Вівторок, 08/Бер/2011, 07:17 Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Меню сайту
  • Головна сторінка
  • Діяльність Інституту
  • Статті
  • Бібліотека
  • Фотоальбом
  • Форум
  • Поетична сторінка
  • Гостьова книга
  • Партнери
  • Розміщення реклами
  • Зворотній зв'язок
  • Онлайн гра "ПЕРЕДОВАЯ"
  • Наші банери
Категорії
Європейська інтеграція
Анонси. Події
Політикум
«Україна має талант»
Телеканал «СТБ»
Громада та влада
Людина. Особистість
Довкілля
Економічні новини
Грантові програми, конкурси
Законодавство
Національна ідея
Мистецтво та культура
Молодь
ЄВРО-2012
Спорт
Освіта та навчання
Медицина
Соціум
Церква та суспільство
Погляд. Версії
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Свята. Пам'ятні дати
Кіностудія "Віател"
Українська кухня
Український гумор
Різне
Google




Останні статті
[24/Січ/2011]
[Людський розвиток]
Пам’ятаймо подвиг Олекси Гірника
[12/Січ/2011]
[Етнос та Нації]
Нацистський вищир термоядерного монстра
[20/Груд/2010]
[Людський розвиток]
Процес 59-ти. 70 років тому НКВД засудив до розстрілу кількадесят юнаків і дівчат
[15/Груд/2010]
[Людський розвиток]
Трагедія дворянського роду Комаровських – предтеча Голодомору
[07/Лис/2010]
[Людський розвиток]
Звільнення Києва: сотні тисяч життів – до свята Жовтневої революції
Реклама
Бібліотека. Нове
[10/Жов/2010] [Історія]
Олександр Ткачук: Червоні партизани у світлі нових документів
[20/Вер/2010] [Історія]
Красные партизаны Украины 1941-1944
[26/Квіт/2010] [Законодавство України]
Поіменне голосування про ратифікацію Угоди між Україною та РФ з питань перебування Чорноморського фл
[30/Лис/2009] [Історія]
Голодомор 1932 - 1933 рр. на Чернігівщині: документи, свідчення, дослідження
[25/Вер/2009] [Історія]
НАРИСИ ВОЄННО-ПОЛІТИЧНОЇ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ (Навчальний посібник)
Знайомства
Я:
шукаю:
від до
місто, країна:
 
знайомства
ВОНА шукає

ВІН шукає

Вітаємо!
Сьогодні: День Народження:
Тунік-Фриз(33)
Вітаємо!

Мова
Інформація

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Головна » Архів новин
« 1 2 ... 1020 1021 1022 1023 1024 ... 1055 1056 »
Вступ України до ЄС відповідає інтересам Данії
Вступ України до Євросоюзу відповідає національним інтересам Данії. Про це йдеться в аналітичному звіті «Вплив глобалізації на зовнішню політику», який підготувало датське міністерство закордонних справ. Про це повідомила посол України в Данії Наталія Зарудна.
Посол зазначає, що окрім з країнами-гігантами, такими як Росія, Бразилія та Китай, Данія планує тісно співпрацювати з Україною та підтримувати українські євроінтеграційні прагнення. Про це йдеться в аналітичному звіті та стратегії цієї країни. Саме тому найближчим часом датський уряд ... Читати далі»
Категорія: Європейська інтеграція | Дата: 29/Сер/2007 | Коментарі (0)

«НАША УКРАЇНА – НАРОДНА САМООБОРОНА» ПРОТИ КЛОНА ПАРТІЇ «ПОРА»
ЗАЯВА БЛОКУ «НАША УКРАЇНА – НАРОДНА САМООБОРОНА» ЩОДО ПРОТИПРАВНИХ ДІЙ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ ТА ЦЕНТРАЛЬНОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ УКРАЇНИ
28 серпня Центральною виборчою комісією України було ухвалено рішення про реєстрацію суб’єктом виборчого процесу політичного клона партії «Пора», яка є членом Блоку «Наша Україна – Народна Самооборона». Своє рішення ЦВК ухвалила на підставі протизаконного рішення Міністерства юстиції України, яке, порушивши усі норми права та юридичної культури, сфальсифікувало печатку та свідоцтво про реєстрацію партії «Пора». Більше того, своє рішення Центральна виборча комісія ухвалила вже після оскарження «Нашою Україною – Народною ... Читати далі»
Категорія: Анонси. Події | Дата: 29/Сер/2007 | Коментарі (0)

У центрі Одеси почали зводити монумент Катерині II
Сьогодні, 28 серпня, у центрі Одеси, на місці знесеного пам’ятника „Потьомкінцям – нащадки”, бригада будівельників почала встановлювати монумент російській імператриці Катерині II. Про це повідомив УНІАН головний художник міста Володимир ЧЕПЕЛЄВ.
На гранітному підніжжі вже закріплено високий п’єдестал, де буде встановлена скульптура російської імператриці. Поряд з нею розмістять фігури Григорія Потьомкіна, Платона Зубова, Йосипа Дерібаса та Франца Деволана.
В.ЧЕПЕЛЄВ додав, що скульптура Катерини II виготовлена київськими фахівцями ху... Читати далі»
Категорія: Анонси. Події | Дата: 29/Сер/2007 | Коментарі (0)

