This version of the page http://www.osnova-ua.com/4cbffc74662a8 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-14. The original page over time could change.
Нові видання
Авторизация
  • Головна
  • Про нас
  • Нові видання
  • Каталог книг
  • Охорона праці
  • Прайс лист
  • Реалізатори
  • Контакти

 "Основи дизайну архітектурного середовища"

 

У підручнику розглянуто теоретичні основи проектування архітектурного середовища. Висвітлено соціальне, функціональне й художнє значення штучного довкілля, можливі підходи й загальні принципи формування різних типів архітектурного середовища. Наведено практичні рекомендації щодо комплексного формування інтер'єрів громадських, житлових і виробничих споруд, благоустрою та обладнання міських і ландшафтно-рекреаційних територій, художнього конструювання компонентів архітектурного середовища. Окреслено сучасні тенденції та перспективи розвитку галузі.

 

Підручник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямом підготовки «Архітектура».

 

Мова видання: українська.

 

Ціна 76,00 грн (тверда обкладинка)

 


 

 

    "Індустріальні технології монтажу будівельних конструкцій"

 

У книзі викладено розроблені та впроваджені під керівництвом і за участю доктора технічних наук Федоренка П. П. індустріальні технології монтажу будівельних конструкцій за час його плідної 40-річної праці в системі корпорації «Укрмонтажспецбуд» та Науково-дослідному інституті будівельного виробництва. Автором описано способи монтажу попередньо укрупнених баштових споруд, цивільних будинків з велиуими прогонами, висвітлено досвід проектування та зведення виробничих будинків із великогабаритних та попередньо укрупнених залізобетонних конструкцій; проектування, виготовлення та монтаж будинків із легких металевих конструкцій; наведено технології експедиційно-блокового та автоматизованого монтажу повнозбірних уніфікованих будинків (модулів). Книга призначена для інженерно-технічних робітників будівельних, монтажних, проектних та науково-дослідних організацій, а також може стати в нагоді викладачам, студентам вузів будівельного профілю.

 

 Мова видання: українська.

 

 Ціна 58,00 грн (тверда обкладинка)

 


 

"Законодавство України про охорону праці"

 

Законодавство України про охорону праці 1 том. Книга перша вміщує Закон України "Про охорону праці", Кодекс законів про працю України, Закон України "Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності" та інші, а також прийняті відповідно до них нормативно-правові акти. Тексти документів подаються з першоджерел з урахуванням внесених в установленому порядку змін і доповнень станом на 01.01.2010 р.

 

Законодавство України про охорону праці 2 том. Книга друга вміщує порядок розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві, а також невиробничого характеру, положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці, методики, порядки, типові посадові інструкції та інші нормативні документи. Тексти документів подаються з першоджерел з урахуванням внесених в установленому порядку змін і доповнень станом на 01.01.2010 р.

 

Законодавство України про охорону праці 3 том. Книга третя вміщує Закон україни "Про дорожній рух", "Про пожежну безпеку", "Про перевезення небезпечних вантажів", "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", положення, порядки, переліки, граничні норми, інструкції, рекомендації тощо. Тексти документів подаються з першоджерел з урахуванням внесених в установленому порядку змін і доповнень станом на 01.01.2010 р.

 

Мова видання: українська

 

Ціна за комплект 130,00 грн (тверда обкладинка)


 

 

                                "Зведення повнозбірних будинків із легких металевих конструкцій"

 У книзі розглянуто сучасний стан та тенденції розвитку ринку легких металевих конструкцій в Україні, особливості діяльності його учасників, виробників будинків прискореного монтажу та будинків прискореного зведення.

 

Книга розрахована на інженерно-технічних робітників будівельних, монтажних, проектних та науково-дослідних організацій, а також може бути корисною для викладачів, студентів вузів та винахідників будівельного профілю.

 

 Мова видання: українська

 

 Ціна 62,00 грн (тверда обкладинка)


 

"Улаштування пальових фундаментів в ускладнених умовах"

 

У книзі висвітлено досвід реконструкції будинків без відселення мешканців із застосуванням індустріальних технологій, наведені приклади підсилення фундаментів у складних геологічних умовах та при наявності тільки однобічного доступу до несучих стін, із застосуванням тунельних технологій при відсутності двобічного доступу до внутрішніх капітальних стін, підсилення підтоплених фундаментів будинків, фундаментів колон каркасних будинків та галерей, наведені способи нарощення висоти та поглиблення підземних приміщень.

