This version of the page http://www.detstvo.info/books.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-25. The original page over time could change.
Детские книги - новинки детской литературы

Знаете ли вы что...

Человеческий глаз способен различать 10 000 000 цветовых оттенков.


Тенденции Женской моды 2012 модные бренды . Репетиторы английского языка, современный английский язык.

Наши партнеры

Лондон Дж. "Біле Ікло"
Київ, "Видавництво Країна Мрій", 2009
До книжки увійшли дві анімалістичні повісті Джека Лондона й оповідання зі збірки "Північні історії". У гостросюжетних творах американського письменника розповідається про виживання людини у суворих умовах Півночі. Описано дружбу і безкорисливість, підступність і зраду, мужність і відвагу, величезну силу волі й любов до життя. Автор намагається проникнути у внутрішній світ тварин, збагнути мотивацію їхніх вчинків і ставлення до людей. Закони природи жорстокі, але справедливі, і людина, яка їх порушує, може навіть поплатитися за це життям.
Для дітей середнього і старшого шкільного віку.
Отзывов (0)
 
Джанні Родарі. "Джельсо- міно в Країні брехунів"
Киів, "Видавництво Махаон-Україна", 2010
У цій захопливій казковій повісті відомого італійського письменника, лауреата Міжнародної премії імені Г. К. Андерсена Джанні Родарі ти зустрінешся з хлопчиком Джельсоміно, який мав чарівний голос, і його другом котом Шкандибчиком.

Дізнаєшся як їм вдалося перемогти злого короля брехунів, а заодно наново навчити котів нявкати, художника Бананіто малювати, а всіх жителів Країни брехунів говорити правду.

Отзывов (0)
 
Ліман Френк Баум "Дивовижний чарівник країни Оз"
Львів, "Видавництво Старого Лева", 2010

Як і сто років тому, маленькі читачі продовжують переживати разом з дівчинкою Дороті та її песиком Тото захопливі пригоди у чарівній країні, до якої їх занесло ураганом.

Мандрівка Країною Оз повна таємниць і небезпек. Лише дружба і доброта допоможуть дівчинці Дороті та її друзям – Солом’янику, Бляшаному Лісорубу, Боязливому Леву та песику Тото – перемогти лиху чаклунку і розкрити таємницю дивовижного чарівника.

Отзывов (0)
 
Йонас Авіжюс "Пригоди та походеньки Барда"
Львів, "Видавництво Старого Лева", 2010

Якщо ти понад усе любиш пригоди, вони обов'язково трапляться з тобою. Життя героя цієї книжки, симпатичного чорного пса на ім'я Бард, раптом стало однією великою пригодою. Щоправда, інколи небезпечною, зате з яким щасливим кінцем!

Цією книжкою розпочинається нова серія "Чотири лапи" про домашніх улюбленців.

Отзывов (0)
 
Олекса Росич "Джовані Трапатоні"
Казка

Львів, "Видавництво Старого Лева", 2010

Колись давно жив на світі злий чаклун, і такбагато злих діянь він скоїв за життя, що коли настав час помирати, великийстрах обійняв його. І щоб уникнути Божого суду, чаклун перетворив себе начорного ворона. За допомогою чарівного ґудзика кожні триста років він продовжуєсвоє життя ще на три століття. Аж ось раптом чарівний ґудзик десь загубився — івесь воронячий світ примушено до пошуків. Зло має велику силу. Та ще більшусилу має справжнє кохання — єдине, що може те зло подолати...

Отзывов (0)
 
Олександр Гаврош "Галуна-Лалуна, або Іван Сила на Острові Щастя"
Пригоди

Львів, "Видавництво Старого Лева", 2010

Іван Сила, найдужча людина світу, щасливозажив у сімейному колі – з дружиною Мілкою та трьома діточками, неперевершенимишибайголовами. Аж якось одного ранку спокій родинного життя порушує дивний лист– запрошення відсвяткувати на пароплаві «Колумбіна» 10-річний ювілей відостанніх гастролей цирку пані Бухенбах. Усе сімейство Сили вирушає у подорож.На пароплаві збираються чи не всі циркові друзі і виявляється, що ніхто незнає, хто ж надсилав запрошення. А перед ними – безкрає море…

Отзывов (0)
 
Сашко Дерманський "Чудове Чудовисько"
Повість
Київ, "Видавництво Абабагаламага", 2009

Уновій захоплюючій повісті Сашка Дерманського розповідається про незвичайне знайомство дівчинки Соні з чудовиськом Чу. За кілька місяців Чу мусить заробити сім подяк від людей, бо інакше його закинуть у Країну жаховиськ. Безліч пригод і небезпек спіткає героїв, але справжня дружба творить справжні дива...

Це друге — доповнене новими детективними розділами видання талановитого молодого українського письменника.

Для обережного читання (щоб не надірватися від сміху).

Отзывов (0)
 
Роальд Дал "Джеймс і гігантський персик"

Казки
Київ, "Видавництво Абабагаламага", 2009

«Джеймс і гігантський персик» — одна з найвідоміших дитячих повістей Роальда Дала.

...Так сталося, що маленький Джеймс мусить жити разом зі своїми злющими тітоньками — тіткою Шкваркою і тіткою Шпичкою, які постійно коверзують і знущаються з нього. Проте одного дня стається щось надзвичайне, і життя Джеймса та його тітоньок докорінно змінюється... Як завжди, динамічна, тривожна й безмежно весела повість одного з найпопулярніших англійських письменників не залишає місця байдужості...

Отзывов (0)
 
Валентин Бердт, Яна Бердт "Марципан Пломбірович."
Неймовірні історії
Львів, "Видавництво Старого Лева", 2009

Добре бути котом в елітних господарів – спати на пухових перинах, їсти самі делікатеси і лише вилизуватися, щоб бути білим і пухнастим. Оце так щастя! Та одного дня все може зникнути – разом із твоїм багатим господарем. І ось тоді почнеться справжнє життя – сповнене пригод, випробувань і вірних друзів!


Отзывов (0)
 
Джеремі Стронґ "Розшукується ракета на чотирьох лапах!"
Неймовірні історії
Львів, "Видавництво Старого Лева", 2009
Однією з найпомітніших новинок цієї книжкової осені сталипригоди кумедної собаки Стрілки із веселої серії «Читання для реготання». Вона має назву «Розшукується Ракета на чотирьох лапах!» і презентує в Україні творчість відомого британського дитячого письменника Джеремі Стронґа. Чудова новина! Ракета на чотирьох лапах повертається!!! Повертається для того, щоб знову завдати купу клопотів своїм господарям, втрапити в халепу, накрасти купу їжі і… зникнути. Але не сумуйте. Вона обов’язково повернеться! І не сама...
Отзывов (0)
 
Реклама •  Контакты •  Партнеры •  © Авила, 2005 - 2010 | Свадьба