не вигоряє. За ламінованим пластиковими вікнами легко доглядати, вони не боятися побутової хімії (за винятком чистячих порошкових засобів).

Це дорого?

Ні. Ціна на ламіновані металопластикові вікна не набагато вище, ніж на звичайні білі. Якщо ви обираєте односторонню ламінацію, то ціна буде на 15% вище вартості білих вікон, а якщо двосторонню - то на 30%.

Ламіновані ПВХ вікна довговічні, естетичні і виглядають красиво. Вони додають інтер'єру і екстер'єру будівлі особливий стиль і неповторність.




Корисні статті з будівництва:

Корисні посилання по будівництву:

Наші партнери: металопластикові вікна Київ | квартира подобово в Києві | натяжні стелі

Київ Створення та просування сайту SandTower Group