This version of the page http://www.pg.com.ua/hs_park.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-13. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Новини компанії / У рамках презентації нового шампуню "Природний Блиск", Head&Shoulders подарував мешканцям Києва новий парк.




P&G Україна  
Basic info in English



Інформація про продукцію



Сайти марок


Знайти на сайті




Новини

У рамках презентації нового шампуню "Природний Блиск", Head&Shoulders подарував мешканцям Києва новий парк.


У боротьбі з атмосферним забрудненням

У рамках презентації нового шампуню "Природний Блиск", Head&Shoulders подарував мешканцям Києва новий парк.

4 листопада 2005 року в жилому масиві Дарницького району, було закладено парк. Ініціативу компанії Procter&Gamble підтримали журналісти провідних засобів масової інформації та українські знаменитості.

Життя в мегаполісі, яким поступово стає Київ, може стати справжнім випробуванням для людського організму. Стреси, пил, вихлопні гази, токсичні відходи, шкідливе випромінювання приладів згубно впливають не лише на зовнішній вигляд шкіри та волосся, але й на загальний стан здоров'я і навіть настрій. Великому місту необхідно мати якомога більше зелених острівків, що прикрашають місто і забезпечують його чистим повітрям.

Заснувавши новий парк в Києві, Head&Shoulders зробив свій внесок у здоров'я та красу міста. А новий варіант Head&Shoulders "Природний Блиск" у свою чергу забезпечить додатковий захист волоссю та допоможе повернути йому природний блиск завдяки цінним маслам чайного дерева, які входять до його складу.

Нагору  |  До переліку всіх новин


© 2010 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту