This version of the page http://www.lexus.ua/hybrid/emissions.aspx (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-07. The original page over time could change.
LEXUS - Вплив на довкілля | Lexus Україна

ВПЛИВ НА ДОВКІЛЛЯ

Як виробник автомобілів класу «люкс», ми відповідально ставимося до потреби зменшувати вплив, який справляють автомобілі Lexus на довкілля.

І справді, ще майже зо два десятки років тому наші конструктори дійшли до висновку, що поєднати такі несумісні за своєю суттю речі, як чудові технічні характеристики й ощадливе споживання пального, високу потужність та незначну кількість відпрацьованих газів — не можливо за застосування існуючих на той час технологій. Для того, щоб вирішити це питання наші фахівці розпочали широку науково-дослідну програму, наслідком якої стало створення унікальної технології — гібридного привода Lexus.

Lexus, перший та єдиний в світі виробник автомобілів класу «люкс», пропонує повний модельний ряд цілковито гібридних автомобілів, таким чином прокладаючи шлях до майбутніх ощадливих автомобілів. Наприклад, у відпрацьованих газах гібридного седана Lexus LS 600h міститься приблизно на 25 % менше вуглекислого газу, ніж у відпрацьованих газах інших седанів класу «люкс» аналогічного розміру, при чому без погіршення характеристик динаміки. Крім того, вміст моноксида азота (NO) та вуглеводнів (HC) нарешті вдалося звести майже до нуля.

Дізнайтеся детальніше про екологічну політику Lexus.

На початок
Охорона довкілля
  • global_link_item.ctaFindaRetailer.short_intro: this is the title text of the linkОфіційні дилери
  • global_link_item.ctaOfficialLexusBenefits.short_intro: this is the title text of the linkНаші переваги
  • Напишіть нам
  • Замовити тест-драйвЗамовити тест-драйв