Народні та християнські свята. Післяуспіння, або третій Спас.
Третій Спас найчастіше називають Післяуспінням і пов’язують його у народі із закінченням літа. Це свято припадає на 29 серпня. І справді о цій порі завершується останній місяць літа – найблагодатніша пора року. З літом - періодом збору врожаю - селяни пов’язували свій добробут. Від того чи вчасно зібрано збіжжя, значною мірою залежав добробут родини. «Третій Спас запитає у вас: чи жнивували, чи в холодку пролежали».
У цей період розпочинається збір врожаю у саду: заготівля яблук. Згадаймо, як мовиться у пісні: «Пречиста мішок загубила, а Спас іш... Читати далі»
Категорія: Свята. Пам'ятні дати | Дата: 28/Сер/2007 | Коментарі (0)

Названі найактивніші курці світу
За результатами опитування, проведеного в декількох десятках держав на всіх континентах, вдалося з'ясувати, в яких країнах світу більше всього палять.
За оцінкою Всесвітньої Організації Охорони Здоров'я, куріння займає друге місце в списку причин передчасної смерті людей. Вважається, що щорічно куріння вбиває близько 5 мільйонів чоловік. Причому якщо в індустріально розвинених державах число курців поступово зменшується, то в "бідних" країнах спостерігається зворотна тенденція. Повнолітніх жителів декількох десятків країн попросили відповіс... Читати далі»
Категорія: Соціум | Дата: 28/Сер/2007 | Коментарі (0)

Символ Брюсселя – „Пісяючий хлопчик” відсвяткував День Незалежності України в українському національному вбранні
У столиці Європейського Союзу місті Брюсселі відбулися святкові заходи з нагоди Дня Незалежності України. Символ Брюсселя – всесвітньо відомий “Manneken Pis” (Пісяючий хлопчик) одягнувся в український націоднальний одяг. Таким чином українці взяли участь у стародавній почесній традиції одягання “Manneken Pis”, яка триває вже 300 років.
Святкування в Брюсселі зібрало велику кількість українців та розпочалося з урочистого прийому в мерії Брюсселя. У старовинній ратуші на Гранд Плац українців зустрів заступник мера Брюсселя спільно з головою т... Читати далі»
Категорія: Анонси. Події | Дата: 27/Сер/2007 | Коментарі (0)

Народні та християнські свята. Успіння Пресвятої Богородиці, або Перша Пречиста.
28 серпня свято Успіння Пресвятої Богородиці, або, як кажуть у народі, «Перша Пречиста». Успіння Пресвятої Владичиці Богородиці є дванадесятим святом, під час якого згадують упокоєння, воскресіння та прославлення Матері Божої. За переказами, Божа Мати часто молилася на Єлеонській горі – місці знесення сина. Одного разу вона побачила архангела Гаврила, який повідомив її, що через три дні закінчиться її земне життя. Христос чекає на неї у своєму царстві небесному, де вона буде з ним довічно. На підтвердження своїх слів він вручив Богоматері гілку райсько... Читати далі»
Категорія: Свята. Пам'ятні дати | Дата: 27/Сер/2007 | Коментарі (1)

Ющенко стурбований вугільною галуззю
Президент заявляє про те, що робота керівників вугільної галузі України не задовільняє ані його, ані простих робітників.
Робота керівників вугільної галузі України відбувається не на тому рівні, на який очікують шахтарі та президент.
Про це глава української держави Віктор Ющенко заявив сьогодні, 26 серпня, під час виступу на центральній площі міста Нововолинськ під час заходів, присвячених святкуванню Дня шахтаря.
Однією з найактуальніших проблем галузі, на думку президента, є відсутність у ній приватних інвестицій. Крім того... Читати далі»
Категорія: Громада та влада | Дата: 27/Сер/2007 | Коментарі (0)

Візовий режим з ЄС спростять у 2008?
Втім, на думку Арсенія Яценюка, Україна ще не готова до вступу в Євросоюз. Угода між Україною та Європейським Союзом про спрощення візового режиму може набути чинності в 2008 році.
Про це в суботу у Львові журналістам повідомив міністр закордонних справ України Арсеній Яценюк.
"У 2008 році ми плануємо імплементувати угоду про спрощений режим між Україною і країнами Європейського Союзу", - сказав він.
Голова МЗС нагадав, що після набуття чинності документу велика кількість українців зможе отримувати багаторазові візи терміном н... Читати далі»
Категорія: Європейська інтеграція | Дата: 27/Сер/2007 | Коментарі (0)

