This version of the page http://lviv.expres.ua/sport (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-30. The original page over time could change.
Спорт | Львівські новини | Експрес

Спорт

Роман Лаба: "Я передбачив нашу перемогу"

Середа, 23 Березня, 2011 - 16:30
Незважаючи на численнi звiстки про клiнiчну смерть ФК "Львiв", ця команда не лише втрималася на плаву, але й продовжує здобувати перемоги у першiй лiзi. Першою жертвою "зелених" мiстян ( а клуб, нагадаємо, полишили усi минулорiчнi лiдери) стала "Кримтеплиця" iз Молодiжного. Про цю дещо сенсацiйну звитягу, а також про перспективи знекровленої команди "Експрес" розпитав у Романа Лаби, спортивного директора ФК"Львiв".

Петро Мисишин: "У Дона Кiнга не буває поганого настрою"

Понеділок, 14 Березня, 2011 - 17:30
Боксер Андрiй Котельник i його менеджер Петро Мисишин провели переговори iз легендарним промоутером

Юрій Можаровський: "Коллiна навiв порядок"

Понеділок, 21 Лютого, 2011 - 18:30
Львiвськi арбiтри футбольної прем'єр-лiги розпочали пiдготовку до другого кола. У Львовi налiчується близько десятка арбiтрiв та лайнсменiв, якi обслуговують поєдинки української прем'єр-лiги. Про їх пiдготовку до весняних матчiв "Експрес" розпитав у арбiтра ФIФА Юрiя Можаровського.

Лижниця Катерина Григоренко: "Справжня зима буває навiть у Туреччинi"

П'ятниця, 11 Лютого, 2011 - 17:40
Львiвська лижниця Катерина Григоренко здобула п'ять медалей на Всесвiтнiй зимовiй унiверсiадi-2011. Виступ аспiрантки Львiвського державного унiверситету фiзичної культури у турецькому Ерзурумi перевершив усi сподiвання. У лижних перегонах на рiзнi дистанцiї Катеринi Григоренко вдалося покласти до скарбнички збiрної України п'ять нагород -- двi срiбнi i три бронзовi. Хоча зима добiгає свого кiнця, у львiвської лижницi ще багато планiв на змагання. В розмовi з кореспондентом "Експресу" спортсменка зiзналася, що для вiдпочинку має лише два днi.

Iгор Савицький: Намагаємося реанiмувати "Політехніку"

Середа, 2 Лютого, 2011 - 18:50
Баскетболiсти львiвської "Полiтехнiки-Галичини" стали авторами гучної сенсацiї у чемпiонатi української суперлiги. На домашньому паркетi пiдопiчнi Андрiя Подковирова вiдсвяткували перемогу над чинним чемпiоном -- марiупольським "Азовмашем" (85:83). Невже є ще порох у порохiвницях львiвських "гуллiверiв"? Про це "Експрес" запитав генерального директора "Полiтехнiки-Галичини" Iгоря Савицького.

Ватерполіст Вадим Скуратов: У столицi хочуть "насолити" Львову

Середа, 12 Січня, 2011 - 17:00
Пiсля стартового туру чемпiонату України, який вiдбувся у
Днiпродзержинську, львiвськi спортсмени повернулися додому iз непоганим результатом. Пiдопiчнi Iгоря Зiнкевича розгромили днiпропетровський ДНУ (12:5) та ВК"Київ" (22:3), зiграли унiчию зi збiрною Севастополя (8:8) i дали бiй фавориту -- "Iллiчiвцю" (7:12). Пiдбити пiдсумки цих iгор "Експрес" попросив наставника нацiональної збiрної України Вадима Скуратова, який нещодавно заявився за львiвське "Динамо".

Важкоатлет Ігор Шимечко: "Моя вагова категорiя -- найконкурентнiша у свiтi"

Четвер, 9 Грудня, 2010 - 13:50
Львiвський важкоатлет Iгор Шимечко перемiг на Кубку
України, пiднявши у двоборствi 420 кiлограмiв. Цією перемогою наш богатир "пiдсолодив" собi невдалий змагальний рiк з травмою і провалом на чемпiонатi свiту в Туреччинi. "Добре хоч, що я зазнав фiаско не в "олiмпiйський" рiк, а отже, ще є час, щоб зробити висновки", -- запевнив кореспондента "Експресу" львiвський "супертяж".

Олександр Козловський: "Запросимо до Львова Стiвена Сiгала"

Четвер, 11 Листопада, 2010 - 17:40
Нещодавно у Львовi вiдбувся мiжнародний семiнар з Айкiдо Йосiнкан та Дзю-дзюцу пiд назвою "Будо-марафон-2010". У ньому взяли участь близько пiвтори сотнi учасникiв, вiком вiд 6 до 60 рокiв. Деталі "Експрес" розпитав у найавторитетнiшого львiвського майстра Айкiдо Олександра Козловського.

Вільям Фанн: Можу вимовити "добрий день", "привiт" i ще кiлька нецензурних слiв

Понеділок, 18 Жовтня, 2010 - 21:50
Минули тi часи, коли погоду у грi львiвської "Полiтехнiки-Галичини" робили українцi. У новому сезонi кiстяк команди становлять одразу п'ятеро американських легiонерiв - Нiк Вiльямс, Рашан Броадус, Алан Вiггiнс, Скот Моррiсон i Вiльям Фанн. Саме iз Фанном, який грає на позицiї захисника, поспілкувався кореспондент "Експресу".