This version of the page http://www.ugor.com.ua/services/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-28. The original page over time could change.
українською   по-русски
 напишіть нам      замовити брошури 01034 м.Київ вул.Івана Франка 40 Б   Тел. (044) 225-3282, 225-3283
Інформаційне бюро "Угорщина-Туризм" Послуги

Інформаційне бюро “Угорщина-Туризм”, що діє у складі Посольства Угорської Республіки, є українським представництвом Національного бюро з туризму Угорщини www.hungary.com

Наше бюро не є комерційною структурою. Тож ми не продаємо тури, не бронюємо готелі, не відкриваємо візи. Але ми маємо і вільно надаємо інформацію про туристичні можливості Угорщини. Тож, наші завдання:

Розповсюдження серед представників туристичного бізнесу України та потенційних туристів різноманітної інформації про туристичні можливості, об‘ єкти, програми Угорщини.

Для Вас – безкоштовно – широкий вибір регіональних та програмних проспектів, довідників, путівників, мап; актуальна інформація електронною поштою; телефонна служба – довідки щодо маршрутів, питань перетину кордону, пропозицій по турах до Угорщини українських туристичних агенцій.

Сприяння встановленню контактів між туристичними фірмами Угорщини та України.

Для представників галузі – безкоштовно – контактна інформація, цінова інформація, каталоги та проспекти угорських готелів, туристичних фірм, оперативна інформація з питань організації турів та ще багато цікавого і корисного.

Просування на українському туристичному ринку найцікавіших туристичних продуктів Угорщини:

Cтолиці країни – міста Будапешт
Відпочинку та лікування на термальних джерелах країни
Літнього відпочинку на озері Балатон.
Можливостей для ділового туризму - MICE

 
Головна | Новини | Календар подій | Туристичні фірми | Карта сайта | Контакти

2005-2011 © Інформаційне бюро "Угорщина-Туризм"
Створення сайту, підтримка сайту від КД