This version of the page http://kyivodpa.sta.gov.ua/index.php?es3 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-19. The original page over time could change.
Державна податкова адміністрація в Київській області Державна податкова адміністрація в Київській області
Ласкаво запрошуємо до сайту ДПА в Київськiй областi! Шановні громадяни! З 1 січня до 1 травня 2011 року триває кампанія декларування доходів, отриманих протягом 2010 року! Шановні громадяни та платники податків! У випадку проявів протиправних дій з боку працівників податкової служби звертатися за телефонами довіри (044)246-23-55 та 246-22-44

Опитування

Чи підтримуєте Ви роботу органів ДПС з ліквідації конвертаційних центів в Україні?
 
Як Ви оцінюєте діючу систему оподаткування в Україні?
 
Як Ви оцінюєте діяльність державної податкової служби України
 

Останні новини


  “Про податки очима дітей”
  «Ознайомлення з розділом ІV Податок з доходів фізичних осіб Податкового кодексу України»
  Підсумки роботи Ірпінської ОДПІ за І квартал 2011 року.
  Підсумки роботи Ірпінської ОДПІ за березень 2011 року
  Проведено прес – конференцію
  Увага! Подаємо звіт № 1ДФ за новою формою!
  Оголошення для платників податків!

Календар

< квітня 2011 >
П В С Ч П С Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  






















Органи ДПІ області

Робочі години

Пон.-Чт. 9.00-18.00

Пт. 9.00-16.45

Сб.-Нд. вихідний день

Обідня перерва (13.00-13.45)

Адреса

03680, м. Київ-151,

вул. Народного Ополчення, 5а

тел. 200-37-00

тел./факс 246-22-25,

e-mail: kyivreg@odpa.kiev.ua

 

Новації з податку на прибуток: з Інтернет-конференції Голови ДПС України Віталія Захарченка на порталі www.comments.ua


 

Забезпечення надходжень податків, зборів, обов’язкових платежів


Детальніше

 

Анонси


  Шановні платники податків!
  Шановні платники податків!
  До уваги платників податків!
  Графік проведення сеансів телефонного зв'язку «гаряча лінія» ДПА в Київській області у 2010 році


















Вхід



  • Забули свій пароль?
  • Забули своє Ім’я Користувача?

 

Відбулося засідання Української частини Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС

3 листопада п.р. відбулося Двадцять п’яте засідання Української частини Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС (далі – УЧК) під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Григорія Немирі.

На початку зустрічі учасники засідання проаналізували стан виконання протокольних рішень попередніх засідань та підготовки до спільного засідання Комітету Україна – ЄС, яке заплановано на 20 листопада 2008 року.

Також члени УЧК розглянули проекти пам’ятних записок щодо стану реалізації конкретних заходів з виконання у 2008 році Плану дій Україна – ЄС, які були підготовлені для передачі стороні ЄС. Зокрема, були розглянуті та підтримані пам’ятні записки щодо: виконання плану антиінфляційних заходів, розробленого Урядом України та Національним банком; забезпечення перегляду соціальних виплат; вжиття заходів, спрямованих на зменшення бідності серед громадян, які живуть за межею бідності; зниження податкового навантаження у середньостроковій перспективі; заходів, вжити для удосконалення системи адміністрування ПДВ та інших питань, виконання яких перебуває на постійному контролі ЄСівської сторони.

Окрім цього в ході засідання були обговорені питання, пов’язані з підготовкою української сторони до чергового засідання Робочої групи з економічних, секторальних питань та питань щодо розвитку людського потенціалу у рамках десятого раунду переговорів між Україною та ЄС щодо Угоди про асоціацію, а також результати 4-го раунду переговорів з ЄС щодо створення зони вільної торгівлі (20-24.10.08, м. Брюссель).

Заступник Міністра юстиції України Валерія Лутковська ознайомила учасників засідання УЧК із станом виконання Плану-графіку імплементації Плану дій Україна – ЄС у сфері юстиції, свободи та безпеки, а також представила інформацію щодо підготовки до чергового засідання Координаційної ради з питань адаптації законодавства України до законодавства ЄС.

Директор Координаційного бюро європейської та євроатлантичної інтеграції Вадим Трюхан презентував членам УЧК структуру та основні завдання і повноваження Координаційного бюро.

На завершення засідання члени УЧК обмінялися думками щодо подальших кроків, які потрібно здійснити з метою проведення Міжнародної конференції інвесторів з питань модернізації газотранспортної системи України. Також учасників зустрічі було поінформовано про прийняте минулого тижня рішення Комітетом з імплементації Конвенції Еспоо щодо зняття попередження з Уряду України стосовно проекту відновлення ГСХ "р.Дунай–Чорне море”.

Управління у зв'язках із ЗМІ Секретаріату

Кабінету Міністрів України

http://www.kmu.gov.ua/



© 2002-2010 ДПА в Київській області
При використанні матеріалів посилання на ДПА в Київській області обов'язкове.
Сайт розроблено: Громітом