This version of the page http://www.lanos-ua.com/company/news/6187.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-02-24. The original page over time could change.
Компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» підвела підсумки 2009 року | Lanos SENS
о компании новости
Главная компания Новости

Корпоративные продажи

Компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» підвела підсумки 2009 року

18 Января 2010
Початок нового року вже традиційно став часом, коли компанії оцінюють свою діяльність за рік, що пройшов. А якщо врахувати, що 2009-ий рік був, м’яко кажучи, непростим, то всі удачі та складнощі сприймаються по-іншому. Всі радощі стають великими перемогами, ну а певні невдачі стають безцінним досвідом, який в подальшому дозволить компанії стійко переносити складнощі.

 

Якщо аналізувати рік, що пройшов, стає очевидним, що позитивних моментів було набагато більше, ніж негативних. Так, за 12 місяців 2009-року, компанія, які входить до складу Української Автомобільної Корпорації, продовжувала розвиватись, презентувати новинки і звичайно ж робила все, щоб  в Україні ставало все більше щасливих автовласників.
За підсумками минулого року, до десятки лідерів продаж увійшли дві моделі брендів, які представляють «АвтоЗАЗ-сервіс». Такого хорошого показника не біло навіть в 2008-ому році. З одного боку – це свідчення популярності цих автомобілів. З іншого, це показник того, що компанії намагались зберегти доступність цих моделей. Ці всі слова про моделі Ланос, СЕНС та Славута. В 2009-ому році моделі Ланос та СЕНС зберегли свої позиції, захистивши титул «Абсолютний лідер продажів», і змогли втримати перше місце в своєму класі. Друга позиція в класі В, також дісталась моделі, яку представляє компанія  «АвтоЗАЗ-Сервіс» - на другому рядку розмістилась Славута.
Кожний 10-ий покупець в Україні, стали власником нового автомобіля, однієї з моделей бренду ЗАЗ. Не залишився в минулому році без уваги «народний» автомобіль, який враховуючи підсумки 2009-ого року, все такий же популярний. В рамках щорічного «Столичного Авто шоу» був презентований «зелений» Ланос, який відповідає екологічним стандартам Євро-4.
Якщо говорити про плани компанії на цей рік, без сумнівів клієнти не залишаться без прем’єр та новинок.

Версия для печати
 « Предыдущая новость  |  Следующая новость »

ЗАЗ Sens - тепер з гідропідсилювачем керма та кондиціонером!

15 Февраля 2011

Не зважаючи на завойовану прихильність населення та дивовижну популярність даних автомобілів серед усіх верств населення (адже ЗАЗ Sens - це незмінний помічник у родині та надійний партнер у бізнесі, безвідмовний як у місті, так і в тривалій подорожі, до того ж та пристосований до вітчизняних доріг), виробники не зупиняються на досягнутому.

Lanos- знову перемога!

15 Февраля 2011

У головній номінації акції перемогу здобув «народний» ЗАЗ Lanos. Це у черговий раз довело, що таке звання автомобіль носить не даремно: вже п’ятий рік поспіль саме за нього голосують українці своїми гаманцями, а третій рік це відбувається в рамках конкурсу «Авторейтинг»!

«АвтоЗАЗ-сервіс» - лідер за приростом продажів у 2010 році

15 Февраля 2011

ДК «АвтоЗАЗ-сервіс» вступила до 2011 року з приростом продажів у 43%, при загальному рості ринку легкових авто 0,2%. У другому півріччі компанія вийшла на середньомісячні продажі в об’ємі 1700 автомобілів. Вирішальними ж стали показники грудня: вони склали більше 3200 машин. Переважно саме завдяки цьому у грудні був зафіксований максимальний показник ринку легкових автомобілів 2010 року, який склав 17770 одиниць. А частка ринку ЗАЗ, за даними ІАГ «Автоконсалтинг», в останньому місяці року досягла рекордних 11,5%.

все новости
© 2006. Разработка New Age Lab