This version of the page http://www.legalweekly.com.ua/rubric/?uid=28 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-04-01. The original page over time could change.
Житлове право \\ Рубрики \\ Правовий тиждень


 Юридичний форум  Судочинство  Держрегулювання  Актуальне інтерв’ю  Виборче право  Конституційне право  Житлове право  Міжнародне право  Корпоративне право  Фінансове право
Всі рубрики
Житлове право

А тарифи ростуть… // №3-4 (233-234) | 25 січня 2011

Національна комісія регулювання електроенергетики (далі – НКРЕ) з 1 лютого переглянула тарифи для населення, що надаються 39 підприємствами водопровідно-каналізаційного господарства, централізованого водопостачання й водовідведення.

«Житлова конституція»: небезпечні новели // №3-4 (233-234) | 25 січня 2011

Верховна Рада України демонструє справжню кодексоманію. Так, наприкінці минулого року було анонсовано, що Житловий кодекс, перше читання якого відбулося ще 6 листопада 2009 р.

Нова процедура стягнення заборгованості за житлово-комунальні послуги // №36 (214) | 7 вересня 2010

Нещодавно прийнятий Закон України “Про судоустрій і статус суддів” (далі – Закон), що суттєво змінює та доповнює цивільне процесуальне законодавство України, може значно полегшити стягнення суб`єктами – надавачами житлово-комунальних послуг заборгованості за ці послуги з недобросовісних споживачів.

ЖЕК «потрошитель» // №21 (199) | 25 травня 2010

Сьогодні все більше громадян, які розчарувалися в системі обслуговування державних ЖЕКів, створюють об’єднання власників багатоквартирного будинку (далі – ОВББ, об’єднання) або звертаються до послуг приватних ЖЕКів.

Виселення із житла: як і коли? // №8 (186) | 23 лютого 2010

У п. 25 Постанови Пленуму Верховного Суду України «Про деякі питання, що виникли в практиці застосування судами Житлового кодексу України» № 2 від 12.04.1985 р. (з наступними змінами та доповненнями) значиться, що судам необхідно регулярно узагальнювати практику розгляду справ, пов’язаних, зокрема, із виселенням, і використовувати результати узагальнень для усунення наявних недоліків.









Співробітництво

Газета «Правовий тиждень» пропонує систему співробітництва з юридичними фірмами. Вона включатиме платне розміщення новин компаній в рубриці «Новини Юрфірм». Сподіваємось, що така форма співпраці дозволить Вам вигідно, а головне оперативно позиціонувати себе на сучасному ринку юридичних послуг.

Докладніше...

 

З 1 січня 2010 року газета «Правовий тиждень» вводить нову систему співпраці в напрямку медіа-партнерства. Вона включатиме розміщення рекламних макетів в газеті «Правовий тиждень» та на Інтернет сторінці www.legalweekly.com.ua за пільговими цінами.

Докладніше...

Розміщення реклами

Видавнича організація «Юридичний світ» пропонує вигідне розміщення Вашої реклами у всеукраїнському інформаційно-правовому щотижневику «Правовий тиждень».







Классический дизайн мебели и воплотим его в изделиях безупречного качества в кратчайшие сроки | Объявления доска
Останній номер
№9-10 | 1 березня 
Тема тижня:
Кредитні правовідносини
Тема тижня
  • Факторингові операції: вчасно про головне
  • Договір позики та розписка як доказ його укладення
  • Грошово-кредитні відносин: де, коли, як?
  • Валюта кредиту


«Правовий тиждень» — щотижнева інформаційно-правова газета.

Передплатний індекс: 96070.

Реєстраційне свідоцтво: КВ №11467-340Р від 7 липня 2006 р.

Засновник та видавець: ТОВ «Юридичний світ».

© 2006-2011 «Правовий тиждень»