This version of the page http://www.tourism.gov.ua/publ.aspx?id=2067 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-24. The original page over time could change.
Державна служба туризму i курортiв : Безпека туристів : Щодо використання на території Туреччини препарату"Метадон"
   
Пошук

Безпека туристів

     

Щодо використання на території Туреччини препарату"Метадон"


Посольство Турецької Республіки повідомило, що використання на території Туреччини препарату «Метадон» ще не розпочалось, тому не допускається, щоб іноземці, що змушені приймати згаданий препарат та бажають відвідати Туреччину, мали при собі препарат «Метадон, який має високий потенціал звикання та зловживання.

Листом Міністерства охорони здоров,я Турецької Республіки, повідомляється, що іноземці, які змушені приймати препарат «Метадон» та бажають відвідати Туреччину, можуть мати при собі згаданий препарат за умови слідування критеріями, що містять в путівнику (Guldelines for Travallers) на сторінці www.incb.org Міжнародного органу наркотичного контролю(INCB) Крім цього, хворі повинні повідомити до відповідного підрозділу наркотичного контролю Туреччини паспортні дані та дату приїзду до Туреччини та від,їзду. Також було прийняте рішення,що хворі, що планують перебувати на території Туреччини більш ніж 15 діб, повинні звертатись в центри лікування залежності для підтримуючого лікування.

24.05.11
 

© 2006-2011 Державна служба туризму і курортів Міністерства культури і туризму України.
Всі права застережено.

Використання матеріалів сайту www.tourism.gov.ua дозволяється за
умови посилання (для інтернет-ресурсів-гіперпосилання) на www.tourism.gov.ua
Урядовий портал | Мiнiстерство культури i туризму України | Надiшли листа

ДП "Національний туристичний офіс"

   klimenko.kiev.ua