This version of the page http://hors.org.ua/index.php?limitstart=60 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-05-05. The original page over time could change.
Школа Бойового Гопака "ХОРС" :: Новини

Школа Бойового Гопака 'ХОРС'

м.Павлоград


Меню

Новини
Бойовий Гопак
Засновник стилю
Історія ШБГ "ХОРС"
Керівництво ШБГ "ХОРС"
Статті
Фото
Відео
Контакти
Посилання
Форум
Гостьова книга

Оголошення

Найближчі заходи

Форма входу



  • Забули свій пароль?
  • Зареєструватися

Останні новини

  • Всеукраїнський Турнір з Бойового Гопака
  • Всеукраїнський навчально-вишкільний семінар з Бойового Гопака
  • ІІ Відкритий турнір з козацьких видів боротьби на пам"ять, честь і шану Тарасові Шевченку
  • Чемпіонат Дніпропетровської області з кік-боксингу, м. Павлоград
  • Чемпіонат Дніпропетровської області з кік-боксингу, м. Павлоград

Випадкове фото

Наші друзі



Дружні сайти

 

 

Наша кнопка

<код кнопки>

Лічильник

Школа Бойового Гопака "ХОРС"

 

Бойовий Гопак – українське бойове мистецтво, засіб духовного та тілесного вишколу, що заснований на прадавніх воїнських традиціях запорозького козацтва. Це комплексна система гармонійного розвитку людини, розроблена на основі елементів воїнської культури січового братства, збережених у народних танцях, та доповнена власним досвідом митця та дослідника бойових мистецтв світу Володимира Пилата.

Школа "ХОРС" – традиційна козацька Школа Бойового Гопака, що працює в усіх напрямках мистецтва воїнів: оздоровчому, фольклорно-мистецькому, спортивному та бойовому. Набір учнів до ШБГ "ХОРС" відбувається протягом учбового року (вересень-травень).

Засновник Школи "ХОРС" - Сергій Тіщенко, досвідчений інструктор з Бойового Гопака та майстер козацьких бойових мистецтв.

З будь-яких питань стосовно тренувань, організації показових виступів, екскурсій, відкритих занять, змагань, семінарів, походів тощо радимо звертатись за тел.: 097-501-25-04, 066-452-83-18 або писати на hors8@ukr.net

Новини
Козацький польовий вишкіл "Гарт"
2 лютого відбулись тактичні навчання за програмою козацького польового вишколу "Гарт". Приймали участь гопаківці з рою "Скит" та козаки з Павлоградської козацької сотні.
Додати коментар
 
Навчально-вишкільний дводенний табір, 2008 р.
У Привовчанському лісі відбувся навчально-вишкільний дводенний табір. Приймали участь гопаківці з рою "Скит" та козаки з Павлоградської козацької сотні. В програмі табору було спортивне орієнтування, навчальний марш-кидок по пересічній місцевості на 2 км, лекції з приготування їжі, встановлення намету, розташування табору. Також були проведені практичні заняття з стрільби по мішеням з пневматичних рушниць "ИЖ-61".
Додати коментар
 
Cпортивно-прикладний семінар з Бойового Гопака, м.Львів
Гопаківці з ШБГ "ХОРС" прийняли участь в спортивно-прикладному семінарі з Бойового Гопака, що проходив у м. Львові. Також з Дніпропетровської обласної федерації була ШБГ "Ім. Івана Сірка". В підсумкових змаганнях наші гопаківці отримали перемоги та посіли перші та другі місця.
Додати коментар
 
Чемпіонат України з Бойового Гопака, м. Львів
   Гопаківці ШБГ "Хорс" вперше мали можливість виступати на чемпіонаті України з Бойового Гопака у змагу "Забава". Команда хорсівців складалась з сімох чоловік, що були неодноразовими переможцями відбіркових та міжрегіональних турнірів в Павлограді, та мали по декілька здач на рівень майстерності "Жовтяк".
   На змаганнях були представлені рої "Скит", "Лев", та "Барс". Нажаль в перших відбіркових поєдинках двоє гопаківців з рою "Лев" були травмовані, ще один змагун програв в першому поєдинку. Інші четверо хорсівців отримали перемоги, та провівши кожен ще по 2-3 переможні поєдинки пробились у фінал. У фінальних поєдинках двоє з них програло, відповідно посівши другі місця, а двоє гопаківців з роїв "Скит" та "Барс" перемогли, ставши Чемпіонами України.
   Вітаємо переможців змагань!!!
Додати коментар
 
Відкритий турнір Дніпропетровської області з Бойового Гопака
   Вперше цей турнір був проведений в грудні 2005 року, коли в ШБГ "Хорс" почали розвивати спортивний напрям Бойового Гопака. Тоді ці змагання називались так – Відбірковий турнір Школи Бойового Гопака "Хорс". Пройшло два роки, й на Дніпропетровщині були створені ще 2 осоредки Бойового Гопака: ШБГ "Ім. Івана Сірка" в м. Дніпропетровськ та ШБГ "Лицар Волі" в м. Жовті Води.
   Цього року турнір за сприяння МФБГ отримав статус обласного, оскільки до розвитку Бойового Гопака в нашому регіоні долучились ще поодинокі гопаківці з Нікополю, Кіровограду, Кривого Рогу та Запоріжжя.
   Змаги відбувались з чотирьох дисциплін: "Однотан" (понад 20 учасників), "Тан-Двобій" (7 пар змагунів), "Забава" (7 вікових категорій), "Борня" для груп соколівської підготовки (4 вагових категорії). Загалом в змагах приймали участь понад 40 гопаківців. В дисциплінах "Однотан" та "Тан-Двобій" вже звичними стали окремі категорії, де гопаківці мали можливість показати своє вміння у володінні традиційною козацькою зброєю. Судили змагання тренери та інструктори з Дніпропетровської та Хмельницької федерацій Бойового Гопака.
Додати коментар
 
Більше статтей...
  • Здача технічних тестів рівня майстерності "Жовтяк".
  • Покрова Божої Матері
  • Показові виступи
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 Наступна > Кінець >>

Сторінка 13 з 14
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack