This version of the page http://www.tourism.gov.ua/publ.aspx?id=1699 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-23. The original page over time could change.
Державна служба туризму i курортiв : Захист прав туристів : Наказ про затвердження Порядку контролю за додержанням ліцензійних умов провадження туроператорської та турагентської діяльності
   
Пошук

Захист прав туристів

     

Наказ про затвердження Порядку контролю за додержанням ліцензійних умов провадження туроператорської та турагентської діяльності


 

 

Державний комітет України

з питань регуляторної політики

та підприємництва

 

Міністерство культури і туризму                                                                          України

 

 

 

 

 

Н А К А З

 

 

"___"_______________ 200__ р.                                                                № ___________________

 

Київ

 

 

 

 

 

 

 

Про затвердження Порядку контролю

за додержанням ліцензійних умов

провадження туроператорської  та

турагентської діяльності

 

 

Відповідно до Законів України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності", "Про туризм", "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності", постанови Кабінету Міністрів України від 14.11.2000 №1698 "Про затвердження переліку органів ліцензування", Положення про Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2007 № 667, Положення про Міністерство культури і туризму України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.11.2006 № 1566

 

НАКАЗУЄМО:

 

1.Затвердити Порядок контролю за додержанням Ліцензійних умов провадження туроператорської та турагентської діяльності  (додається).

2.Департаменту ліцензування Держкомпідприємництва України (Іванченко О.Б.) та управлінню правової та ліцензійної політики                  Держтуризмукурортів   Міністерства   культури  і  туризму      України (Горьова Н.М.) в установленому порядку забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3.Управлінню правової та ліцензійної політики  Держтуризмукурортів   Міністерства   культури   і    туризму       України (Горьова Н.М.) в установленому порядку забезпечити оприлюднення цього наказу.

4.         Визнати таким, що втратив чинність, наказ Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва і Державної туристичної адміністрації України від 14.11.2002 № 121/83 «Про затвердження Порядку контролю за додержанням ліцензійних умов провадження господарської діяльності з організації іноземного, внутрішнього, зарубіжного туризму, екскурсійної діяльності», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 04.12.2002 за № 942/7230.

5.Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва Приступу М.І. та на заступника Голови Державної служби туризму і курортів Міністерства культури і туризму України Сьомкіна С.В.

 

 

 

Голова Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва

 

___________________О.В.Кужель

 

Міністр культури і туризму України

 

 

_______________В.В.Вовкун

 

23.05.11
 

© 2006-2011 Державна служба туризму і курортів Міністерства культури і туризму України.
Всі права застережено.

Використання матеріалів сайту www.tourism.gov.ua дозволяється за
умови посилання (для інтернет-ресурсів-гіперпосилання) на www.tourism.gov.ua
Урядовий портал | Мiнiстерство культури i туризму України | Надiшли листа

ДП "Національний туристичний офіс"

   klimenko.kiev.ua