This version of the page http://www.tourism.gov.ua/publ.aspx?id=2068 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-24. The original page over time could change.
Державна служба туризму i курортiв : Безпека туристів : ВАЖЛИВО ТА ТЕРМІНОВО!!!
   
Пошук

Безпека туристів

     

ВАЖЛИВО ТА ТЕРМІНОВО!!!


У звязку з розповсюдженням хмари попелу після виверження вулкану на півдні  Ісландії (Ейяфьятлайокудль) ряд країн були вимушені перекрити свій повітряний простір, тим самим паралізувавши повітряні перевезення в деяких районах північної та східної Європи.

Міністерство туризму Єгипту, в інтересах подорожуючих, а також для досягнення необхідного балансу між інтересами компаній, що надають послуги, негайно звернулась до світової організації туризму, що є філіалом ООН (UNWTO) у зв’язку з цією ситуацією з метою вжиття заходів для пошуку шляхів вирішення проблем, які виникли внаслідок катастрофи. Таким чином, Міністерство спільно з Федерацією Палат по туризму та організаціями туристичних компаній та готельного бізнесу розпочало  координацію ряду заходів, серед яких і такі:

-                             всі витрати пов’язані із продовженням перебування туристів у країні мають понести іноземні туристичні компанії;

-                             витрати пов’язані з понаднормовим перебуванням в закладах готельного типу в Єгипті (розміщені як на воді, так і на суші), мають взяти на себе туристи,згідно з офіційними контрактами,підписаними між туристичними фірмами та різними готельними  установами;

-                             у разі неспроможності туриста сплатити витрати по своєму перебуванню в країні, йому необхідно звернутись до Посольства своєї країни.

 

Таким чином Міністерство туризму Єгипту підтверджує, що ця інформація надійшла з власної ініціативи та відповідальності з метою збереження репутації країни, а також для запобігання нанесенню збитків цій життєво важливій галузі Єгипту.

Необхідно дуже обережно ставитись до вирішення цієї світової проблеми у відповідності до заходів, заявлених Міністерством. Приймаючи до уваги той факт, що Міністерство вживатиме певних заходів відносно будь-яких туристичних організацій( компаній або готелів), які будуть порушувати  розпорядження Міністерства, згідно з відповідними законами та правилами.

Варто також зазначити, що туристичним компаніям не варто направляти своїх клієнтів до аеропортів до тих пір поки вони не впевняться,що дозвіл на переліт до їх країн не було надано.

 

24.05.11
 

© 2006-2011 Державна служба туризму і курортів Міністерства культури і туризму України.
Всі права застережено.

Використання матеріалів сайту www.tourism.gov.ua дозволяється за
умови посилання (для інтернет-ресурсів-гіперпосилання) на www.tourism.gov.ua
Урядовий портал | Мiнiстерство культури i туризму України | Надiшли листа

ДП "Національний туристичний офіс"

   klimenko.kiev.ua