This version of the page http://www.cleanday.com.ua/ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-12. The original page over time could change.
Клінінгова компанія "CleanDay"
Чому клiнiнг, а не своя служба прибирання?
» Головна

Клінінгова компанія "CleanDay"

 

Клінінг - це професійне прибирання з застосуванням сучасного
высокотехнологічного устаткування і професійних хімічних засобів

 Ми пропонуємо наші послуги для дому та офісу, магазинів, виробничих і складських приміщень; для ресторанів, навчальних і адміністративних закладів; виставочних залів і галерей,

Чому клінінг, а не своя служба прибирання?

  1. Витрати по прибиранню на Вашому підприємстві віднімаються з оподатковуваного прибутку, у відмінності від утриманні штату прибиральників, коли навпаки платяться податки і соціальні відрахування фонду заробітної плати.
  2. Компанія бере на себе своєчасне забезпечення миючими і засобами, що чистять, туалетним папером, серветками, кульками для сміття й іншими господарськими товарами, що обходяться значно дешевше, і замовник звільняється від витрат на їхній пошук і доставку.
  3. Можливість проведення спеціальних робіт (кристалізація мармуру, хімчистка килимових покриттів, м'яких і шкіряних меблів, миття фасадів), що не під силу звичайним прибиральникам.
  4. Збирання приміщення може здійснюватися в будь-який час доби, навіть уночі.
  5. Застосування в роботі матеріалів, які що щонайкраще підходять для експлуатації  Вашого будинку або офісу, таким чином, економія на відстрочці проведення ремонту в офісі і закупівлі нових меблів.
  6. Наявність у штаті дизайнера і фіто-дизайнера, що створюють екологічну і позитивну атмосферу в офісі і на робочих місцях.
  7. Економія на проведенні спеціальних робіт за рахунок знижок, наданих постійному і контрактному клієнтам, гнучкі форми розрахунків.
  8. Оперативне реагування на Ваші потреби.
  9. Відсутність витрат на спеціальне дороге устаткування а також на його ремонт і технічне обслуговування.
  10. З Ваших пліч знімаються всі турботи, пов'язані з персоналом (підбор, навчання, пошук заміни, якщо хтось раптом занедужає, виплата зарплати, відпускних і лікарняних і т. д)




 
по-русски «
8 044 223-33-46

Моющие средства специального назначения, особенно для чистки ванных комнат и кухонь – очень агрессивны. И к ним нужно относиться осторожно,
Докладнiше...
20 хвилин прибирання зміцнюють психіку
Докладнiше...
Заботясь о нашем здоровье, работники больниц и поликлиник теряют собственное: антисептики для обработки ран, химические вещества для дезинфекции оборудования и помещений опасны для легких, установили ученые из Университета Северной Каролины в городе Шарлотт (University of North Carolina at Charlotte).
Докладнiше...
Всі новини »


 
         


© 2007 CleanDay