This version of the page http://pik.cn.ua/unated/329 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-03-03. The original page over time could change.
ПРО НАС | Події і коментарі
ГОЛОВНАНОВИНИКУЛУАРИФОТОРЕПОРТАЖІНТЕРВ'Ю
ВИБOРИ 2010
FreshPress
 
ПіК: події і коментарі
ПРО НАС
2009-06-28 13:05:19
Надрукувати

WWW.PIK.CN.UA

 .

Сайт „Пік: події та коментарі" www.pik.cn.ua присвячений висвітленню та аналізу діяльності міської влади Чернігова та найважливіших громадсько-політичних подій в регіоні


Мета ресурсу - надання незалежної та незаангажованої інформації про діяльність Чернігівської міської ради, депутатського корпусу, виконавчого комітету та міського голови та іншої суспільно-важливої інформації.
На сайті користувачі знайдуть, як офіційні повідомлення міської ради, так і авторський контент: інтерв'ю з відомими особами міської влади, журналістські розслідування, аналітику, неофіційну інформацію про кулуари міської влади та цікаві фоторакурси.

Сторінки нашого Інтернет-видання є відкритими для всіх Читачів і активних дописувачів. Ми з радістю розмістимо ваші матеріали (після перевірки чи не суперечать Ваші статті законодавству України). Ви зможете висловити свою думку на сторінках pik.cn.ua додаючи коментарі.    

Сайт в активній формі знаходиться із 20 березня 2009 року

 

 
Поділитись матеріалом

Коментарі  

 
#1 юрас 21.02.2011 18:32
Когда прошлое становится легендой, настоящее становится чепухой.........Удачи...
Цитувати
 

Додати коментар


Оновити

Надіслати