This version of the page http://www.nkau.gov.ua/eurisy/index.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-07. The original page over time could change.
Сприяння тісному партнерству між представниками космічної галузі Європи та України
   
 

Конференція

Успадкувавши значну частину науково-космічного та технологічного потенціалу СРСР, Україна на сьогоднішній день розвинулася до провідної космічної держави світу. Цей факт свідчить про вагомість України як стратегічного партнера для реалізації європейських космічних програм.

Протягом останніх років спостерігається посилення українсько-європейського співробітництва, зокрема, у 2008 році підписано Угоду між НКАУ та ЄКА щодо співробітництва у використанні космічного простору в мирних цілях, у 2008 році підписано Рамкову угоду між НКАУ та DLR  щодо співробітництва у сфері космічної діяльності. Крім того НКАУ плідно співпрацює з європейськими інституціями в рамках ініціативи Galileo та проекту Європейського Союзу - Твіннінг “Прискорення українсько-європейського співробітництва в космічній сфері” (розпочатий в квітні 2008 року).

З метою подальшого розвитку співробітництва в космічній галузі між Україною та Європою, Національне космічне агентство України спільно з Eurisy організовують Конференцію, яка дасть змогу зустрітись українським та європейським суб’єктам  космічного сектору.

Конференція стане форумом для представників промисловості, малого та середнього бізнесу, науково-дослідних інститутів та університетів. Це сприятиме вивченню потенціалу і програм сторін, визначити можливості та механізми співпраці.

Організаторами Конференції було визначено 4 пріоритетні тематичні напрями, орієнтовані на інтереси потенційних учасників: керівні положення політик та програм космічних галузей України та Європи; інституціональні механізми підтримки співробітництва; космічна промисловість України та Європи; можливості в сфері космічної науки та освіти.

  Проект програми Конференції

Виставка

Проведення виставки орієнтовано на представників промисловості, малого та середнього бізнесу, науково-дослідних інститутів тощо, з метою представлення новітніх інноваційних напрацювань та проектів. До уваги учасників буде запропоновано 4 тематичні стенди: наука про космос; ДЗЗ та навігаційні супутникові системи; технології; прикладні програми.

Метою даного заходу є заохочення тематичних дебатів та зустрічей між учасниками Конференції для налагодження співробітництва та сприяння започаткуванню конкретних проектів та партнерства.

Можливе використання постерів та легкого устаткування.

Практична інформація

Місце проведення:
Конференц-зал готелю „Русь”, м. Київ, Україна

Мова конференції:
Англійська та українська (буде забезпечено синхронний переклад)

Проживання:
Готель „Русь”, вул. Госпітальна, 4, м. Київ, Україна

Реєстрація:

  Заявка на участь у конференції

Кінцевий термін подачі заявок – 20.10.2009р.

Вартість участі:
Вартість участі у конференції для українських компаній – 500 грн.
Вартість участі у виставці для українських компаній – 500 г
рн.

 

Для більш детальної інформації, будь-ласка, звертайтесь:

Замойська Тетяна
Тел.: +38 (044) 281-62-82
E-mail: zamoyska@nkau.gov.ua

Ольга Стельмах
Тел.: +38 (044) 281-62-85
E-mail: olga.stelmakh@nkau.gov.ua

Вальковський Олександр
Тел.: +38 (044) 281-62-56
E-mail: alex-expo@nkau.gov.ua








Hotel "RUS"