This version of the page http://www.providna.ua/uk/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-03-19. The original page over time could change.
Новини | Providna
 

Languages

  • рус
  • укр
  • ДЛЯ ВАС
  • ДЛЯ ВАШОЇ КОМПАНІЇ
  • УРЕГУЛЮВАННЯ
  • Про ПРОВІДНУ
  • Прес-центр
  • Питання та відповіді
  • КОНТАКТИ І ОФІСИ

Новини

ПРОВІДНА провела семінар із сільськогосподарського страхування для страхових брокерів

П'ятниця, 18 Березень, 2011

3 березня 2011 р. ПРОВІДНА провела навчальний семінар із сільськогосподарського страхування для страхових посередників – брокерів.

ПРОВІДНА в лютому виплатила 15,6 млн. грн.

Четвер, 17 Березень, 2011

ПРОВІДНА в лютому виплатила своїм клієнтам страхових відшкодувань на загальну суму 15,6 млн. грн. У структурі виплат основну частину становлять виплати з автострахування та добровільного медичного страхування (ДМС).

Страхувальник відмовився від отримання страхового відшкодування у розмірі 105 тис. грн., зізнавшись у страховому шахрайстві

Середа, 16 Березень, 2011

Спеціалістами Департаменту врегулювання збитків СК «ПРОВІДНА» попереджено спробу незаконного отримання страхового відшкодування на суму 105 тис. грн. за договором КАСКО.

В ПРОВІДНІЙ відбулася Нарада директорів

Вівторок, 15 Березень, 2011

24-25 лютого 2011 р. у Дніпропетровську відбулася щорічна підсумкова Нарада директорів філій СК «ПРОВІДНА». Президентом-Головою Правління СК «ПРОВІДНА» Іриною Сіренко було підбито підсумки діяльності Компанії за 2010 рік, озвучено плани на 2011 рік.

ПРОВІДНА виплатила 104,4 тис. грн. за договором КАСКО

Понеділок, 14 Березень, 2011

ПРОВІДНА виплатила страхове відшкодування в розмірі 104,4 тис. грн. за договором КАСКО за автомобіль «SUZUKI Grand Vitara», пошкоджений в результаті ДТП у Дніпропетровську.

За минулий тиждень ПРОВІДНА виплатила 3,9 млн. грн.

Субота, 12 Березень, 2011

За період з 28 лютого до 4 березня ПРОВІДНА затвердила виплати своїм клієнтам на загальну суму 3,9 млн. грн. В структурі виплат основну частину становлять виплати з автострахування і добровільного медичного страхування (ДМС).

ПРОВІДНА відновила програму з облігаторного перестрахування на 2011 р.

П'ятниця, 11 Березень, 2011

СК «ПРОВІДНА» відновила програму на 2011 р. з облігаторного перестрахування майнових і будівельно-монтажних ризиків, уклавши договір з провідними міжнародними і російськими перестраховиками – Munich Reinsurance Company (Німеччина), Hannover Reinsurance Company (Німеччина), Polish Reinsurance Company (Польща), Pozavarovalnica Sava d.d. (Словенія), Korean Reinsurance Co.

ПРОВIДНА змінила місцерозташування офісу у м. Нова Каховка Херсонської області

Четвер, 10 Березень, 2011

ПРОВІДНА змінила розташування офісу у м. Нова Каховка Херсонської області. Відтепер офіс Компанії знаходиться за адресою: вул. Первомайська, 33 б.

Компанія змінює місцезнаходження офісів у деяких містах України на зручніше та доступніше для клієнтів.

Ринкова частка ПРОВІДНОЇ на ринку «автоцивілки» за підсумками 2010 року збільшилася до 9,5%

Середа, 9 Березень, 2011

ПРОВІДНА посіла 2-е місце на ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників за кількістю реалізованих полісів, об’ємом залучених страхових премій і здійснених виплат за підсумками 2010 року згідно з рейтингом страхових компаній, наданим МТСБУ.

ПРОВІДНА змінила місцерозташування офісів у 2-х містах Полтавської області

П'ятниця, 4 Березень, 2011

ПРОВІДНА змінила розташування офісів у деяких містах Полтавської області. Відтепер офіси Компанії розміщені в м. Решетилівка по вул. Леніна, 7 та в м. Комсомольськ по вул. Леніна, 34.

Компанія змінює місцезнаходження офісів в деяких містах України на зручніше та доступніше для клієнтів.

1
2
3
4
5
>