This version of the page http://www.rada.zp.ua/zvern.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-07. The original page over time could change.
Запорiзька Обласна Рада.
 
    >> ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ РАДИ З НОВИМ РОКОМ
rada@rada.zp.ua
Пошук

Шановні жителі Запорізького краю, дорогі земляки!

Ось і знову надійшла радісна й світла пора Новорічних та Різдвяних свят. Ще один рік нашого життя назавжди відходить в історію. Для нашого краю 2010 рік був насичений важливими подіями, щоденною напруженою працею, трудовими досягненнями. Особливо порадували нас своїми успіхами хлібороби краю, які зібрали понад 2 мільйони тонн зерна! Забезпечено виконання планів з наповнення державного та обласного бюджетів. Це дало змогу виплатити заробітну плату вчителям, лікарям, працівникам інших бюджетних установ.

Сьогодні варто підсумувати зроблене, намітити плани на наступний рік та прагнути здійснити ще більше корисних справ у новому році. Саме у мить прощання зі старим роком і зустрічі з новим, від імені обласної ради, депутатського корпусу і всієї громади Запорізького щиро вітаю вас із цими світлими святами — Новим роком та Різдвом Христовим!

Здоров’я вашим батькам і дітям. Миру і достатку в кожній оселі.

У Новому році бажаю успіху у справах, адже саме з них складається наше загальне життя, доля Запорізького краю і всієї України. Новий рік відкриє для кожного з вас нову світлу сторінку життя, на якій ви знайдете своє щастя і мрію.

У нашого народу є добра традиція — в новорічне свято дарувати один одному подарунки. Давайте подаруємо нашим близьким найцінніше, найдорожче — тепло, увагу і любов. Нехай святковий настрій супроводжує вас впродовж всього вашого життя!

З Новим роком та Різдвом Христовим вас, дорогі друзі!

З Новим щастям!

З повагою,
Голова ради
Павло Матвієнко


  Запорiзька обласна рада
м.Запорiжжя, пр.Ленiна 164
тел/факс: (061)224-70-71
Ел.пошта: rada@rada.zp.ua