This version of the page http://www.tourism.gov.ua/publ.aspx?id=1143 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-24. The original page over time could change.
Державна служба туризму i курортiв : Статистика : ДЕРЖАВНА СТАТИСТИЧНА ЗВІТНІСТЬ з питань туризму (наказ, інструкція, форма річна - 1 тур, за 6 та 9 місяців - 1 тур(к))
   
Пошук

Статистика

     

ДЕРЖАВНА СТАТИСТИЧНА ЗВІТНІСТЬ з питань туризму (наказ, інструкція, форма річна - 1 тур, за 6 та 9 місяців - 1 тур(к))


Стосовно подання статистичної звітності по формі І-ТУР (і турагентами в т.ч.) Абзацом 18 ст.24 Закону України «Про туризм» визначено, що суб’єкти туристичної діяльності зобов’язані вести облікову та іншу визначену законодавством документацію, надавати в установленому порядку бухгалтерську та статистичну звітність.

Відповідно до Інструкції щодо заповнення форми державної статистичної звітності N 1-ТУР, затвердженою наказом Державного комітету статистики України від 04.03.98 № 96, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 19.03.98 за № 82/2622 «звіт заповнюють відповідальні особи підприємств, установ, організацій, фізичні особи, що зареєстровані у встановленому чинним законодавством України порядку і здійснюють діяльність, пов'язану з наданням туристичних послуг (надалі - суб'єкти туристичної діяльності), незалежно від відомчої підпорядкованості, форми власності та організаційно-правової форми господарювання». Ліцензійні умови провадження туроператорської та турагентської діяльності діють в частині, що не суперечить чинному законодавству. Таким чином всі суб’єкти туристичної діяльності повинні подавати до місцевих органів виконавчої влади в галузі туризму та органів державної статистики за місцезнаходженням у визначені терміни, у повному обсязі достовірну статистичну інформацію за формами державної статистичної звітності № 1-ТУР “Звіт про діяльність туристичної організації” і № 1-ТУР(к) “Звіт про діяльність туристичної організації”, затвердженими наказом Державного комітету статистики України від 04.03.98 № 96, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 19.03.98 за № 182/2622.

 

Телефон відділу бюджетного планування, статистики та інвестиційної діяльності Держтуризмкурортів  - 044 272-42-97

 

Наказ Про затвердження форм державної статистичної звітності з питань туризму та інструкцій щодо їх заповнення

 

(Форма - 1 тур) скачать

 

(Форма - 1 турк) скачать

 

24.05.11
 

© 2006-2011 Державна служба туризму і курортів Міністерства культури і туризму України.
Всі права застережено.

Використання матеріалів сайту www.tourism.gov.ua дозволяється за
умови посилання (для інтернет-ресурсів-гіперпосилання) на www.tourism.gov.ua
Урядовий портал | Мiнiстерство культури i туризму України | Надiшли листа

ДП "Національний туристичний офіс"

   klimenko.kiev.ua