This version of the page http://www.kievaudit.com/ua/about/vidpovidnist_vymoham (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-18. The original page over time could change.
Аудиторська фірма «КиївАудит». Відповідність вимогам регулятивних органів

Відповідність вимогам регулятивних органів

Діяльність аудиторської фірми ТОВ «КИЇВАУДИТ», чисельність та кваліфікація аудиторів,  повністю відповідають:

  • вимогам Національного банку України (рішення Комітету з питань аудиту банків № 13 від 20.07.2009 р.);
  • рекомендаціям Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку (рішення ДКЦПФР № 1034 від 30.06.2010 р.);
  •  рекомендаціям Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України (інформаційний лист Держфінпослуг від 29.01.2010 р.).

Відповідність вимогам Національного банку України

Вимоги НБУ згідно п. 1.1  рішення Комітету з питань аудиту банків №13 від 20.07.2009 р. Відповідність діяльності ТОВ «КИЇВАУДИТ» та кваліфікації аудиторів вимогам НБУ
Аудиторська фірма здійснює аудиторську діяльність в Україні не менше 5 років ТОВ «КИЇВАУДИТ» здійснює аудиторську діяльність в Україні 20 років.
Аудиторська фірма проводить аудиторські перевірки банків не менше 3 років ТОВ «КИЇВАУДИТ» проводить аудиторські перевірки банків 20 років.
Не менше 3 працівників аудиторської фірми, у тому числі один з керівників/партнерів аудиторської фірми, мають свідоцтво про внесення до реєстру аудиторів банків Національного банку України (далі свідоцтво)  Три працівники ТОВ «КИЇВАУДИТ», у тому числі і директор, мають сертифікати аудиторів банків та свідоцтва про внесення до реєстру аудиторів банків. Шість працівників ТОВ «КИЇВАУДИТ», у тому числі і директор, мають сертифікати аудиторів серії А, що видані  Аудиторською палатою України.
Хоча б один працівник аудиторської фірми має сертифікат, що підтверджує його знання з МСБО/МСФЗ Чотири працівники ТОВ «КИЇВАУДИТ» мають сертифікати, що підтверджують знання МСБО/МСФЗ.
Не менше 4 працівників аудиторської фірми мають трирічний досвід проведення аудиторських перевірок банків Два працівники мають 15 річний досвід проведення аудиторських перевірок банків, два  працівники – 10 років, три працівники – 8 років, один працівник – 5 років.
Наявність в аудиторській фірмі внутрішньої системи контролю якості аудиторських послуг ТОВ «КИЇВАУДИТ» має затверджену внутрішню систему контролю якості аудиторських послуг, яка в січні 2010 року була підтверджена Аудиторською палатою України (рішення АПУ від 25.02.2010 № 211/6)
Відсутність зауважень до аудиторських звітів та висновків щодо якості проведення аудиторських перевірок з боку Національного банку України або Аудиторської палати України За 20 років аудиторської діяльності ТОВ «КИЇВАУДИТ» не отримав жодних зауважень до аудиторських звітів та висновків щодо якості проведення аудиторських перевірок ні з боку Національного банку України, ні з боку Аудиторської палати України.

Відповідність рекомендаціям Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку

Рекомендації ДКЦПФР згідно рішення № 1034 від 30.06.2010 р. Відповідність діяльності ТОВ «КИЇВАУДИТ» та кваліфікації аудиторів рекомендаціям ДКЦПФР
Аудиторська фірма працює на ринку аудиторських послуг не менше 3 років ТОВ «КИЇВАУДИТ» здійснює аудиторську діяльність в Україні 20 років.
Кількість співробітників, у тому числі сертифікованих аудиторів – не менше 5 (для середніх за обсягом операцій підприємства – не менше 3) Шість працівників ТОВ «КИЇВАУДИТ», у тому числі і директор, мають сертифікати аудиторів серії А, що видані  Аудиторською палатою України. Три працівники ТОВ «КИЇВАУДИТ», у тому числі і директор, мають сертифікати аудиторів банків та свідоцтва про внесення до реєстру аудиторів банків.
Наявність свідоцтва про проходження перевірки контролю якості (для здійснення обов’язкового аудиту) Система контролю якості аудиторських послуг ТОВ «КИЇВАУДИТ» підтверджена Аудиторською палатою України (рішення АПУ від 25.02.2010 № 211/6)
Наявність сертифікатів (свідоцтв) аудиторів про проходження різних форм навчання в професійних організаціях або інших структурах Три аудитори ТОВ «КИЇВАУДИТ» мають диплом АССА по Міжнародній Фінансовій Звітності (The ACCA Diploma in International Financial Reporting). Два аудитори мають сертифікат CAP (Сеrtified Accounting Practitioner). Один аудитор має сертифікат СIPA (Сеrtified International Professional Accountant). Два аудитори мають Свідоцтва, що підтверджують закінчення фундаментального рівня АССА (за професійною схемою). Всі аудитори – співробітники ТОВ «КИЇВАУДИТ» щорічно проходять курси підвищення кваліфікації, що проводяться Аудиторською палатою України.
Рекомендації та відгуки замовників Рекомендації та відгуки замовників ТОВ «КИЇВАУДИТ» надаються безпосередньо клієнту під час узгодження умов завдання.
Наявність Веб-сторінки Адреса сайту ТОВ «КИЇВАУДИТ»: www.kievaudit.com 
Членство аудиторів у громадських професійних об’єднаннях Аудитори ТОВ «КИЇВАУДИТ» є членами Федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України. 

Відповідність рекомендаціям Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України

Рекомендації Держфінпослуг згідно інформаційного листа від 29.01.2010 р. Відповідність діяльності ТОВ «КИЇВАУДИТ» та кваліфікації аудиторів рекомендаціям Держфінпослуг
Наявність в аудиторській фірмі внутрішньої системи контролю якості аудиторських послуг ТОВ «КИЇВАУДИТ» має затверджену внутрішню систему контролю якості аудиторських послуг, яка в січні 2010 року була підтверджена Аудиторською палатою України (рішення АПУ від 25.02.2010 № 211/6)
Відсутність зауважень до аудиторських звітів та висновків щодо якості проведення аудиторських перевірок з боку Держфінпослуг та Аудиторської палати України. За 20 років аудиторської діяльності ТОВ «КИЇВАУДИТ» не отримав жодних зауважень до аудиторських звітів та висновків щодо якості проведення аудиторських перевірок ні з боку Держфінпослуг, ні з боку Аудиторської палати України.
Наявність у аудиторів знань МСФЗ Три працівники ТОВ «КИЇВАУДИТ» мають дипломи та сертифікати, що підтверджують знання МСФЗ (МСБО).
Виконання аудиторських завдань відповідно до Міжнародних стандартів аудиту, надання впевненості та етики (МСА) Всі завдання з аудиту, інші завдання з надання впевненості, а також супутні послуги аудиторська фірма ТОВ «КИЇВАУДИТ» виконує (надає) з дотриманням вимог МСА, про що свідчить підтверджена Аудиторською палатою України (рішення АПУ від 25.02.2010 № 211/6) система контролю якості аудиторських послуг.

Звіт

  • 2010
»
Сертифікати свідоцтва
Відповідність вимогам регулятивних органів
Контроль якості