This version of the page http://www.kievaudit.com/ua/news_audit/nbu-postanovilo (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-19. The original page over time could change.
Аудиторська фірма «КиївАудит». Обговорення ефективних дат впровадження нових стандартів фінансової звітності

Обговорення ефективних дат впровадження нових стандартів фінансової звітності

Рада з МСФЗ (IASB) та американська Рада зі стандартів фінансової звітності (FASB) бажають знати думку ділової спільноти відносно ефективних дат впровадження нових стандартів звітності, що пройшли конвергенцію.

Завершуючи роботу над черговим МСФЗ, IASB, як правило, обумовлює дату, починаючи з якої застосування даного стандарту стає обов’язковим. Її й називають «ефективною датою». Як правило, вона відстає на 12-18 місяців від моменту публікації – так, щоб у компаній був час підготуватися до змін у звітності.

 Наступний рік з цього приводу виділяється особливо, так як саме в 2011 році завершиться спільна робота IASB и FASB над цілою низкою нових проектів. Розробники стандартів бажають знати, коли введення в дію стандартів буде найбільш оптимальним, при цьому враховують думку й тих юрисдикцій, де міжнародні стандарти застосовуються вже давно, й тих, де МСФЗ є новим явищем.

Сьогоднішнє опитування стосується лише трьох проектів: «Фінансові інструменти», «Прибуток за договорами з клієнтами, страхові контракти» та «Лізинг». Коментарі приймаються до 31 січня наступного року.

Див. всі новини

Звіт

  • 2010
»
Сертифікати свідоцтва
Відповідність вимогам регулятивних органів
Контроль якості