This version of the page http://www.stat.cherkassy.ua/?p=dopovidi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-24. The original page over time could change.
Державний Комітет Статистики України - Головне управління статистики у Черкаській області Державний Ком_тет Статистики України - Головне управл_ння статистики у Черкаськ_й област_


Головна Інформація респондентам Замовлення інформації Корисна інформація Міжнародна діяльність Поштова скринька
Вийшли з друку економічні доповіді
З питань придбання доповідей
звертатись за тел. 36-06-49, 36-16-89, кімната 105
.... «Про соціально-економічне становище області» за січень-квітень 2011 року
Відображає комплексний економіко-статистичний аналіз широкого кола оперативних показників розвитку області. Містить текстовий і табличний матеріал, сформований за наступними розділами: промисловість, використання і залишки палива та пально-мастильних матеріалів, сільське господарство, будівництво, іноземні інвестиції, капітальні інвестиції, введення в експлуатацію об'єктів і потужностей, транспорт і зв'язок, зовнішня торгівля товарами та послугами, роздрібна торгівля і ресторанне господарство, сфера послуг, ціни і тарифи, фінанси, зайнятість населення, рівень і виплата заробітної плати, оплата житлово-комунальних послуг, соціальна допомога населенню, освіта, підготовка аспірантів і докторантів, демографічна ситуація тощо.
.... «Про соціально-економічне становище м.Черкаси» за січень-квітень 2011 року
Висвітлює оперативні показники соціально-економічного розвитку міста. Містить текстовий і табличний матеріал, сформований за наступними розділами: промисловість, будівництво, іноземні інвестиції, капітальні інвестиції, введення в експлуатацію об'єктів і потужностей, транспорт і зв'язок, зовнішня торгівля товарами та послугами, роздрібна торгівля і ресторанне господарство, сфера послуг, фінанси, зайнятість населення, рівень і виплата заробітної плати, оплата житлово-комунальних послуг, соціальна допомога населенню, демографічна ситуація тощо.
.... «Інвестиції зовнішньоекономічної діяльності» за 2010 рік
Містить інформацію про обсяги прямих інвестицій, які надійшли від нерезидентів в економіку області. Дані наводяться за країнами світу, видами економічної діяльності, а також в розрізі міст і районів області.
.... «Наукова та науково-технічна діяльність у Черкаській області» за січень-березень 2011 року.
Доповідь характеризує кількість організацій, що виконували наукові та науково-технічні роботи за регіонами України, по містах та районах області, витрати на фінансування наукових та науково-технічних робіт, матеріально-технічну базу, патентну діяльність, оснащеність працівників наукових організацій.
Показники наведені в цілому по області, в розрізі міст та районів області та за галузями наук.
.... «Ринок молокопродуктів Черкаської області за 9 місяців 2010 року»
Містить інформацію про роздрібну торгівлю молокопродуктами (у натуральному та вартісному вимірі, вітчизняного виробництва, продаж на одну особу, по містам і районам області, по окремим областям, на ринках області, забезпеченість товарними запасами); індекси споживчих цін; витрати домогосподарств на молокопродукти; обсяги оптового товарообороту молочних продуктів; виробництво молока в сільськогосподарських підприємствах; молочну промисловість області.
.... «Витрати і ресурси домогосподарств Черкаської області у 2009 році»
Містить інформацію щодо життєвого рівня населення області, його характеристики за структурою доходів та витрат, а також дані щодо споживання продовольчих, непродовольчих товарів та послуг.
Наводиться характеристика споживчих і неспоживчих грошових та сукупних витрат, грошових та сукупних витрат в цілому.
Дані отримані на підставі матеріалів вибіркового обстеження умов життя домогосподарств.
Наведена інформація про стан ринку праці, соціальний захист населення, індекси споживчих цін (тарифів) на товари народного споживання та послуги для населення.
.... «Про роботу підприємств з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів» за 2009 рік
Містить загальний економічний огляд діяльності підприємств області з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів впродовж 2009 року та січня-вересня 2010 року. У виданні наведено також інформацію, яка висвітлює розвиток рослинництва та тваринництва. У доповіді проведено аналіз виробництва основних видів харчових продуктів і напоїв у натуральному виразі за 2003-2009 роки та за 9 місяців 2010 року, обсяги реалізованої продукції. Охарактеризована цінова ситуація у сфері виробництва та на споживчому ринку продуктів харчування, зміни обсягів продаж продукції у торгівельній мережі. Проведено аналіз зміни кількості найманих працівників, використання робочої сили, рівня та своєчасності оплати праці. Розміщені показники інвестиційної, інноваційної, зовнішньоторговельної діяльності підприємств та результати фінансової діяльності. Матеріал доповнений таблицями та діаграмами.
