This version of the page http://www.lexus.ua/range/lfa/about.aspx (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-06. The original page over time could change.
LEXUS - LFA — Народження суперкара

LFA \\

НАРОДЖЕННЯ СУПЕРКАРА

  • Конфігуратор LFAКонфігуратор LFA
  • Повідомити другаПовідомити друга
  • СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІСОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ
  • Про модель
  • Фотодобірка

НАДЗВИЧАЙНІ ВРАЖЕННЯ ВІД ЇЗДИ

Світова прем’єра ефектної моделі LFA відбулася на 41-й Токійській міжнародній автомобільній виставці у жовтні 2009 року. Цей автомобіль став наслідком тривалої роботи з конструювання надзвичайного суперкара.

Цей автомобіль було наново створено командою найкращих інженерів Lexus. LFA — це суперкар, який не має собі рівних. Завдяки застосуванню небачених досі технологій LFA якісно змінив уявлення про суперкар 21-го століття. Надзвичайні характеристики динаміки та доведення кожної деталі забезпечать водієві ні з чим не зрівняні враження від керування цим автомобілем.

Прототип моделі LFA було випробувано на автодромі «Нюрбурґринг» ще у 2004 році, а першу конструкторську розробку було продемонстровано 2005 року на автомобільній виставці у Детройті. Lexus виставляв модель LFA на перегонах «24 години Нюрбурґрингу» у 2008 та 2009 роках з метою випробування автомобіля у максимально важких умовах. Саме так і народився суперкар Lexus LFA.