This version of the page http://www.vl-sta.gov.ua/news/95.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-03-10. The original page over time could change.
Попереджено факт незаконного відшкодування ПДВ більш як на 16 мільйонів гривень ::
 
Поштова адреса: 43010, м.Луцьк, Київський майдан, 4
Телефони: (0332)777101, (0332)777175 Факс: (0332)777175
Е-пошта: vdpa@ukrpost.ua
04 березня 2011 року
Привітання Голови ДПС України Віталія Захарченка зі святом 8 Березня
 
28 лютого 2011 року
Про новації Податкового кодексу волинські податківці інформували учасників Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції
 
  09 березня 2011 року до місцевих бюджетів надійшло 3312,1 тис.грн., в тому числі ПДФО – 2776,8 тис.грн., держбюджет поповнився на 953,0 тис.грн., в тому числі податку на прибуток - 302,3 тис.грн., ПДВ – 234,3 тис.грн., акцизного податку – 300,0 тис.грн.
   Навігація
Про ДПА в області
Новини ДПА
Перелік описаного майна
Звернення громадян
Консультаційний центр
Відшкодування ПДВ облігаціями внутрішньої державної позики
Європейська та євроатлантична інтеграція
Регуляторна політика
Навігатор платника податку
Питання-відповіді
Корисні посилання
Все про електронну звітність
Вакансії
Рішення місцевих рад
Інформаційно-довідкові служби
Пошук в ЄДР
Час декларувати доходи
Реквізити рахунків
Положення ПРО ДПА
 

          
ПОДАТКОВИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ
Попереджено факт незаконного відшкодування ПДВ більш як на 16 мільйонів гривень
Співробітники волинської податкової міліції викрили та попередили факт незаконного відшкодування податку на додану вартість на суму 16 млн. 364 тис. гривень.

Більше 16 мільйонів гривень ПДВ мало намір відшкодувати за рахунок державних коштів відоме волинське товариство з обмеженою відповідальністю, що зареєстроване як суб'єкт господарювання в одному із сіл Луцького району. Таку суму підприємство заявило до відшкодування на розрахунковий рахунок у травні-червні 2008 року. Однак, як з'ясували в ході перевірки податківці Луцької ОДПІ, правом на бюджетне відшкодування саме цього ПДВ підприємство скористалося значно раніше.

Імпортуючи обладнання для виробничих потреб, підприємство ще у 2005-2006 р.р. відобразило сплачене у вартості товару ПДВ на митниці в податковій декларації. Документи свідчать, що так зване від'ємне ПДВ, що виникло в цій ситуації, вже було відшкодовано через зменшення податкових зобов'язань з ПДВ. Іншими словами, вся сума ПДВ, яку мала б відшкодувати держава, зараховувалася в майбутню сплату податків цим підприємством. Це зафіксували документальні перевірки підприємства податківцями в попередні роки.

Мотиви і причини, з яких службові особи підприємства вирішили задекларувати до відшкодування ПДВ ще раз вже у цьому році, наразі з'ясовують співробітники податкової міліції. Після перевірки підприємства співробітниками податкової міліції буде дана правова оцінка службовим особам товариства і прийнято рішення відповідно до чинного законодавства.


За матеріалами УПМ ДПА у Волинській області
 
Веб-студія "Терен"