 

Книга розрахована на інженерно-технічних працівників будівельних, проектних та науково-дослідних організацій, а також буде корисною для викладачів, студентів вузів та винахідників будівельного профілю.

 

Мова видання: українська

 

Ціна 48,00 грн (тверда обкладинка)


 

Сопротивление железобетонных конструкций, возводимых в сложных инженерно-геологических условиях Голышев А. Б., Колчунов В. И.

 

Настоящая работа посвящена аналитическому образу существующих моделей грунтового основания и экспериментальных исследований в данной области, разработке методики расчета железобетонных конструкций, возводимых в сложных инженерно-геологических условиях как комплексной системы «конструкция-деформируемое основание», экспериментальному обоснованию указанной методики и оценке ее эффективности.

Работа предназначена для инженерно-технических работников проектных организаций и научных работников НИИ и ВУЗов строительного профиля, а также аспирантов и склонных к исследовательской работе студентов строительных вузов.

 

Мова видання: російська.

 

Ціна 60,00 грн (тверда обкладинка)


 

 

 Підсилення будівельних конструкцій“

 У книзі викладено розроблені та впроваджені під керівництвом та за участю доктора технічних наук Федоренко П.П. технології підсилення фундаментів без відселення мешканців, наведено приклади підсилення фундаментів у складних геологічних умовах, за наявності тільки однобічного доступу, а при відсутності доступу з застосуванням тунельних технологій.

Також висвітлені індустріальні технології підсилення стінових конструкцій та перекриття поверхів, нарощення висоти та поглиблення підземних приміщень, надбудови додаткових поверхів.

Мова видання: українська.

Ціна 48,00 грн (тверда обкладинка)


 

 Практичний посібник для роботодавця та інженера з охорони праці на будівельному підприємстві. Книга 1. (частина 1, частина 2).

 

Практичний посібник призначений для впровадження СУОП на підприємствах з окремими вимогами OHSAS 18001-2007. У виданні подано форми документів, не передбачені нормативно-правовими актами, але необхідні для функціонуванняи СУОП.

 

Мова видання: українська.

 

Ціна 80,00 грн (м’яка обкладинка).


 

 

 

        

               "Арматура для залізобетонних конструкцій"

 

 У книзі розглянута сумісна робота арматури і бетону, класифікація арматурних сталей і арматурного прокату. Наведена інформація про вимоги нормативної документації України до сортаменту, механічних і споживчих властивостях прокату, особливості його маркування, пакування і транспортування. Розглянуті вимоги до ненапружуваних арматурних виробів з врахуванням їх багатономенклатурності та вимоги до напружуваної арматури і пристроїв для її закріплення при натягуванні. Наведена інформація про умови замінення арматурних сталей при виготовленні ненапружених арматурних виробів та про контроль якості арматурного прокату і арматурних виробів. Міститься інформація про вимоги нормативної документації міжнародних, європейський і закордонних стандартів до якісних показників арматурного прокату і неметалевої арматури. Відображено сучасний стан, рівень технології і напрями виробництва і застосування неметалнвої арматури для бетонних і залізобетонних конструкціях. Призначений для студентів вищих навчальних закладів спеціальності «Технологія будівельних конструкцій, виробів і матеріалів».

 

 Мова видання: українська.

 

 Ціна 64,00 грн (тверда обкладинка)

 


 

Національний класифікатор України "Класифікатор професій" ДК 003 : 2010

 

Цей класифікатор призначений для застосування центральними органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, Федерацією роботодавців України, всіма суб'єктами господарювання під час запису про роботу у трудові книжки працівників.

 

 

Мова видання: українська.

 

Ціна 75,00 грн (тверда обкладинка).

 


 

Безпека життєдіяльності. Нормативні документи для навчальних закладів. Васильчук М. В.

 

До Збірника увійшли законодавчі, нормативно-правові, інструктивні загальнодержавні та галузеві документи з безпеки життєдіяльності (охорона праці, пожежна, радіаційна безпека, безпека дорожнього руху, поводження при надзвичайних ситуаціях), а також питання дошкільної безпеки в зв'язку з переходом шкіл на одинадцятирічний термін навчання.

 

Мова видання: українська.

 

Ціна 55,00 грн (тверда обкладинка)


 

Нет фото.