This version of the page http://www.lp.ua/ukr/about.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-14. The original page over time could change.
Про компанію

русскийукраїнськаenglish
Про компанію
Співробітники
Практика
Клієнти
Публікації
Відео
Legal Monitor
Контакти
13 травня 2011
Ірина Марушко взяла участь у Х щорічній конференції «Міжнародні корпоративні рішення 2011 - Україна».
докладніше
27 квітня 2011
«Лавринович і Партнери» виступила юридичним радником при розміщенні акцій Industrial Milk Company на Варшавській фондовій біржі.
докладніше
26 квітня 2011
Максим Лавринович - учасник 5-го семінару «Відповідальне лідерство », проект «Аспен-Україна».
докладніше
читати новини далi

архів


Телефон: +380 44 494-27-27
Факс: +380 44 494-99-97
Електрона пошта: office@Lp.ua

контактна iнформацiя


Юридична фірма «Лавринович і Партнери» заснована у Києві в 2004 році. Сьогодні Клієнтами фірми є найвідоміші транснаціональні корпорації та значна кількість фінансово-промислових груп України, які довіряють нам найскладніші проекти. Цим ми завдячуємо нашим юристам і партнерам, кожен з яких є визнаним спеціалістом на ринку юридичних послуг з досвідом роботи у провідних міжнародних та вітчизняних юридичних компаніях.

За останні роки було сформовано широке коло постійних Клієнтів, у кілька разів збільшилась команда юристів, започатковано нові практики. Згідно численних професійних рейтингів ЮФ «Лавринович і Партнери» вже не перший рік входить у ТОП-10 юридичних фірм України.

Керуючий Партнер ЮФ «Лавринович і Партнери» Максим Лавринович у червні 2009 року був обраний Віце-президентом Асоціації правників України (АПУ).

У роботі з Клієнтами ми акцентуємо увагу на індивідуальному підході і саме завдяки цьому ми здатні супроводжувати Клієнта у будь-яких ситуаціях, надаючи йому практичні та зрозумілі консультації. Ми працюємо за принципом  "one stop shop", тобто, з нами Клієнти можуть розраховувати на вирішення будь-яких юридичних та податкових питань.

Фахівці ЮФ «Лавринович і Партнери» добре відомі на ринку юридичних послуг і їх запрошують на провідні світові конференції та саміти як експертів і доповідачів. Фірма є членом багатьох міжнародних та українських професійних організацій, спілок і асоціацій, зокрема таких, як Асоціація правників України (АПУ), Європейська Бізнес Асоціація (EBA), Американська торгівельна палата в Україні (АСС), Міжнародна юридична мережа (ILN) та Міжнародна фіскальна асоціація (IFA). 

Ми визнані однією з провідних юридичних фірм України такими виданнями, як PLC Which Lawyer, Who Is Who Legal CIS, Getting The Deal Through та іншими.

Окрім головного офісу в Києві, підрозділи ЮФ «Лавринович і Партнери» успішно працюють в Одесі та Чикаго, консультуючи Клієнтів з усього світу.

Ми є партнерами:

 

Ми є членами:

   

Нас рекомендують:

 



Лавринович i Партнери © 2007
Всi права захищенi
Правова iнформацiя