This version of the page http://www.osnova-ua.com/4cb4437056b5b (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-15. The original page over time could change.
Каталог книг
Авторизация
  • Головна
  • Про нас
  • Нові видання
  • Каталог книг
  • Охорона праці
  • Прайс лист
  • Реалізатори
  • Контакти

 Каталог книг


 

 

Правила будови і безпечної експлуатації навантажувачів

НПАОП 0.00-1.22-08

 

 Правила встановлюють вимоги до будови, виготовлення, реконструкції, модернізації, ремонту та експлуатації навантажувачів. Дія цих Правил поширюється на: вилкові навантажувачі з противагою (автонавантажувачі та електронавантажувачі); навантажувачі з висувними вантажопідіймачем або вилами; навантажувачі з вилами, розташованими між виносними опорами (лонжеронами); навантажувачі з платформою; навантажувачі з робочим місцем водія, що піднімається; навантажувачі з бічним узяттям вантажу (однобічні, двобічні, фронтально-бічні тощо); штабелеукладачі з ручним пересуванням (з електричним або гідравлічним приводом підіймання, з підійманням ручною лебідкою); комбіновані штабелеукладачі. 

 

Мова видання: українська та російська.

 

Ціна 36,00 грн (м'яка обкладинка)

Ціна 42,00 грн (тверда обкладинка)


 

Основи бетонознавства

 

 В книзі розглянуті основні питання наукового бетонознавства. Розглядаються сучасні уявлення про твердіння і структуроутворення цементного каменя і бетонів, реологічні і технологічні властивості бетонних сумішей, міцність, деформативні і інші властивості, що визначають експлуатаційну надійність і довговічність бетону. Розглянуті також основні різновиди важких цементних бетонів, легі і ніздрюваті бетони, бетони на нецементних мінеральних в’яжучих, будівельні розчини і сухі суміші.

 

Мова видання: українська.

 

Ціна 60,00 грн (тверда обкладинка)


Бетони і будівельні розчини

 

 У підручнику розглянуті основні питання наукового бетонознавства. Розглядаються сучасні технології бетонів і будівельних розчинів. Уявлення про твердіння і структуроутворення цементного каменя і бетонів, реологічні і технологічні властивості бетонни сумішей, міцність, деформативні і інші властивості, шо визначають експлуатаційну надійність і довговічність бетону. Розглянуті також основні різновиди важких цементних бетонів, легі і ніздрюваті бетони, бетони на нецементних мінеральних в’яжучих, будівельні розчини і сухі суміші.

 

Мова видання: українська.

 

Ціна 60,00 грн (тверда обкладинка)


 

Оцінювання технічного стану будівель та інженерних споруд

 

 Мета книги полягає у здійсненні практичної допомоги під час виконання роботи з оцінювання технічного стану будівельних конструкцій. А також будівель і споруд в цілому. У ній викладено відомості про діагностику, обстеження та оцінювання технічного стану будівеь і споруд для прийняття рішення щодо подальшої долі обстежуваного об’єкта. Усі необхідні додаткові матеріали подано у відповідності до чинних нормативних документів.

 

Мова видання: українська.

 

Ціна 50,00 грн (тверда обкладинка)

 


 

Правила улаштування електроустановок

 

 Вимоги цих Правил поширюються на всі підприємства та організації, незалежно від форм власності на засоби виробництва. Увидання включені всі зміни, прийняті в період 2001-2006рр. і погоджені в необхідній частині з Міністерством палива та енергетики України і Міністерством праці та соціальної політики України, а також нова редакція глав 4.1 „Розподільчі установки напругою до 1,0 кВ змінного струму і до 1,5 кВ постійного струму” і 4.2 „Розподільчі установки і підстанції напругою понад 1,0 кВ” Правил улаштування електроустановок.

 

Мова видання: українська та російська.

 

Ціна 90,00 грн (м’яка обкладинка)