Центральна виборча комісія станом на 9:00 27 серпня зареєструвала 19 партій і блоків
Відділ взаємодії із ЗМІ Секретаріату Комісії нагадує, що 25 серпня о 24.00, згідно із Законом України „Про вибори народних депутатів України”, закінчився термін подачі документів до ЦВК для реєстрації кандидатів у народні депутати України для участі у позачергових парламентських виборах, призначених на 30 вересня 2007 року. На зазначений час до Комісії подали документи 24 політичні сили.
У повідомленні ЦВК зазначається, що вчора, 26 серпня, під час чергового засідання було зареєстровано кандидатів у народні депутати України від 2 політичних сил (В... Читати далі»
Категорія: Анонси. Події | Дата: 27/Сер/2007 | Коментарі (0)

Знову про Катерининську церкву, або про те, як у попа жила собака…
У попа жила собака, він її любив, а украла шматок м’яса – він її убив. Убив, на могилі написав: «У попа жила собака, він її любив, а украла шматок м’яса – він її убив. Убив, на могилі написав: «У попа жила собака…».
Цю розповідь про попа можна розповідати годинами, днями, роками… Ви, запитаєте, а до чого тут Катерининська церква? Поясню. Судова справа щодо передачі храму релігійній громаді Української православної церкви Київського патріархату продовжується знову, як у згаданій народній розповіді про попа, який любив собаку поки вона не вкр... Читати далі»
Категорія: Церква та суспільство | Дата: 26/Сер/2007 | Коментарі (0)

Захистимо Ялівщину – зелені легені Чернігова!
На сьогоднішній день найбільш раціональним шляхом збереження Ялівщини визнано створення на її території регіонального ландшафтного парку (РЛП) площею 170 га (як це було за станом на 1946 рік, або більше). РЛП введені Законом України „Про природно заповідний фонд України” в 1992році і є природоохоронними рекреаційними установами місцевого, або регіонального значення.
Поштівка.
Віддай свій голос за регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» cайт підтримки yalivshchyna@rambler.ru
18 га в центрі лісопарку «Ялівщина» ... Читати далі»
Категорія: Довкілля | Дата: 26/Сер/2007 | Коментарі (0)

Ющенко знову критикує уряд
Президент України Віктор Ющенко сьогодні під час мітингу в місті Нововолинськ Волинської області зробив низку критичних заяв, адресованих Кабінету міністрів України.
Президент, зокрема, розкритикував приватизаційну політику уряду. Глава держави зазначив, що приватизація "Укртелекому" маленькими частинами по 1% пакету акцій може цікавити "лише злодіїв та авантюристів", які, на думку Ющенка, таким чином намагаються за безцінь придбати це стратегічне для України підприємство.
Президент також назвав неприйнятною ситуацію навколо приватиз... Читати далі»
Категорія: Громада та влада | Дата: 26/Сер/2007 | Коментарі (0)

1-13 14-26 ... 13248-13260 13261-13273 13274-13286 13287-13299 13300-13312 ... 13703-13715 13716-13727
Форма входу
Логін:
Пароль:
Реклама
Погода
Погода в других городах
Погода в других городах
Погода в Киеве
Погода в Донецке
Погода в Львове
Погода в Виннице
Погода в Луцке
Погода в Днепропетровске
Погода в Житомире
Погода в Ужгороде
Погода в Запорожье
Погода в Ивано-Франковске
Погода в Кировограде
Погода в Симферополе
Погода в Луганске
Погода в Николаеве
Погода в Одессе
Погода в Полтаве
Погода в Ровно
Погода в Сумах
Погода в Тернополе
Погода в Харькове
Погода в Херсоне
Погода в Хмельницком
Погода в Черкассах
Погода в Чернигове
Погода в Черновцах
Додай до Яндексу!

+ Європейська Україна

Портал чесних новин "Європейська Україна".

Афіша

Реклама


Останні новини
[07/Бер/2011]
[Довкілля]
Прогноз погоди на жіночий день
[07/Бер/2011]
[Свята. Пам'ятні дати]
Зі святом весни, прекрасні й чарівні!
[07/Бер/2011]
[Спорт]
Українська спортсменка Олеся Повх – чемпіонка Європи з легкої атлетики
[07/Бер/2011]
[Мистецтво та культура]
Музеєфікація Десятинної церкви: що з цього вийде?
[07/Бер/2011]
[Анонси. Події]
7 березня 2011 року. Цей день в історії України
[06/Бер/2011]
[Політикум]
Чернігів: нічийні виборчі дитячі майданчики потребують допомоги
[06/Бер/2011]
[Спорт]
Стрілки поповнюють скарбничку збірної нагородами
[06/Бер/2011]
[Анонси. Події]
Вшануємо Великого Кобзаря
[06/Бер/2011]
[Церква та суспільство]
На Сумщині Гамаліївський монастир передали УПЦ Московського патріархату
[06/Бер/2011]
[Анонси. Події]
6 березня 2011 року. Цей день в історії України
Пошук

завантаження ...

Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Підтримай проект!

Z973768140039

R206530277917

U348324026168

 

4100180833609

Відправити SMS

Посилання

Чернігів

При використанні матеріалів гіперпосилання на upi.org.ua є обов'язковим

| Олександр Майшев © 2011 "Європейська Україна"