....«Пенсіонери області: соціальні аспекти» за 2009 рік
Містить актуальний аналітичний матеріал по статистиці населення та соціальній статистиці, який висвітлює питання становища та проблем населення у віці старше працездатного.
....«Зміни цін і тарифів на споживчому ринку Черкаської області у І півріччі 2010 року»
Економічна доповідь містить інформацію щодо індексів споживчих цін (тарифів) на продовольчі, непродовольчі товари та послуги по Черкаській області у І півріччі 2010 року.
Ряд показників, для більшої наочності та зручності викладення, наведено у вигляді діаграм та таблиць.
....«Зміни цін виробників промислової продукції Черкаської області у І півріччі 2010 року»
Економічна доповідь містить інформацію щодо індексів цін виробників за видами економічної діяльності та товарами-представниками промислових підприємств Черкаської області у І півріччі 2010 року.
Ряд показників, для більшої наочності та зручності викладення, наведено у вигляді діаграм та таблиць.
....«Соціально-трудові відносини на виробництві у 2009 році»
Містить загальний економічний огляд області у 2009 році, наведено аналітичні дані щодо рівня оплати праці за 2005-2009 роки, а також факторів, що його визначають: соціальних стандартів, індексу реальної заробітної плати, використання робочого часу, стану ринку праці, диференціації заробітної плати, структури фонду оплати праці, своєчасності виплати заробітної плати, ролі законодавства в оплаті праці. Також висвітлені питання про кількісний та якісний склад працівників і їх умови праці. Вміщує табличний матеріал, ілюстрована графіками.
....«Житлові умови населення області за 2009 рік»
У доповіді проведено аналіз показників, що характеризують стан житлово-комунального господарства області та визначають рівень житлових умов населення у 2009 році.
....«Стан сільського господарства Черкащини в 2009 році»
Характеризує економічний стан сільського господарства по області за 1990-2009рр. В доповіді знайшли своє відображення показники, що аналізують ресурсні можливості сільського господарства, обсяги виробництва сільськогосподарської продукції по категоріях господарств та її реалізації сільськогосподарськими підприємствами, фінансові результати діяльності сільськогосподарських підприємств, характеристика матеріально-технічної бази сільського господарства та її використання, а також переробка сільськогосподарської продукції. Крім того, у додатках подаються дані про обсяги виробництва сільськогосподарської продукції в розрізі районів та обсяги валової продукції в розрізі регіонів України.
....«Доходи та витрати населення Черкаської області за 2008-2009 роки»
Доповідь містить аналіз комплексу показників, що визначають рівень життя населення області. При підготовці доповіді використано попередні розрахунки доходів та витрат населення. З основних складових доходів населення значна увага приділяється формуванню рівня заробітної плати, пенсійному забезпеченню, соціальним допомогам малозабезпеченим та непрацездатним громадянам.
....«Паливно-енергетичні ресурси Черкаської області у 2009 році»
У доповіді наведені дані з використання підприємствами, організаціями та установами області енергетичних матеріалів та продуктів перероблення нафти та дані, що характеризують результати використання котельно-пічного палива, теплоенергії та електроенергії. У доповіді проаналізовані обсяги споживання, структура використання за напрямками, видами економічної діяльності, містами і районами області паливно-енергетичних ресурсів.
....«Демографічна ситуація в Черкаській області у 2009 році»
Містить загальну характеристику населення, дані про статево-вікову структуру, природний рух населення, народжуваність, смертність, шлюбність та розлучуваність та міграцію населення.
....«Діяльність підприємств сфери послуг Черкаська область за 2009 рік»
У доповіді проаналізовано результати діяльності підприємств сфери послуг Черкаської області у 2009 році за основними показниками – обсягу послуг, реалізованих споживачам, у т.ч. населенню, за видами діяльності, по містах і районах, з урахуванням зміни цін на послуги, кількості підприємств, що надають послуги, чисельності та середньомісячної заробітної плати працівників сфери послуг, інвестицій в основний капітал підприємств сфери послуг.






 © 2011. Головне управління статистики.
Дата останньої модифікації: 24 травня
Створення i пiдтримка - 1WEB