Тренінги
ACCA ДіпІФР
CAP/CIPA

Новини
2-й Український енергетичний форум Адама Сміта
Практичний податковий семінар – «Зміни податкового законодавства 2011»
Серія бізнес сніданків: «Фінансування бізнесу після кризи. Де і як привернути новий капітал».
Голова офісу «Бейкер Тіллі Україна» в Південному регіоні Любов Рощина відвідала щорічний Чорноморський Економічний Форум







Baker Tilly Ukraine >  Освітній центр
  Відіслати лінк на E-mail

Освітній центр

Освітній центр «Бейкер Тіллі Україна» пропонує широкий спектр послуг з навчання у формі корпоративних та відкритих бізнес тренінгів і семінарів, круглих столів, інформаційних та консультаційних сесій.

Висококваліфіковані фахівці компанії «Бейкер Тіллі Україна» готові поділитися своїм багаторічним досвідом консультування та надання професійних послуг, щоб максимально швидко і ефективно донести до клієнтів центру методи вирішення найважливіших проблем, що виникають у ході ведення бізнесу.

Освітній тренінг повністю покриває всі питання, пов'язані з МСФЗ стандартами. Ми пропонуємо як оглядові тренінги з міжнародних стандартів, так і спеціалізовані семінари з найскладніших аспектів окремих стандартів. Також ми пропонуємо навчальні програми в сфері фінансового аналізу, управлінського обліку, оподаткування, бюджетування, корпоративних фінансів

Відмінною особливістю центру є його практична спрямованість - беручи за основу особливості бізнесу клієнта і ознайомившись з виниклими на підприємстві реальними труднощами, наші фахівці розробляють унікальну тренінгову програму, що дозволяє з максимальною ефективністю вирішити виниклі проблеми, або ж запобігти їх можливу появу.

Головною метою Освітнього Центру є з максимальною ефективністю розкрити теоретичні основи різних аспектів ведення бізнесу, а також, оцінивши всі умови, досвід і доступні ресурси, запропонувати практичні рішення.

 
     

Тренінги

Освітній центр "Бейкер Тіллі Україна" пропонує широкий вибір корпоративних і відкритих тренінгів в сфері фінансів, фінансової звітності, аналізу фінансової звітності, МСФЗ.

Читати далі

ACCA ДіпІФР

Компанія "Бейкер Тіллі Україна" пропонує підготовчий курс для успішного складання кваліфікаційного іспиту ДіпІФР з першої спроби.

Читати далі

CAP/CIPA

Компанія "Бейкер Тіллі Україна" запрошує пройти навчання за програмою курсу "Фінансовий облік-1" для підготовки здачі іспиту за програмою CAP/CIPA.

Читати далі
 
UA RU EN